Yardima ihtiyacım var!!

DeepLover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
6
3
28
Merhaba kızlar. Zamanınızı ayırıp okursanız ve düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum .20 yaşındayım.Geçen sene bilgisayar mühendisliği okuyordum.Tam olarak hayalimdeki bölüm degildi ama mutsuz da degildim okurken.Hocalarimi arkadaşları okulu falan sevmiştim yani.Neyse bu yıl annem ve babamın zoruyla inşaat mühendisliğine geçmek zorunda kaldım. Mersin de okuyorum şu anda ama inanın nefret ediyorum bölümden.Zaten 90 kişilik sınıfta 10 kiziz. Pek kızlara göre bir meslek olmadığı da aşikar yani. Hergün ayaklarım geri geri gidiyo okula giderken. Zaten okula gitmeye gitmeye alttan da bir sürü ders bıraktım.Bizimkilere söyleyemiyorum korkudan. Söylesem olacakları düşünmek bile istemiyorum çünkü. Şimdi ben ne halt etsem bilmiyorum. Bu bölüme devam etmeyi kesinlikle istemiyorum. Bilgisayar mühendisliği de tam istediğim bölüm değildir aslında ama şehirden arkadaşlardan dolayı falan biraz isinmistim oraya.Bur da çok mutsuzum. Hiçkimseye anlatamıyorum içimden geçenleri. (Anlatsam da anlamıyorlar zaten)o yüzden üyelik açtım buraya.Belki birileri okur da bana yardımcı olur diye. Neyse..Sözü fazla uzatmadan fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Inşaatı sevmeye çalışıp devam mi etmeliyim yoksa tekrar şu üniv. Sınavlarına hazırlanıp içime dönebilecek başka bir bölüm mu yazayım? Yani öyle birşey yapsam çok mu geç kalmış olurum? 20 yaşıma geldim de

tekrar sınava gir 60 yaşına geldiğinde 20li yaşlarındaki 1-2 sene sana hiç gelecek o yüzden gir sevdiğin işi yap üniyi öyle böyle bitirdin diyelim ama çalışmaya başladığında da ayakların geri geri giderse o zaman anlarsın hatanı..(çunku bende aynı duruma dustum)

Tese

Tesekkur ederim cevabınız için. Yeniden sınava hazirlanmaya başladım zaten.Bu sefer kimseyi dinlemeyip sevdiğim bölümü tercih edeceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…