• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı bayan hkknd

Hkknd ne demek?

Haftada üç gün gelecekse zaten kendi düzenini kurar o en geç 2 haftaya. Siz sadece gerektiğinde müdahale edersiniz. İlk başta gözlemleyin.
Hkknd mail tarzı yazışmalarda konu kısmına yazılır ne ile ilgili ise? Misal atıyorum muhasebe departmanına atılan" ödeme Hkknd"

kendi düzenini kurarken benim düzeniminde bozulmayacağız şekilde kurması gerekiyo ya kafamı kurcalıyor ister istemez işte

haftada 3 gun gelip cam silmemesi sıkıntı bence. cam icin ayri eleman mi alicaksiniz?

Hkknd mail tarzı yazışmalarda konu kısmına yazılır ne ile ilgili ise? Misal atıyorum muhasebe departmanına atılan" ödeme Hkknd"

kendi düzenini kurarken benim düzeniminde bozulmayacağız şekilde kurması gerekiyo ya kafamı kurcalıyor ister istemez işte

Mail yazışması yapmıyorsunuz öyle değil mi?

Valla genelde yardımcı kadın düzenine geçiliyor, benim eve her gelen kendi düzenini kuruyor. Önemli olan onların işini rahat yapması olduğu için çok umursamıyorum ben. Sadece belli şeyler varsa değişmesini istemediğim onları söylüyorum. Öyle olunca kendi evleri gibi hissediyor daha düzgün iş yapıyorlar.

Vay be derdin en güzeli :süslü:
Öncelikle topuklu ayakkabilarimi giyer sonra mesafemi koyardim
Ve merhaba faslından sonra fazla uzatmadan bugün yapilacak işleri kafamda belirleyip söylerdim.İsmi her ney ise yanina "hanim"koyardım
Topuklu ayakkabilarimla evde salınarak yürümeye devam ederek, o camları silerken ben pencereden bakar hayal kurardım.
.:KK30:
Ne güzel hayat dimi ama nerdeeeee hamileyken mutfak dolaplarını sildiğim günler geldi aklıma.. Neymiş doğumdan sonra misafirlere ayıp olmasınmış kafam işte:)) şimdi oksa yapar mıyım evet yaparım çünkü sorunluyum ben:temizlik::KK54:

Vay be derdin en güzeli :süslü:
Öncelikle topuklu ayakkabilarimi giyer sonra mesafemi koyardim
Ve merhaba faslından sonra fazla uzatmadan bugün yapilacak işleri kafamda belirleyip söylerdim.İsmi her ney ise yanina "hanim"koyardım
Topuklu ayakkabilarimla evde salınarak yürümeye devam ederek, o camları silerken ben pencereden bakar hayal kurardım.
.:KK30:
yazıyı nerenizle okudunuz acaba çok merak ediyorum?? Dert olmadığını ,akıl akıldan üstündür mantığıyla fikir alma amaçlı yazdığımı en başta belirttim kaldı kiii "bir derdim var" butonu altında yazılsada açılan konular ille de dert tasa içerecek diye bir kuralmı vardır??? Muhalif ruhunuzlA başka konulara sarın lütfen!!!
Apartman kuralları gereği evde topuklu ayakkabıyla dolaşmıyoruz , alt kattakini rahatsız edebiliyor çünkü tıkırtıları :kahve:

Öncelikle kusuruma bakmayın olurmu çünkü pek dert sayılmaz benimki biraz gerildiğim için fikir alma amaçlı yazayım dedim :KK58:

4 aylık hamileyim yaş 34 ,10 yaşında da bir kızım var .Bu kadar uzun süre ara verdikten sonra haliyle bazen geriliyorum,panik yapıyorum çünkü ailece oldukça sosyaliz gezmeye,tozmaya nerde Şam orda akşam misali yaşamaya alıştık .Epey rahatına düşkün bir tipimde uyumak en büyük lüksüm :oops:

Bu aralar hepten ev işleri,yemek yapmak gözümde büyür oldu velhasıl bugün bir bayanla haftada 3 gün sabah 11 akşam 5 ütü,yemek,günlük temizlik v.s olacak şekilde anlaştık .Eğer birbirimize ısınırsak ileride en azından nefes almak istediğimde bebeğide emanet edebilirim diye düşünüyorum,

