• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
buraya bunları yazmayı hiç istemezdim ama hayat buraya kadar getirdi .. küçücük bir evde yaşıyoruz ve dördüzlerim var 1 yasına girdiler iki çocuğum ciddi derecede hasta ve kaynana kayınbaba ile kalıyorum kayınbaba hasta ve herseye küçük tuvaletini yapıyor ve evde her iş bende çocukların bakımı da ve kocam bu durum dan rahatsız fakat hiç birşey yapmıyor daha yeni hastadan çıktık bebeklerim virüs kapmış bence evdeki pislikten dolayı ve bu durum beni mahvetti artık çok yoruldum eşime ya bu durumu cozersin yada ben giderim dedim oda sen bilirsin gitmek istiyorsan git dedi şimdi ben ne yapıyım mahvolmuş durumdayım

Kv ve kp bakacak başka kimse yok mu? Başka gelin yada kızı falan. Belki eşinizde bu durumdan rahatsızdır ama çaresizdir, maddi durumunuz ayrılmaya elveriyor m?

Gidecek durumun varsa git. Ama 4 çocuk çok zor. Onlara tek başına Nasıl baktığını da anlamadım.

Bakıyorum herşeyden vazgeçtim kendimden bile sadece onlar var hayatımda ama artık bu kadar strese dayanamıyorum

Çok zor ya.allah yardımcınız olsun.ayri eve çıkamaz mısınız?ona ikna etmeye çalışsanız bir değil iki değil 4 cocuk

Yurt dışında kalıyorum burda ev bulmak zor ve eşimde hiç anlamaz bu durumlar dan

Öncelikle allah kolaylik versin. Yurt disinda derken nerdesiniz? Esin niye anlamiyormus o islerden? Hani dil problemi desem onun annesi ve babasida orda oldugna göre uzun zamandir ordalar.
Ayrilmayi mi düsünüyorsun yoksa bu durumdan kurtulmayi mi?

Allah yardımcın olsun 4 çocuk çok zor . Kayınvaliden kaç yaşında sen çocuklarla uğraşırken o birşey yapmıyor mu ?
56 yaşında ama herşeyi bn den bekliyorlar 1 ay hastanede kaldım iki bebeğim önce çıktı babası bakıyordu (sözde) eve bugün bi geldim heryer pislik herşey tuvaletten beter kokuyor ve bnm çocuklarım o evde siz düşünün artık erken doğdukları için hassas bünyeleri bilmiyorum. Ne yapcam

Öncelikle allah kolaylik versin. Yurt disinda derken nerdesiniz? Esin niye anlamiyormus o islerden? Hani dil problemi desem onun annesi ve babasida orda oldugna göre uzun zamandir ordalar.
Ayrilmayi mi düsünüyorsun yoksa bu durumdan kurtulmayi mi?
Çare arıyorum ama bana kolaylık sağlamıyor son çare ayrılık

Kayınbabanız hasta mı anlamadım? Ne demek her yere tuvaletini yapmak? Evde çocuk yaşıyor insan yaşıyor, böyle pis şey olabilir mi? Eşi ne yapıyor bu durumda?
Allah yardımcın olsun ya ne desem bilemedim ki. Nasıl git diyor eşiniz? Aileniz Türkiyedeyse bence çocuklar büyüyene kadar ailenizin yanında olun. Yoksa mikroptan mahvolurlar, yazık ya.

Çare arıyorum ama bana kolaylık sağlamıyor son çare ayrılık

Nerde yasiyorsunuz? Orda baska akraba felan yok mu? Hem 56 KV nasil birsey yapmaz yahu?! Hadi sende yapma dicem ama cocuklardan dolayi mecbursun ve yemekte yenilcek mecburen....zor yaa.
Almanyada yasiyorsaniz ona göre elimden geldigince fikir vercem....

Konu eski ve ben görmemişim. Simdi profilinden baktim ve yeniden girersin belki die yazmak istedim hamileliginden beri konusuyorduk ve böyle bir durumun icinde oldugundan haberim yoktu umarim siteye girersin tekrardan .. ne yaptiniz son durum ne merak ediyorum

Konu eski ve ben görmemişim. Simdi profilinden baktim ve yeniden girersin belki die yazmak istedim hamileliginden beri konusuyorduk ve böyle bir durumun icinde oldugundan haberim yoktu umarim siteye girersin tekrardan .. ne yaptiniz son durum ne merak ediyorum
Sizin de dorduzleriniz var sanırım. Allah bağışlasın.

Back
X