• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olabilecek biri var mi ?

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Merhaba turizm bakanliginda calisabilmek icin ,ya da ozel sektorde turist rehberligi icin kokart alma hakkinda bilgisi olan var mi ?
Mezuniyet
Sinav
Belge
Zamanlari
Yas zart zurt iste :110:
Internet sitesinde bakiyorum dogru duzgun bir bilgi yok
Umarim birinin bu konu hakkinda bilgisi vardir
Tesekkurler :KK200:

Merhaba turizm bakanliginda calisabilmek icin ,ya da ozel sektorde turist rehberligi icin kokart alma hakkinda bilgisi olan var mi ?
Mezuniyet
Sinav
Belge
Zamanlari
Yas zart zurt iste :110:
Internet sitesinde bakiyorum dogru duzgun bir bilgi yok
Umarim birinin bu konu hakkinda bilgisi vardir
Tesekkurler :KK200:
Bildiğimiz yerden sormuyorsun ki :KK14: senin için araştırma yaptım, üniversitenin tur rehberliği bölümünden mezun olmak veya kültür bakanlığının tur rehberliği kurslarına katılmış olmak, 18 yaşını doldurmak, kpds sınavından en az 70 almak, bir sürü kursa katılmak ve sözlü yazılı sınavlardan 70 ve üzeri almak bir sürü prosedürü var, hepsini yazamadım ama özelden link vereyim okursun.

Bildiğimiz yerden sormuyorsun ki :KK14: senin için araştırma yaptım, üniversitenin tur rehberliği bölümünden mezun olmak veya kültür bakanlığının tur rehberliği kurslarına katılmış olmak, 18 yaşını doldurmak, kpds sınavından en az 70 almak, bir sürü kursa katılmak ve sözlü yazılı sınavlardan 70 ve üzeri almak bir sürü prosedürü var, hepsini yazamadım ama özelden link vereyim okursun.

Ahhh munem zaten okuyunca mahvoldum .
Cok zor bi is bu .
Ama yapanlar var mutlaka .
Ingilizce de degil Çince ya benim ki
Kaynak kitap bile yok dogru duzgun .

Ahhh munem zaten okuyunca mahvoldum .
Cok zor bi is bu .
Ama yapanlar var mutlaka .
Ingilizce de degil Çince ya benim ki
Kaynak kitap bile yok dogru duzgun .
Aslında ikamet ettiğin yerde iş imkanı geniş olsa Çince gayet değerlendirilebilir bir dil ama işte küçük iş imkanları kısıtlı bir yerde ne yapsam diye düşünmek yorucu oluyor.
Var seninde bir yerlerde ekmeğin ama nerede?

Aslında ikamet ettiğin yerde iş imkanı geniş olsa Çince gayet değerlendirilebilir bir dil ama işte küçük iş imkanları kısıtlı bir yerde ne yapsam diye düşünmek yorucu oluyor.
Var seninde bir yerlerde ekmeğin ama nerede?

Bi bulsam :( bi bilsem ...

bende bir ara turist rehberliğini araştırmıştım. bölüm şartı arandığını zannetmiyorum.kpss ile alınmıyor.hatırladığım kadarıyla bi eğitimleri oluyor belge alman gerekiyor, birde ingilizce yeterlilik sınavını vermen gerekiyor diye biliyorum

bende bir ara turist rehberliğini araştırmıştım. bölüm şartı arandığını zannetmiyorum.kpss ile alınmıyor.hatırladığım kadarıyla bi eğitimleri oluyor belge alman gerekiyor, birde ingilizce yeterlilik sınavını vermen gerekiyor diye biliyorum

Hangi dili biliyorsan bunun icin YDS ye girmen lazim .
Mulakat,sozlu,yazili,uygulamali bir suru sinav var .
Genel kultur sinavi da dahil .
Cok kosusturmali bi surec

Back
X