vertigo rahatsızlığı varmış 6.kattada oturduğumuz için cam silemeyeceğini baştan söyledi ,sil süpür yaparken koltuk arkaları çekilsin diye söyledim çekmeden silmem zaten dedi .Haftada 3 gün 6 saat gelen insan her işi yapar merak etmeyin. Her gün kapı cam silecek hali yok.
Her şeyi baştan konuşun, neler istediğinizi söyleyin sonra tatsızlık çıkmasın.
Rica ederek kibarca soylersiniz. Tatli dil yilani deliginden cikarirmis.Öncelikle kusuruma bakmayın olurmu çünkü pek dert sayılmaz benimki biraz gerildiğim için fikir alma amaçlı yazayım dedim
4 aylık hamileyim yaş 34 ,10 yaşında da bir kızım var .Bu kadar uzun süre ara verdikten sonra haliyle bazen geriliyorum,panik yapıyorum çünkü ailece oldukça sosyaliz gezmeye,tozmaya nerde Şam orda akşam misali yaşamaya alıştık .Epey rahatına düşkün bir tipimde uyumak en büyük lüksüm
Bu aralar hepten ev işleri,yemek yapmak gözümde büyür oldu velhasıl bugün bir bayanla haftada 3 gün sabah 11 akşam 5 ütü,yemek,günlük temizlik v.s olacak şekilde anlaştık .Eğer birbirimize ısınırsak ileride en azından nefes almak istediğimde bebeğide emanet edebilirim diye düşünüyorum,
Fakat çok yumuşak bir tipim hiç emrivaki yapamamşimdi yarın sabah kalkıp kadın gelmeden yatakları toplayıp bi süpürge takasım var offfff umarım anlatabilmişimdir neyi nasıl yapmam gerekiyor? wc,lavabo temizlermi ne bileyim dolap İçi katlarmı yapmazsa nası söylerim kurup duruyorum kafamda deli sorular,..
Her süpürdüğünde çekecek mi koltukları? Bu zaman kaybı olur. Koltuk arkası 2 günde kirlenmez. Bunun yerine haftada bir çeksin mesela geriye kalan zamanda bir dolabı düzenlesin.vertigo rahatsızlığı varmış 6.kattada oturduğumuz için cam silemeyeceğini baştan söyledi ,sil süpür yaparken koltuk arkaları çekilsin diye söyledim çekmeden silmem zaten dedi .
bahsettiğiniz tam benim tavrım ama bu gibi işlerde maalesef suistimale dönüşebiliyo zamanlaRica ederek kibarca soylersiniz. Tatli dil yilani deliginden cikarirmis.
Çok özür dileyerek soracağım ne kadara anlaştınız. Annem camlarını sildirdiği ablaya tüm camlarına boydan boya cam düşünün 100 lira veriyor da herkes de çok diyor ondan sordumÖncelikle kusuruma bakmayın olurmu çünkü pek dert sayılmaz benimki biraz gerildiğim için fikir alma amaçlı yazayım dedim
4 aylık hamileyim yaş 34 ,10 yaşında da bir kızım var .Bu kadar uzun süre ara verdikten sonra haliyle bazen geriliyorum,panik yapıyorum çünkü ailece oldukça sosyaliz gezmeye,tozmaya nerde Şam orda akşam misali yaşamaya alıştık .Epey rahatına düşkün bir tipimde uyumak en büyük lüksüm
Bu aralar hepten ev işleri,yemek yapmak gözümde büyür oldu velhasıl bugün bir bayanla haftada 3 gün sabah 11 akşam 5 ütü,yemek,günlük temizlik v.s olacak şekilde anlaştık .Eğer birbirimize ısınırsak ileride en azından nefes almak istediğimde bebeğide emanet edebilirim diye düşünüyorum,
Fakat çok yumuşak bir tipim hiç emrivaki yapamamşimdi yarın sabah kalkıp kadın gelmeden yatakları toplayıp bi süpürge takasım var offfff umarım anlatabilmişimdir neyi nasıl yapmam gerekiyor? wc,lavabo temizlermi ne bileyim dolap İçi katlarmı yapmazsa nası söylerim kurup duruyorum kafamda deli sorular,..
