Yardima ihtiyacim var :(

Napsamnapsam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
7
0
36
İstanbul
Merhaba, ben onunla 7 yil once yurtdisinda okurken tanistim. Ozaman erkek arkadasim vardi birbirimizden cok etkilenmemize ragmen hicbirsey olmadi. O benden 4 yil once turkiyeye dondu. Hatta onun donecegi gun havaalaninda tesadufen birini yolcu ediyordum ve cok uzuldugumu hatirliyorum. Oysa sadece 1-2 kez gorusmustuk.
Turkiyeye dondum. 2 ay tanidigim biriyle gercek aski buldugumu sanarak evlendim, adam yalanci sahtekar biri cikti 6ay sonra bosandim. Bosandigim gun birdaha uzun sure kimse olmayacak diye kizkardesimle bir cafede otururken ONu gordum. İkimizde sok olduk. Ertesi hafta disari ciktik. Hayatimin en guzel gecesiydi. Bir dahada ayrilmadik. Bir gun birbirimizi gormeden duramiyorduk.
Ayni eve tasindik. Hersey o kadar guzeldiki..her ayin 14 unde cicek alir, kart alir, mum alir sarap alir eve gelirdi. Kendisi restorant isletiyor. Her is cikisi ona gitmem icin yalvarirdi.
Bu arada bunlar musevi ve inanilmaz kotu yurekli bir annesi var. Beni ilk gunden beri istemedi. Hakaret etti assagiladi, ona gozumun onunde baska kizlar ayarlamaya calisti.. Selam bile vermiyordu bana annesi. O bircok kez arkamda durdu ama isyeri annesinin oldugundan ve kadin gercekten ruh hastasi oldugundan pek birsey degismedi.
Bir sene sonra o normal aktivite ve hayatina geri dondu. Tenis, arkadaslariyla gorusme, maca gitme...ben bir yil boyunca hayatimi ona odakladigimdan yapayanliz kalmistim ve duygusal olarak cokkkk yorgundum.
Daha cok calismaya basladi. Onu goremez oldum. Hircinlastim. Kiskancliklar yaptim...
Babasi iflas ettiginden bizim evimize gecici sureligine tasindi. Hersey ozaman basladi iste. Aramizdaki hersey iyice koptu. Ama hissedersin ya ben beni cok sevdigini oyle derinden hissediyordumki. Bana bir sarilisindan, hatta 15 gun once nolur hic yanimdan ayrilma dedi...
Son kavgamiz 10 gun once oldu. Onu bahane ederek benden ayrildi. Babasi ile ayni evde birakti ve gitti... Restoranina gittim ertesi gun gece 1 de. Dayanamadim konusmak istedim. Restoranin mutfaginda kuytu bir kosede arkadas grubumuzdan oldukca basit bir kizla cokk yakinlardi. Noluyor burda dedim. Kiz kacti. Buda bana artik hesap soramazsin bu is bitti diyip kovdu beni. Gecenin o saatinde bayramin ilk gunu sokaklarda eve aglaya aglaya dondum. Babasi hala benim evimdeyken hemde.
Yinede aradim yalvardim. Benim kiskanclik ve kaprislerimden oldu diye nasil yalvardim ayaklarina kapandim. Bana ozgur olmak, tek basina olmak istediginden bu iliskiyi bitirdigini, belki 3 gun belki 3 ay sonra geri donebilecegi gibi seyler soyledi ve gitti.
Baban ne olacak peki dedim. Bir sure ev bulana kadar kalsin dedi ve gitti... Benim yeri de baskasi olsa onunda esyalarini babasininkileride atarti kapi onune ama yapamadim. Babasini karsima aldim. Bak amca oglunla ayrildik biliyorsun, ne olur sen abinin evine git yada ben sana otel parasi vereyim dedim. Bu konusmanin ustune adam 2 gun daha kaldi ve gayet rahat tavirlarla. Sortunu giyip denize filan gitti.
Sonra ona tekrar neden babasinin gitmedigini sordugumda, sen neden gitmiyorsun. Sen bu esyalarla yasayamazsin. Anilar ustune gelir bence esyalari birak sen git dedi. Onu soyledigi an amaclarinin sadece 2 parca mobilya oldugunu anladim. İkisinide o gun evden gonderdim. 4 gunaramadim sormadim. Bu kez o aradi. Yanlislikla aradim nasilsin diye merak ediyorum filan dedi. Ben yine yelkenleri indirdim duzeltebilecegimizi soyleyip yalvardim filan...biliyorum kulaga cok onursuz geliyor ama yaptim. Adamin egosu tekrar tam oldu ve istemedigini soyledi kapadi.
Ben evimi kilitleyip anneme tasindim. Haftaya esyalarimi alip yeni bir eve tasinmam lazim. Hic gucum kalmadi. Oyle yorgunumki anlatamam...
Hic durmadan onu dusunuyorum. Ama hicc durmadan... Bir sn aklimdan cikmiyor. Hickimse hicbirsey umurumda degil. İnanmam ama annesinin en son bir buyucuye bile gittigini duymustum ayrilmamiz icin.
Delirmek uzereyim. Geri donmesini istiyorum hemde herSeyden cok....

