yardıma ihtiyacım var.....

sEvGi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
258
1
118
Ankara
Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri ablalarım, arkadaşlarımmmm...
mezuniyet balom için bana yardımcı olabilir misiniz????? lütfen çok az bi zaman kaldı ve ben hala ne giyeceğime karar veremedimmafoldumbenmafoldumben

uzun ve pastel tonlarda elbise arıyorum aslında daha aklımda hiç model yok.. siz bana verir misiniz...... saçlarım karamele yakın ve omuzlarımın üzerinde... esmerim braz.. sizce hangi renk ve ne tarz bi elbise giymeliyim..... lütfen yardım edin..........senağlamasenağlamasenağlama

bu yılın rengi pudra canım..senin yaşın içinde ayrıyetten uygun...tavsiye ederim..

gece mavisi olabilir belki.. makyajını da ona göre yaparsın.. esmerim demişsin daha canlı olur hem

meslekte öğrenci yazıyor canım ya lise ya üniversitedir en fazla

pastel açık tonlarda bir şey giysen bence çok yakışır..
dün yeteneksizsiniz in sunucusunun giydiği elbise çok hoşuma gitmişti..kim bilir nerden :( o tarz ve renkte bir elbise çok yakışır bence..

canımm renk olarak istediğin gibi deil ama beğendiğim bi kaç model war .

Son düzenleyen: Moderatör:
üniversite mezuniyeti olacak.... bende pudra rengi, petrol yeşili yada parlament mavisi diye hayal etmiştim.. ama abiye tarzı bişey mi yoksa daha rahat canlı çiçekli bir elbise mi olsun ki.....:sm_confused:

NURUM ilk ikisi hoşmuş.. renk olarak olmasa da tarzları hoş... teşekkür ederim ilgilendiğin için canım opuyorumnanaktan

11963071.jpg

20756413.jpg

81040110.jpg

teşekkür edeiyorum ilgilenenlere.. ama hala bişey şekilleniremedim kafam da:( ama koyduğunuz resimler bana fikir veriyor... sonsuz teşekkürler...

Back