işte düzeni kurana kadar biraz zorlanıcam gibi, mutfak çekmesinde en son pirinci, unu falan kavanozlarına koymamışım öyle olunca da dökülüp saçılmış şimdi kadın haliyle yemek yaparken ayyy buda ne dağınıkmış demesin arkamdan gibi manyakça takıntılar kafamda yani haftada 3 gün olunca ister istemez evin içinde yaşayan biri gibi olacak her halimi görecek,.Her süpürdüğünde çekecek mi koltukları? Bu zaman kaybı olur. Koltuk arkası 2 günde kirlenmez. Bunun yerine haftada bir çeksin mesela geriye kalan zamanda bir dolabı düzenlesin.
Haftada bir de ütü yapar. Geldiği her gün yemek yapar 2 şer gün yersiniz o yemeği.
Ben yardımcı ablaya bu ev senin evin ona göre düzenini kur demiştim. Şimdi ben söylemeden ne yapması gerektiğini biliyor. Tabi ben sizin kadar sık almıyorum.
Onu anladiginizda yapmasini soylersiniz o zaman. Ilk baslarda gozlenleyin zaten.bahsettiğiniz tam benim tavrım ama bu gibi işlerde maalesef suistimale dönüşebiliyo zamanla
ahh kesinlikle misal ,bugün işyerine geldi bayan görüşme için eşimde yanımda bu arada dedim para mevzusunu beni karıştırma sen halledersin.Ücret ne düşünüyorsun dedik işte bi arkadaşı haftanın 6 günü doktorun evine gidermiş 900 liraya onun yol parasıda içinde , bizim evlerimiz yakın 3 gün gelicem 400 olsun dedi bayan eşimde o zaman biz sana 500 verelim dediBenim ilk söylediğim cümle :beni mutlu et bende seni edeyim.
Buda iyiymişahh kesinlikle misal ,bugün işyerine geldi bayan görüşme için eşimde yanımda bu arada dedim para mevzusunu beni karıştırma sen halledersin.Ücret ne düşünüyorsun dedik işte bi arkadaşı haftanın 6 günü doktorun evine gidermiş 900 liraya onun yol parasıda içinde , bizim evlerimiz yakın 3 gün gelicem 400 olsun dedi bayan eşimde o zaman biz sana 500 verelim dedi
ahh kesinlikle misal ,bugün işyerine geldi bayan görüşme için eşimde yanımda bu arada dedim para mevzusunu beni karıştırma sen halledersin.Ücret ne düşünüyorsun dedik işte bi arkadaşı haftanın 6 günü doktorun evine gidermiş 900 liraya onun yol parasıda içinde , bizim evlerimiz yakın 3 gün gelicem 400 olsun dedi bayan eşimde o zaman biz sana 500 verelim dedi
Yaşadığın yere göre değişiyor işte İstanbul da uçuktu mesela , Çorlu da yaşıyorum 120 liraya tam gün temizliğe geliyorlar cam-kapı sil süpür v,s. 100 lira sade cam için çok gibi . 500 e anlaştık biz bayanla ama küçük yer farkı işteÇok özür dileyerek soracağım ne kadara anlaştınız. Annem camlarını sildirdiği ablaya tüm camlarına boydan boya cam düşünün 100 lira veriyor da herkes de çok diyor ondan sordum
Tekirdağ Çorlu , bayanda 89 yılında göçen Bulgaristan macırlarındanFiyat uygunmus. Hangi sehirdesiniz. İstanbul mu? Gundelikciye 150 lira veriyoruz biz.
Yaşadığın yere göre değişiyor işte İstanbul da uçuktu mesela , Çorlu da yaşıyorum 120 liraya tam gün temizliğe geliyorlar cam-kapı sil süpür v,s. 100 lira sade cam için çok gibi . 500 e anlaştık biz bayanla ama küçük yer farkı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?