Bu arada ayrilmadan bir gece once son kavgadan sonra eve gittik benimle beraber oldu. Peki neden dun gece benimle beraber oldun madem ayrilacaktin dedigimde sariliyordun itmek istemedim, kendiliginden gelisen bir olay dedi. Etrafindaki herkese bu iliski 6 ay once bitmisti diyiyor ama biz daha gecen ay tatile gittik ve o kadar eglendiki. Boyle olmasi imkansiz... Neden boyle konusuyor anlamiyorum.. Buyuk bir ikilem icinde oldugunuda goruyorumm

Ne kadar acı çeksen de dönüş yapma. Acınla yaşamayı öğren. Seni istemeyen biri,başkasıyla samimi şekilde gördüğün biri seni nasıl mutlu edebilir ki. Hadi etti ve evlendiniz bu sefer annesi huzursuz eder tekrar boşanırsın.
Duygularını bir kenara koy ve mantıgınla hareket et.
Ararsa açma eğer gerçekten seni isterse zaten peşini bırakmaz.

Önceki akşam bilmem neresinin derdine düşmüş ondan aranızda böyle birşey gerçekleşmiş bu gayet açık net. Seni kırmak istemiyorum ama ne kadar acı çeksen de dönüş yapma. Acınla yaşamayı öğren. Seni istemeyen biri,başkasıyla samimi şekilde gördüğün biri seni nasıl mutlu edebilir ki. Hadi etti ve evlendiniz bu sefer annesi huzursuz eder tekrar boşanırsın.
Duygularını bir kenara koy ve mantıgınla hareket et.
Ararsa açma eğer gerçekten seni isterse zaten peşini bırakmaz.

Kendimi suclu hissediyorum. Cok kapris kiskanclik yaptim. Mutlu edemedim onu diye...bir ay once 4 gun sehir disindaydim arkadaslarimizla yemek yiyecektik. Nolur gel artik cok ozledim dedi ve restorana gidince bana oyle siki sarilip sakin bir daha benden uzaklasma dediki.. Sanki bambaska biri suan. Acaba bunaldigindanmi yapiyor cokmu bunalttim diye kendimi cokk sucluyorummm

öncellikle geri dönmesi yetmez canım,yani dönmesiyle mutlu olamazsın;çünkü her ne kadar da onu sevsen,bir güvensizlik oluşmuştur sen de..ve sana artık karışmazsın bana ,şu zaman dönerim demesi(ondan asla kopamayacağını bildiğini gösteriyor)ve bundan kafasına göre davranabilir(böyle yaparsa,sen daha yıpranırsın)bi de çok yüzsüz biri ya,kendi ayrılıyorsun ,hatta ayrıldığın kişiye sen o ayrıl o evden ,ev üstüne gelir falan hani büyü falan demişsin ya;ama şu da var erkeklerin geneli öyledir çok çok severken,ufacık bir şeyi bahane edip,terk edebiliyorlar(hani illa büyüye gerek yok,ansızın değişmeleri için) onu sevdiğin için her şeyi görmezden bile geleceğini düşünebilirsin,ama ona asla dön diye yalvarma,inan hiç bir şeye yaramıyor,ters etki yapıyor hatta..hiç araman sorma,bak o zaman,arayacak ,zaten de öyle olmuş ya..ilk kendini toparlaman lazım canım,güçlü olmalısın ki ,seni ezmesin onu düşünme etme demeyeceğim ,çünkü kendimden biliyorum geliyor bir şekilde aklına ama sadece onu düşünerek bir şey elde edemezsin ki,kendin için bir şeyler yapmalısın cnm,umarım her şey iyiye döner cnm

Kusura bakma ama ona değer verdiğin kadar kendine değer verseydin bunların yarısını bile yaşamazdın. Yani neden kendine bu kadar acı çektiriyorsun anlamadım. Senin yaşadığın durumu başka bir arkadaşın yaşıyor olsaydı ona ne söylerdin? Bİr de kıskançlık yaptım diye kendini suçluyorsun... ilişkinizi düzeltmek için elinden geleni yapmışsın ama olmamış. Şimdi hala onun için çabalamaya değer bir şeyler kaldığına inanıyor musun? Bu saatten sonra geri dönse sana ne verebilir? Bence onu düşüneceğine kendini düşünmeye başla artık. Kimse böyle davranılmayı haketmez...

