- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
- Konu Sahibi Kardelen060492
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin etkisi olabilir diycem ama koyulaşma olmazdı o zaman. Bende emin olamadım. Yarın tekrar yapın bence daha da koyuysa vardır gebelikMerhaba kızlar. Dün comfort erken gebelk yaptım hafif hayalet çizgi gördüm. Bugün çatlatma iğnemin 11.günü silik bi çizgi gördüm sizce hamilemiyim??
İğnenin etkisi olabilir diycem ama koyulaşma olmazdı o zaman. Bende emin olamadım. Yarın tekrar yapın bence daha da koyuysa vardır gebelik
Çok erken bunlar iğnenin etkisi devam ediyor olabilir. 14.gün tekrarlamalısın.![]()
Negatif canım
Ben sonucunu şüpheli buldum arta bilir regli geçince tekrar ver canmTest sonucum
Progesteron gebelik için düşükTest sonucum
Ben sonucunu şüpheli buldum arta bilir regli geçince tekrar ver canm
Progesteron gebelik için düşük![]()
Yoo hayır aksine en fazla 10gün iğnenin etkisi olur dedi. İğnenin etkisi değil bu dedi canımİğnenin etkisinden mi silik çıkıyormuş? ☹
Yoo hayır aksine en fazla 10gün iğnenin etkisi olur dedi. İğnenin etkisi değil bu dedi canım
Ya çok erken dediler bana da yükselme ihtimali çok fazla dediler cuma günü Tekrar yaptıracağım kan testi. Belki yükselir. Yani inşallhhhBen çatlatma iğnesi olduğumda 9. Gün falan hiç çizgi yoktu sıfırlanmıştı. Sizde de gitgide koyulaştığını görünce bebek olabilir dedim ama test sonucunda negatif görünce şaşırdım.
Ya çok erken dediler bana da yükselme ihtimali çok fazla dediler cuma günü Tekrar yaptıracağım kan testi. Belki yükselir. Yani inşallhhh![]()
Canım çatlatma iğnesiyle pek mümkün olmuyor. Moralini bozmak için söylemiyorum yanlış anlama. Bence gereksiz ümit daha kötüYa çok erken dediler bana da yükselme ihtimali çok fazla dediler cuma günü Tekrar yaptıracağım kan testi. Belki yükselir. Yani inşallhhh![]()
20’nin üzerindeyaaa öyle mi kaç olması lazım peki canım