Fakat çok yumuşak bir tipim hiç emrivaki yapamam :KK57:şimdi yarın sabah kalkıp kadın gelmeden yatakları toplayıp bi süpürge takasım var offfff umarım anlatabilmişimdir neyi nasıl yapmam gerekiyor? wc,lavabo temizlermi ne bileyim dolap İçi katlarmı yapmazsa nası söylerim kurup duruyorum kafamda deli sorular,..

yatak toplamak adettir, ne derler:

- aslan yattigi yerden belli olur.

yataginizi toplayin ancak baska bir seye karismayin.

bize 15 gunde bir kadin geliyor, yasadigim ulkede bu tip syler cok pahai cunku. ben oncelikle cocuk odadan baslatiyorum. sonra yatak odam, salon, mutfak, banyo ve koridor ile bitiyor.

siz haftada 3 gun alacaksiniz. gani gani organize olunur saniyorum.

Ay ne güzel fiyatı. İnşallah gönlünüze göre çıkar dürüst temiz ve düzenli.

İstanbulda böyle birini tutsam haftada 2 gelse ne kadar vermem gerekir acaba. Bilen var mı?
Yarın güne 70 istemişti bana genel temizliğe gelen abla. Her gelişimde bi odanın camını silerim ayrıca Bi gelişimde sil süpürden sonra mutfak toparlarım bi gelişimde giysi dolabı vs demişti.

Lütfen üsluplarımıza dikkat edelim, sesli harfleri yutmayalım.

yazıyı nerenizle okudunuz acaba çok merak ediyorum?? Dert olmadığını ,akıl akıldan üstündür mantığıyla fikir alma amaçlı yazdığımı en başta belirttim kaldı kiii "bir derdim var" butonu altında yazılsada açılan konular ille de dert tasa içerecek diye bir kuralmı vardır??? Muhalif ruhunuzlA başka konulara sarın lütfen!!!
Apartman kuralları gereği evde topuklu ayakkabıyla dolaşmıyoruz , alt kattakini rahatsız edebiliyor çünkü tıkırtıları :kahve:
Topuklu ayakkabı ve derdin en guzeli kismı benim espri kısmımdı. Ben evde topuklu giyerim. Diğer cümlelerim tavsiyeydi. "Nerenizle okudunuz" kelimesi ise sizin konunuza yardımcı olmaya çalışip yorum yapan kişiye karşi, kendinize yakıştırdığınız bir tutum. Allah size temizliğe gelecek kişinin şimdiden yardimcısı olsun.:KK12:
Saygılar

Öncelikle yatağını toplamana gerek yok canım rahat ol ama toplamak istersen sen bilirsin sonuçta senin evinin pisini temizlemeye dağılanı toplamaya geliyor onun işi bu benim çokk uzun zamandır yanımda çalışanım var hergün bizimle birlikte artık ailemizden biri oldu ilk başlarda 15 gün falan neyi nereye nasıl yerleştiriyorum nasıl katlıyorum gibi ince işleri ve temizlik düzenini ona göstermek amaçlı birlikte yaptık sayılır.abla bunların düzeni bu şekilde bu buraya konuyor falan diye anlattım.zamanla o da sana ve evinin düzenine alışır merak etme elbette unuttuğu eksikler olacaktır abla bunu unutmuşsun dersin yada bunu böyle yapsan daha iyi olur gibi yaklaşımlarda bulunursun ayrıca ne dökülürse dökülsün merak etme zaten sen uğraşabilseydin yanına yardımcı almazdın

Eve gelen yardımcı ablalar su istimale çok açıktır. Asla
Samimi olmayın, eline sağlık temiz oldu deyin ama senden önce gelen böyleydi o bunu yapmazdı şunu çekmezdi sen ne güzel yaptın ettin demeyin 2. Sefere hemen gevşerler.
Lafı geçerse eğer senden önce gelen çok iyiydi ben hiç karışmazdım düzeni kurmuştu herşeyi sırayla yapar deyin :) (olmasa bile )

Şimdi bi abla var mesela bana gelen çok içli dışlı olduk başka şeylerde yapar alırım vs sağolsun ama bazen suistimal oluyor kendini kaf dağında görüyor sen olmasan gelmem yol çok ev büyük cam büyük vs diyor sanki hayır yapıyor :) ben bi şekilde hallediyorum yaptıracağımı yaptırıyorum ama başka bir kadın bulasım var daha profesyonel ilişkiler kurabileceğim :)

Back
X