Yardıma ihtiyacım var !

Bktfth

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
2
0
1
31
Merhabalar 22yasındayım ve 1 senelik Evliyim bir düşüğüm oldu. 2 aydır dogru düzgün adet olmuyorum... Normalinden daha az bir kanamam var daha acık renkte oluyor ve idrara çıkınca akıyor önceden daha yoğun oluyordum daha koyu renkte ve Pıltı şeklinde orkid yerine günlük ped kullanıyorum o bile dolmuyor... Gecen ay kan testi verdim negatif çıktı.. Ama hamilelik mi yoksa bir hastalık mı bilemedim iyice endişelenmeye başladım ? Bu konuda bir fikri olan var mi acaba ?

Mrb oncelikle gecmis olsun dusukten sonra insanin bunyesi alt ust oluyor 1 2 ay normal ayni sey benimde basimdan gectigi icin 3 ay once..bir dahaki ay a duzelmezse dr.a.git

Merhaba ama düşük yapalı 5 ay oldu düşükten sonra herhangi bir sıkıntı yasamadım bu 2 aydir sıkıntı yasıyorum...

Merhaba ama düşük yapalı 5 ay oldu düşükten sonra herhangi bir sıkıntı yasamadım bu 2 aydir sıkıntı yasıyorum...
Anladim canm mesela ben gecen ay normal adet oldum ama 2 gun surdu kisa surdu bu ay ise ayni senin gibi adet olamama daha varken 5 gun once akinti seklinde dedigin gibi gunluk pedi doldurmayacak sekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…