Yardımcı Doçent Ataması

Evet görüşme oldu, beni kadrolarında istediklerini söylediler, belgelerimi istediler. Bir defa daha aradım, bei kadrolarında görmek istediklerini yinelediler. Ama bilemiyorum, pazartesi arayacağım.

Ilanlar sahsa ozel cikiyor bu arada.
Bir de sunu ilave etmek isterim. Ben de bir kac universiteden olumlu cevap almistim ama aylarca bekledigim halde bir gelisme olmamisti. Universitenin kadro ihtiyacina gore de durum degisebiliyor.Aradigimda kesin birsey soyleyemeyiz demislerdi. Ama simdiki calistigim universite de ilam 2 ya da 3 ay sonra, tam hatirlamiyorum, cikti. Bir de rektorluk secimi zamani genelde atamalar durur.

İngilizce ders verebilmem için toefl sonucum, diplomam, yayınlarıma ilişkin döküman vb.
Bunlar birsey ifade etmez. Size ozel ilan cikmali. Su su konuda calisan yardimci docent alinacaktir diye. Ilan cikar cikmaz da 15 gun icinde 3 dosya ellerinde olacak sekilde gonderebilmeniz gerekir. 15 gunu asmamali. Bu arada yok basvurunuzu bilmez. Yok e sormayin.

Evet ilan çıkmadılar, sorun bu. Benimle iletişime geçtiler, alanımda alım yapmak istediklerine dair olumlu cevap verdim. Sonra bir defa daha aradılar, Eylül ayında başlayabilir misiniz diye, kabul ettim. İstedikleri belgeleri gönderdim ve şu anda ses yok

Bence bir gelisme olup olmadigina dair tekrar arayin. Bunda bir sakinca yok. Yurtdisinda oldugunuzu ve durumuzu izah edin. En azindan ilani takip edip 15 gunluk sureyi kacirmamak icin tahmini birseyler soyleyebilirler belki.

Hiç akademisyen yok mu
Bence bikaç ünv daha deneyin bu zamana dek sesleri çıkmaması çok tuhaf
Ayrıca hangi ünv? Bazı ünv lere gerçekten kadro vermiyorlar bu ara
Mesela ben bir ünvye girmeyi düşünüyordum bölüm başkanımjz seni burada akademisyen yapalım demişti ama rektörü paralelci diye düşündüklerinden yökten kadro vermediler hiçbi şekilde ben de el mecbur başka okullar araştırdım

Son düzenleme:
Benim ağustosta ilanım çıktı. Tam jüri asamasindayken tüm atamaları durdurdular, geçen ekim ancak atanabildim. Süreç uzayabilir, ancak ilaniniz çıkmadan yapabileceğiniz birsey yok. Başvuruda bulunacaginiz bölümün bölüm başkanından yada ilgili fakültenin dekanindan bilgi alabilirsiniz belki bence memurlar bazen işi neyazikki savsaklayabiliyorlar. Tabi sözüm meclisten dışarı. Bir arkadaşım sırf memur oyaladi diye yurtdışı görevlendirme sine 4 ay sonra gidebildi. 4 ay az kaldı sırf bu yüzden düşünün.

Atamadan kasıt kadro ilan edildi de mi başvuru yaptınız? Yoksa sizin için kadro mu isteyecekler YÖK'ten? Bu iki duruma göre çok değişir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…