How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lise Yorum ve Soruları yardıma ihtiyacımız var

Joy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
828
39
123
54
arkadaşlar kızım ist.da anadolu teknik lisesi radyo tv yayıncılığı bölümünü kazandı.
hala kesin bir karara varamıyoruz.düz liseyemi yoksa kazandığı okula mı göndersek die.
çalışkan ve diploma notu yüksek bu nedenle ileride başka bir meslek isterse kazandığı okula giderse önü kapanacak.şuanda istiyorum diyor ama bazende "bende ne istediğimi bilmiyorum ki"diyor.okulu gidip gördük 23 kişik sınıflar ayrıca 1 yıl hazırlık olduğunu sölediler.buda bize cazip geldi çünkü göndereceğimiz düz lisede sınıflar 60 kişi.
çocuğu yada kendisi bu okullarda okuyan,öğretmen olan yada konu hakkında bilgisi olan varsa fikirlerinizi paylaşırmısınız.

ilk önce hayırlısı olsun, kazandığı bölüm ve olanakları güzelmiş bence gönderin,üniversitede girebileceği alanları olan ve geleceği olan iş imkanları olan bölüm...

üniversite sınavında başarı puanı çok önemli. ben düz lise mezunuyum başarı puanım 49 gelmişti. meslek lisesi arkadaşlarımın bir çoğunun puanı 80 lerde ve 90 larda. özel okul mezunu akrabam var puanı 98. başarı puanı çocuğunuzun başarısına göre değil, genel başarıya göre hesaplanıyor biliyorsunuzdur. artık çok zorlaştı üniversite sınavında başarı elde etmek ve her çocuk istediği bölümü ne yazıkki okuyamıyor. hem radyo tv yayıncılığı çok çok güzel bir bölüm. ayrıca bu okulun lisesi yanılmıyorsam çok az ilde var. istanbul da da rahatlıkla iş bulabilecektir. orta okulu ikincilikle bitirmiştim, ailem o yüzden düz lise istemişti. ama lise hayatım çok başarılı geçmedi :) orta okul müdürüm anneme ilk öğretimde çok başarılı olan çocuklar lisede beklenen başarı elde edemeyebilirler, yada başarısız olan öğrencilerde çok güzel okulları kazanabiliyorlar demiş. büyüyoruz aşk meşk falan dersleri ihmal ediyoruz :) ben etmiştim :)
ben olsaydım sizin yerinizde kazandığı okula gönderirdim. umarım kızınız için en doğru seçimi yaparsınız. allah gönlünüze göre verir inşallah

Kizim kazandigi okulu bitirdi su an kadir has uni. Iletisim fakultesi radyo tv ve sinema bolumunde burslu okuyor

Back