• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var, mthfr homozigot + faktör 5 heterozigot + 5.ayda iki kayıp

Amin canm Bende çok yorulmuş çok tükenmiştim hastanede herkes sancısını çekip bebeğini kucaklıyordu ben ise günlerce süren sancıyı ölen bebeğim için çektim hastaneden çıktım kucağim boş kaldı :KK43: normal doğum yapıp üstüste bebeklerini koklayamadan kaybeden tanıdıklarımda vardı ne yapayım bende teselli ediyordum kendimi ya öyle olsaydı ne yapardım diye.. İnşallah bir daha yaşamayacağız geride bıraktık o günlerimizi..
Ben angelsound marka aldım 79 TL idi. 9.haftamda gayet net duydum bebeğimi . Alalı 2 hafta oldu 119 TL yapmış satıcı. Artırmış fiyatı. Baska sitelerden uygun fiyata araştırabilirsin. Nette Fetal doppler yazarak modelleri ve YouTube videoları inceleyebilirsin . Ben çok memnun kaldım sevgiler ,
Benzer acıları ben de yaşadım canım. Yanımda doğumunu bekleyen kadınlar vardı ve bana acıyarak bakıyorlardı. Iki defa aynı senaryoyu yaşadım. Allah'a dayandım artık stres yapmamaya çalışıyorum. Ben de 9. Haftaları görebilirsem alacağım o dinleme cihazını :)

Back