Dudak Makyajı Yardıma ihtiyacım var!!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

oqnc

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
15
0
29
Ahh hayır büyüdükçe kadın olmak zorlaşıyor makyaj yapmaya henüz yeni yeni başlıyorum ama cildimin kötüleşmesinden korkuyorum henüz 15 yaşındayım ama arkadaşlarım gibi bende ruj sürmek istiyorumm ama yardım edin yaşıma uygun abartı olmayacak rujlar nasıl bulurum ?? Bildiğiniz var mı sadece buraya danışabiliyorum (Ahh bıde kataloglardan nasıl ürün sipariş ederim hiç katalog bulamıyorum ....kafamçokkarıştı )

Lütfeennn size ihtiyacım varrr:bbo::1ninca::sinifsinif:

bence maybelline'in rujlarına bakmalısın. hem uygun fiyatlı hem de uygun renkler bulabilirsin
katologlara ulaşmak için de firmaların internet sitelerinde müşteri olmak için gerekli formlardan doldururabiilrsin en yakındaki temsilciyle irtibata geçebilirsin böylelikle

Son düzenleme:
cnım niveanın rujları var onlaı kullan bnde 17 yaşındayım onları kullanıorum

tatlım makyaj için daha küçüksün ama o rengarenk malzemelrin dayanılmaz cazibesini
biliyorum, evde 10 tane rujum var, beğensem yine alırım :smiley-cool:
sana she ürünlerini tavsiye ederim, hem daha gençlere uygun, hem fiyatlar iyi,
hem de renkleri güzel. koyu renklerden kaçın, açık doğal renkleri seç.
şimdi makyaj yapmak sana çok eğlenceli geliyordur, bir gün işe başlayıp
her sabah makyaj yapmak zorunda kalınca bu fikrin değişir sanırım :1rolleyes:

o kadar cok makyaj yapcaksın iş hatı üni fln... 15 yasındayken bence hiç bi ürünle cildini bozma derim.. ben ünide basladım sahsen :)) en fazla niveanın vişneli o güzel seylerinden alırdım:))

makyaj cantamda gordum aklıma geldi aslında tam senn yasına uygun bişi ben cok seviyorum..

Jojoba Yagı içeren dudak parlatıcısı diye gecio avon care urunu.. ben 5 tl mi ne almıstım bunu.. tadı hosuma gidio kokusu bide .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…