- Konu Sahibi Napsamnapsam
-
DUsunuyorum hemde hicccc durmadan. Facebook hesabimi kapadim. Ben artik naparsam yapayim adam o kadar eminki benim elinin altinda oldugumdan.
Ama mesela gel al esyalarini belki hayatima yarin biri girer diyorum. Ruhunu kirletme ben kimseyle beraber olmuyorum diyerek elindede tutmaya calisiyor.
Profil resimleriyle hep oynar genelde, resim ekleyip cikariyor ama bizim resmimizi kaldirmiyor.
Benim dusuncem suan birilerinin pesinde, eger olmazsa geri donecek olursa zaten bitmis ama kendinden emin olmadigindan benide elinde tutmaya calisiyor. Sadece donup pisman oldum demesini istiyorum. Bende biliyorum donsede ben bu yasadiklarimi unutamam. Geceler boyu agladim.
Zoruma giden onunla herseyin bitmesi degil. Etrafindaki herkese garsonuna dahi benim yalvardigimi, istemedigini soylemis...
Baskalarini tanimak flort etmek istiyor ama benden kopacaginada emin degil. Geri dondugunde kabul etmesemde onun icin birsey farketmeyeceginden rahat takiliyor. Haberini aliyorum. Hergece bir yerde egleniyor, iciyor... Ben ise bir sn aklimdan cikaramiyorum. Dua ediyorum ne olur allahim al bu adami aklimdan diye, herseyi yapiyorum ama basaramiyorum. Sagligimi kaybetmek uzereyim ..
Kendimi suclu hissediyorum. Cok kapris kiskanclik yaptim. Mutlu edemedim onu diye...bir ay once 4 gun sehir disindaydim arkadaslarimizla yemek yiyecektik. Nolur gel artik cok ozledim dedi ve restorana gidince bana oyle siki sarilip sakin bir daha benden uzaklasma dediki.. Sanki bambaska biri suan. Acaba bunaldigindanmi yapiyor cokmu bunalttim diye kendimi cokk sucluyorummm
Gercekten bende biliyorumki bu adam adam olsa sahip cikar en azindan ertesi gun baskalarinin pesinde dolasacak kadar midesiz olmaz. Demekki sevmiyor diyorum ama diger taraftan daha gecen ay gittigimiz tatilde soyledikleri aklima geliyor... Nasil bu kadar rol yapti diyorum. Ama hani hissederiz ya, baskasi olmasa mutlaka birdaha denerdi.
Ben zaten ayni eve tasindigim icin cok pismandim. Boyle birsey dusunende varsa asla yapmasin. Evli olmadan ayni evde yasayinca adam rahat davraniyor, evlilik aklina bile gelmiyor. Beni bu kadar sevdigini soyleyen adamin ayri evlerde bile devam etmek istememesini anlamiyorum.
Kopamadigi birseylerde varki beni elinde tutmak istiyor... Bilmiyorum..kafam oyle karisik oyle mutsuzumki.
Simariklik yapiyor, gurursuzluk yapiyor diye dusunmeyin sadece engel olamiyorum. Cok zoruma gidiyor bu yasananlar. Yoksa ayrilmak herkesin hakki. Sevgin biter ayrilirsin ama daha 15 gun once sakin beni birakma yanimdan ayrilma diyip bunu yapmak... Ben bir hayat paylastim onunla, ailem oldu o benim. Simdi ailemi kaybetmis gibiyim...
Guzel bir isim kariyerim vs de var. Gecim sikintim yok. Hissettiklerim sadece duygusal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?