• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz?

asliteet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
3
0
1
20
Öncelikle merhabalar
Bana 3 gün önce ultrason yapıldı ve doktor polikistik over teşhisi koydu.Hormonlarımın değerleri normal hiçbir fazlalık yok.Sadece aşırı adet düzensizliği ve devamlı çıkan aknelerim var.16 yaşındayım ve araştırdığımda kimseye bu kadar erken teşhis konuşmadığını gördüm.Hiç bu durumu yaşayan biri var mı yardımcı olabilir misiniz

Öncelikle merhabalar
Bana 3 gün önce ultrason yapıldı ve doktor polikistik over teşhisi koydu.Hormonlarımın değerleri normal hiçbir fazlalık yok.Sadece aşırı adet düzensizliği ve devamlı çıkan aknelerim var.16 yaşındayım ve araştırdığımda kimseye bu kadar erken teşhis konuşmadığını gördüm.Hiç bu durumu yaşayan biri var mı yardımcı olabilir misiniz
canım sen ergenlık donemınde bıgenc kızsın . Adetın duzensızlıgı normal karsılanıyo genlde neye gore teshıs koymus doktor hormonun da ıyıyse. Bı baska doktora daha gıtmenı onerırım

canım sen ergenlık donemınde bıgenc kızsın . Adetın duzensızlıgı normal karsılanıyo genlde neye gore teshıs koymus doktor hormonun da ıyıyse. Bı baska doktora daha gıtmenı onerırım
Ben de öyle düşündüm endişelenmiştim cok tesekkur ederim

Polikistik over sadece adete göre teşhisi konmaz tahliller yapmıştır ultrasonda yumurtalıklarına bakmıştır eminim erken teşhis olanlar var diye biliyorum ama kafana takacağın bir durum değil bu kilo fazlan varsa kilo vermen iyi olur senin için onun haricinde sıkıntı etme tatlım

Back
X