Erkekler bizim gibi facebook fotoğraflarını ya da facebooktaki ilişki statuslarını değiştirme gibi ayrıntılara dikkat etmiyorlar.Bu tip şeyleri önemseme bence.Erkekler tabiatlarınca kabalar zaten.Bu ilişki bence çoktan bitmiş.Çok zor günler bekliyor senii.Üzüleceksin, ağlayacaksın, umutsuzluğa düşeceksin, merak edeceksin ama bu yaşadığın günler onunla yaşadığın sorunlu günlerden daha iiyi olacak.

sen cümlelerle anlatılamayacak kadar büyük bir şey yapmışın.. kimse senin yaptıgını yapmazdı.. ben senin yerinde olmuş olsaydım çooktan def etmiştim.. haddaaaa eşyalarını tekeeeer teker pencereden aşagı atardımm...
yinedee seni çok iyi anlıyorum.. kopamadığın için bunu yapmadın sen..
erkek arkadaşındaa tam bir yüzsüzmüş yanii..
benceee canın ne kadar acırsa acısın saaaakın bir daha ona bu zevki yaşatmaa..
naparsa yapsın onu asla terketmeyen kişi olma.. sana bişey yaparken yadaa giderken 1 kere daha düşünsün.. bu kadar kolay olmasın yani.. yoksa elinde oyuncak olsun..
son bir şey daha sölemek istiyorum büyüye falan inanmıyorumm amaaa içinde bulunduğumuz evreen, içinde çok şey saklıyor.. annesiinin yaptırdığı büyüler tuttu belkide.. yoksa bu kadar romantik bir insan nasıl 180 derece dönebilirkii bi andaa??
senin daha iyii olman ve mutlu olman için dua edicem..

Lütfen artık kendini suçlamaktan vazgeç evet seninde hataların olabilir ama adam seninle birlikte olmuş ertesi gün ayrılmış.Seninle ayrıldıktan hemen sonra başka biriyle yakınlaşmış.Sana evini bırak babama sen o evdeyapamazsın demiş ve dahası gözünü aç biraz bu adam seni sevseydi böyle yapmazdı.Sevseydi o fotoğrafları silerdi,seni üzmemeye çalışırdı belli ki takmadığı için o fotoğrafların orda olması onu rahatsız etmiyor.Ne yap biliyor musun bir süre facebookunu kapat,evden taşınb,hattını değiştir.Onun sana ulaşamamasını sağla ve otur onun sana yaptıklarını düşün.Aşk insanın gözünü kör eder ama bu kadarda olmamalı...

DUsunuyorum hemde hicccc durmadan. Facebook hesabimi kapadim. Ben artik naparsam yapayim adam o kadar eminki benim elinin altinda oldugumdan.
Ama mesela gel al esyalarini belki hayatima yarin biri girer diyorum. Ruhunu kirletme ben kimseyle beraber olmuyorum diyerek elindede tutmaya calisiyor.
Profil resimleriyle hep oynar genelde, resim ekleyip cikariyor ama bizim resmimizi kaldirmiyor.
Benim dusuncem suan birilerinin pesinde, eger olmazsa geri donecek olursa zaten bitmis ama kendinden emin olmadigindan benide elinde tutmaya calisiyor. Sadece donup pisman oldum demesini istiyorum. Bende biliyorum donsede ben bu yasadiklarimi unutamam. Geceler boyu agladim.
Zoruma giden onunla herseyin bitmesi degil. Etrafindaki herkese garsonuna dahi benim yalvardigimi, istemedigini soylemis...
Baskalarini tanimak flort etmek istiyor ama benden kopacaginada emin degil. Geri dondugunde kabul etmesemde onun icin birsey farketmeyeceginden rahat takiliyor. Haberini aliyorum. Hergece bir yerde egleniyor, iciyor... Ben ise bir sn aklimdan cikaramiyorum. Dua ediyorum ne olur allahim al bu adami aklimdan diye, herseyi yapiyorum ama basaramiyorum. Sagligimi kaybetmek uzereyim ..

