• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var?

ozgenmete59

yakışıklı prensim
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
187
38
43
38
kızlar son adetimi 30 kasımda gördüm geçen ay kist vardı dr adetle kendini atar dedi. acaba kist gitmedi de ondan dolayımı gelmiyor gene?? kasıklarımda arada ağrılar var birde kuyruk sokumumda acaip bi ağrı var bıçak saplanıyo gibi oluyor. bunlar hamilelik belirtisi olabilirmii bebek te istiyoruzz

Ya acikcasi bilemicem,ama kistten onceki adetlerin duznliyse ve eger yine geciktiyse kistin atilmamis olabilir .ama dilerim bebistendir ..doktora gidip ogrenebilirsin canim.kan testi yaptir ve doktor ultrasonla baksin.hadi hayirlisi :KK54:

Dr a gittim kızlar hamileymisim 378 çıktı değerim rabbim herkese nasip etsin isteyen herkese versin
Ay ne kadar güzel bir haber bu yaaa darısı bana inş. Benimde adet döngüm 45 günde bir falan.bakalım ben ne zaman müjdemi alcam.allah sağlıklara kucağınıza almayı nasip etsin.

Ay ne kadar güzel bir haber bu yaaa darısı bana inş. Benimde adet döngüm 45 günde bir falan.bakalım ben ne zaman müjdemi alcam.allah sağlıklara kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah sende en yakın zamanda alırısın müjdeni bize cok büyük bir sürpriz oldu buu hiç beklemiyoduk kısmett işte ilk çocuğumda 2 yıl sonunda oldu bunda iilk ay daha

tebrikler, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
ilk çocukta çok bekleyenlerin ikinci çocuklar hep sürpriz şekilde erken oluyor. bende de tam tersi olmuştu

Back