Gebeliğe Hazırlık yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20200707_115350.jpg
arkadaslar anlayan var ise yorum yapabilir mi

merhaba salı günü yeni doktorumuzla görüştüm,bütün kan tahlillerinin sonucu gelsin bu arada gebe kalma , sonuçlara göre hareket edelim dedi,eşim ve benim kanlarımdan genetiğe bakılması için istek yaptı, dünde genetik doktoru ile görüştük , 2014de yapılan testlerde anne ve babadan örnek alınmamış karyotıp incelemesi yapılmamış deyip ikimizden de istedi- randevu aldık 15haziran2020 tarihine :) analiz süresi yaklaşık olarak 2 ay mış... gel git ortalama 9-10aya denk geliyor..
başka hastanelere bakıyorum,özel labarotuvar arayacağım bir kaç tane internette buldum..
(2014 de karyotıp analizi sadece düşük materyali abortusa yapılmış.-birde benim kanımdan trombofili paneli testi yapılmış.)
Merhaba ben de ilk gebeliğimi kaybettikten sonra trombofili paneli yaptırdım ve 4 genim heterozigot çıktı. Sizin durumu merak ettim. Naptınız acaba genetik testlerinde bişey çıktı mı? Umarım sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur

dr un bana dediği cnm bende çok az pıhtılaşma varmış ama koruma amaçlı gebe kalınca iğneye başlicakmışım öncesinde de folikasit-coraspin 100 başla dedi
Bunu dyen hangi doktor ise onunla devam et canım . Bende de aynı problem var ve ilaç kullanmadımda 2 gebelik kaybım var. Şimdi coraspin kullanıyorum gebe değilim ama kullanmamız gerekiyor çünkğ ne zaman gebeliğin başlayacağı bilinmez. Çokkkkk doktorlara gittim bu konuda sana hangi doktor kullanacaksın gebelikten önce diyosa şahsjm olarak o doktorla devam etmeni öneririm

Merhaba ben de ilk gebeliğimi kaybettikten sonra trombofili paneli yaptırdım ve 4 genim heterozigot çıktı. Sizin durumu merak ettim. Naptınız acaba genetik testlerinde bişey çıktı mı? Umarım sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur
Benım de 4 genim sıkıntılı cıktı.Ben tüp bebek tedavisi görüyorum orada cıktı.Acıkcası ben kendım için de korktum.Ama doktor bunun yaygın oldugunu soyledi.Size birsey dedi mi doktoruuz?

Benım de 4 genim sıkıntılı cıktı.Ben tüp bebek tedavisi görüyorum orada cıktı.Acıkcası ben kendım için de korktum.Ama doktor bunun yaygın oldugunu soyledi.Size birsey dedi mi doktoruuz?
Heterozigot mutasyon çıktı ben de dr çok önemli olmadığını söyledi. Ama yine de gebelikte kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş

X