Unutma sen herşeyden,herkesten daha değerlisin.Acı çekmen normal ama alışıcaksın onun yokluğunada.Başkalarının ne dediğine,ne düşündüğüne bakma.Herkes dır dır konuşur arkandan ama kendi hatalarına bakmazlar 1-2 gün konuşur sonra susarlar.Ve emin ol ki senin gibi ona sırılsıklam aşık birini kaybettiği için bugün olmasada bir gün çook pişman olucak.

arkadaşım bence çook üstüne gitme onu gördügünde görmemişgibidavran ilgilenme erkekler çook fazla ilgiden çabuk sıkılırlar evli bi bayan olarak tavsiyem sana kendin çook fazla yıpranırsın

hala neden kendinde suç bulduğunu anlayamadım.
kıskançlık yaptın diye mi ?
her kıskançlık yapanın sevgilisi bıraksın gitsin o zaman.
ben senin kadar büyük değilim 19 yaşındayım ama ben bile inanmam birinin kıskançlık yüzünden bırakılıp gideceğine.
ee o zaman adam haklıda de olsun bitsin.
olur mu öyle şey ?
çok seviyorsundur, adam ayrılmasın diye yalvarır yakarırsın anlarım ama kendini suçlamaktan vazgeç !
üstelik adamı biriyle de görmüşsün ve bana karışamazsın demiş.
herşeye rağmen güçlü olman gerektiğinin farkına varman lazım.
ne aşk hikayeleri var biliyor musun ayrılıp sonra çok daha mutlu olanlar var.
hayat bir adamın etrafında dönmüyor.
aşk,sevgi falan hepsi bir yere kaar.
sen elinden gelenin çok çok fazlasını yapmışsın ama adam seni umursamıyor bile.
yaşanmış ve bitmiş. elbette canın yanacak bazen ölmek isteyeceksin hatta.
ama ne olacak geçecek zaman her şeye en büyük ilaç.

Son düzenleme:
Gercekten bende biliyorumki bu adam adam olsa sahip cikar en azindan ertesi gun baskalarinin pesinde dolasacak kadar midesiz olmaz. Demekki sevmiyor diyorum ama diger taraftan daha gecen ay gittigimiz tatilde soyledikleri aklima geliyor... Nasil bu kadar rol yapti diyorum. Ama hani hissederiz ya, baskasi olmasa mutlaka birdaha denerdi.
Ben zaten ayni eve tasindigim icin cok pismandim. Boyle birsey dusunende varsa asla yapmasin. Evli olmadan ayni evde yasayinca adam rahat davraniyor, evlilik aklina bile gelmiyor. Beni bu kadar sevdigini soyleyen adamin ayri evlerde bile devam etmek istememesini anlamiyorum.
Kopamadigi birseylerde varki beni elinde tutmak istiyor... Bilmiyorum..kafam oyle karisik oyle mutsuzumki.
Simariklik yapiyor, gurursuzluk yapiyor diye dusunmeyin sadece engel olamiyorum. Cok zoruma gidiyor bu yasananlar. Yoksa ayrilmak herkesin hakki. Sevgin biter ayrilirsin ama daha 15 gun once sakin beni birakma yanimdan ayrilma diyip bunu yapmak... Ben bir hayat paylastim onunla, ailem oldu o benim. Simdi ailemi kaybetmis gibiyim...
Guzel bir isim kariyerim vs de var. Gecim sikintim yok. Hissettiklerim sadece duygusal...

o zaman elindekilerle şükretmekle başla işe.
burda kimse seni gurursuzsun şımarıksın diye yargılayamaz herkesin kişiliği vardır.
beni de öldürsen, aşkımdan ölsem arayamam karşımdaki insanı bende böyleyim.
ama artık olan olmuş arasanda biten bitmiş giden gitmiş.
biraz zaman ver kendini bak nasılda yola girecek herşey.

Son düzenleme:
cnm benım su an emınım ne kadar hassas ve uzgunsun tahmın edebılıyorum .dılerım kı cabuk atlatırsın .ve senı gercekten hakedecek bırı cıkar karsına.şu bır gercek kı bu ınsan la bır daha asla olmayacagı .uzmek ıstemem senı ama ,bu ınsan maddı manevi kullanmıs sızı .herseyı anladım da babasıyla bırlıkte sıze tasınması kadar sacma bır olay ne duydum ne okudum .ılk defa boyle bırsey okuyorum .hayatta neler oluyor boyle yahu

afedersiniz ama gayet yüzsüzüne denk gelmişsiniz kendi yetmemiş babası bile çöreklenmiş nerdeyse sizin evinizden sizi kovacaklar bu ne rahatlık sizde toparlayın kendinizi bu kadar bencil bi adamdan size hayır gelmez en zor anında kucak açmışsınız hala daha kapris yapıp başka kızlarla yakınlaşıyo koşmayın peşinden peşinden koştukça kendilerini hepten bulunmaz hint kumaşı sanıyolar aramayın sormayın kendine güveniniz geldikçe ancak toparlıyo insan dağılmış gururunu kendimden biliyorum :44:
biraz kendinizi sevin ve değer verin siz önemlisiniz o değil sonuçta hayat ondan öncede devam ediyodu bundan sonrada edicek..ilk önce kötüde olsa yaşadıklarınızı kabullenmekle başlayın işe..böyle bi insan size bi gelecek veremez ancak mutsuzluk verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…