D duygu basli Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2024 9 1 22 19 Şubat 2024 Konu Sahibi duygu basli #1 Öze hastanede ameliyat olmuştum ek para talep edilmişti paranın iadesi için dilekçe yazdım sonuçlanmıl fakat sonucu anlayamadım bilen biri varsa onaylanıp onaylanmadığını nasıl öğrenebilirim. Son düzenleme: 19 Şubat 2024
Öze hastanede ameliyat olmuştum ek para talep edilmişti paranın iadesi için dilekçe yazdım sonuçlanmıl fakat sonucu anlayamadım bilen biri varsa onaylanıp onaylanmadığını nasıl öğrenebilirim.
Freddy Popüler Üye Pro Üye 27 Ekim 2017 3.593 15.716 19 Şubat 2024 Konu Sahibi duygu basli #2 Adınız ve soyadınız aleni bir şekilde görünüyor. Burayı binlerce insan görüyor ve bu durum sizin için tehlikeli olabilir.
Adınız ve soyadınız aleni bir şekilde görünüyor. Burayı binlerce insan görüyor ve bu durum sizin için tehlikeli olabilir.
D duygu basli Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2024 9 1 22 19 Şubat 2024 Konu Sahibi duygu basli #3 Freddy .!.: Adınız ve soyadınız aleni bir şekilde görünüyor. Burayı binlerce insan görüyor ve bu durum sizin için tehlikeli olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim hakkında bir fikrim yok
Freddy .!.: Adınız ve soyadınız aleni bir şekilde görünüyor. Burayı binlerce insan görüyor ve bu durum sizin için tehlikeli olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim hakkında bir fikrim yok
Freddy Popüler Üye Pro Üye 27 Ekim 2017 3.593 15.716 19 Şubat 2024 Konu Sahibi duygu basli #4 duygu basli .!.: Nasıl sileceğim hakkında bir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Düzenle seçeneğinden fotoğrafı kaldırın ve derdinizi yazın.
duygu basli .!.: Nasıl sileceğim hakkında bir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Düzenle seçeneğinden fotoğrafı kaldırın ve derdinizi yazın.