yardıma ihtiyacım var vajinusmus konusunda?

isimsiz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.530
1.294
163
merhaba siteye bügün tesadüf katıldım iyiki gördüm burada sıkıntımı halletmeme yardımcı olacagınıza inanıyorum.1 yıllık evliyim.5 yıldır görüsüyorduk severek evlendik. evliligimin başları biraz sıkıntılı idi ailevi sıkıntılar ilk gecenın basarısız gecmesı derken cicim ayı tabiri ile güzel gecmesi gerekirken sıkıntılar yasadık.ama eşim sagolsun sonradan farkına vardı ki anlayışlı davrandı hep halada oyle davranıyor sagolsun .bu sıkıntı doktor ıle cozulurmu?ne yaparım yüzlerce sey düsündüm.ama işin içinden çıkamıyorum.sanki ölümcül hastalıga kapılmısım gibi umutsuz hissediyorum eksik hissediyorum dısarıda mılyonlarca ınsan var bakıyorum bu ınsanların yaptığını ben nasıl yapamam diye harap oluyorum..vajinusmusu yenmis arkadasların yardımını bekliyorum..

doktor yardimi.elbette önemli canim benim. korkma tatlim. olum yokki ucunda. emin ol bi o hissi yasa sen isteyeceksin kocandan hadi yapalim diye. kendini kasma bacaklarini havayakaldir nasil deyim dizlerini gogsune yaklastir yani o poziyonda dene bacaklarin asagida kalirsa canin yanar yani ben oyle oluyorum en azindan. kasmamak onemli tatlim. rahatlat kendini ve on sevismeyi atlamayin kocan seni hazirlasin once direk olmaz yani

Innallahe meas sabirin..

Anliyorum ama beynim istemsiz kasiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani alttami ustemi olmak iyidir acaba

Doktorla halledilebilir tabi.
Ama ben parmak egzersizi yaparak yenmistim.
İstersen mesaj atabilirim ayrintili.
Basarilmayacak bisey degil, inan ki yendiginde bu muymus diceksin.
Umarim en kisa zamanda cozersin.

Canim bende oyleydim 1 ayda atlattim .şöyleki on sevismeyi uzun tuttuk bi yarimnsaat kadar daha sonrasında kadin rahatladigi icin cani acimiyor .erkeginde biraz nazik davranmasiyla üstesinden gelirsin insallah . Gözünde büyütme bunu yasayan insan sayisi oldukca fazla ve asilmicak bi sorun degil canim

Aynı şeyleri bende yaşadım bu hafta yendim çok şükür emin ol tahmin ettiğimiz gibi acıma olmuyor ilk giriş için sık dişini sonrası hooop kayıp gidiyor ben inanamadım eşime sordum defalarca oldu mu diye yani anlamadım bile içimde olduğunu düşün

Tesekkur ederim arkadaslar yasemin ayrintili yazmani isterim bugun ilk gunum sayfada ben bu durumu asana kadar arkadaskik etmenizi isterim Cok esim isi dolayisi ile gurbetciyiz zaten cok yalniz hissedyrum kimseye anlatamiyorsunda

/ay insallah olur ya imkansiz gibi geliyor bana

Anliyorum ama beynim istemsiz kasiyor

Yani alttami ustemi olmak iyidir acaba

benim icin hep altta kalmak iyi bende 4 aylik evliyim hala zorlaniyorum bazen ama altta oo bence bi sure

Innallahe meas sabirin..

Anladim tesekkurler

sprey ile yenmiş bırısı bugun gordumo spreyi denemek istiyorum insallah sonuc olumlu olur..:)

Ben çok korkuyorum 3 4 ay öyle korkudan bişey olmadı.w
Sonra zaten yavaş yavaş oldu
3 4 ay boşa gitti anlayc

tek sıkıntı acı ılk denemede acı hissedip basarısız olmak kasıyorum ıstem dısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…