Kontakt Lens Yardıma ihtiyacım var lenssss

paradisewood

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
43
5
Kızlar öncelikle merhaba hepinize hayırlı bayramlar evinizden bereket ruhunuzdan huzur eksik olmasın inşallah.
Ben uzun süredir kendime lens almayı düşünüyorum biraz araştırdım aylık senelik falan diye ayrılıyormuş, senelik olan benim kafama yattı fakat her markanın senelik lensi var mı bilmiyorum pek bilgili değilim sizden ricam aranızda senelik lens kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi ? Birde hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz değil misiniz ? Esmer tenliyim istediğim lens rengi yeşil ama öyle çok açık bir yeşil değil, gözlerimde koyu kahve, bana yardımcı olursanız çok sevinirim:))))

Ben freshlook un hareli yesilini kullanıyorum
Ama senelik değil günlük kullanıyorum :)
Çok doğal duruyor memnunum

Upss bilgim olmadığı ne kadarda belli:oops: pekii hiç gözünüzü rahatsız etti mi ve fiyat aralığı hakkında bir bilginiz var mıı
Canım 50 ya da 55 lira benim aldığım lens
Ben 5 yıla yakındır kullanıyorum artık rahatsız etmiyor
Tabi en ufak bi toz tuy kıl kaçarsa bulaşırsa sorun oluyor :) temizliğe çok önem vermen lazım o yüzden :)

Canım 50 ya da 55 lira benim aldığım lens
Ben 5 yıla yakındır kullanıyorum artık rahatsız etmiyor
Tabi en ufak bi toz tuy kıl kaçarsa bulaşırsa sorun oluyor :) temizliğe çok önem vermen lazım o yüzden :)

Hııım temizliği önemli evet göz sonuçta şalaya gelmez kullanılan solüsyonunda önemi varmış araştırdığım kadarıyla siz hangi marka kullanıyorsunuz ? Bu arada çok soru sordum kusura bakmayınnnn:KK43:

Hııım temizliği önemli evet göz sonuçta şalaya gelmez kullanılan solüsyonunda önemi varmış araştırdığım kadarıyla siz hangi marka kullanıyorsunuz ? Bu arada çok soru sordum kusura bakmayınnnn:KK43:
Önemli degl canm yardimci oluyosam ne mutlu
Elegance Aqua fresh solüsyon kullanıyorum ben büyük boyu 20 tl gibi bi fiyat
Solüsyon baya bi idare ediyor
Lensin ortalama kullanma süresi de 3 ay kadar
Maliyeti uygun oluyor yani

Canim yillikta alsan aylikta alsan geceleri cikarmadan yatma ben aylik lens kullaniyorum numarali lens bikackere cikarmadan uyudum gözlerimi asiri derecede kuruttu ve gozumun arkasina kacti korktum bende buyuzden ne alirsan al gunluk cikar cunku gozun hava almaya ihtiyaci var

Canim yillikta alsan aylikta alsan geceleri cikarmadan yatma ben aylik lens kullaniyorum numarali lens bikackere cikarmadan uyudum gözlerimi asiri derecede kuruttu ve gozumun arkasina kacti korktum bende buyuzden ne alirsan al gunluk cikar cunku gozun hava almaya ihtiyaci var

Peki bu yıllık aylık farkı nedir tam olarak ya :KK43:((

Yillik lens bitane çift aliyosun bir sene boyunca bunlari kullaniyosun ama bence yillik alma canim bir yil boyunca hep ayni lens bence sıkıntı cunku yirtilabiliyor gozunden dusebiliyor ben 3 aylik aliyorum icinde 6 tane lens var yani 3 cift temiz kullandigimda uc aydan daha fazla kullaniyorum

Yillik lens bitane çift aliyosun bir sene boyunca bunlari kullaniyosun ama bence yillik alma canim bir yil boyunca hep ayni lens bence sıkıntı cunku yirtilabiliyor gozunden dusebiliyor ben 3 aylik aliyorum icinde 6 tane lens var yani 3 cift temiz kullandigimda uc aydan daha fazla kullaniyorum

Hııımm anladııım çok teşekkür ederim bilgi için peki siz hangi marka kullanıyosunuzz

Marka veriliyor mu bilmiyorum ama ben bausch lomb kullaniyorum bir ay fresh look kullandim bilmiyorum çok kaydi gozumden

softlensin astigmat miyop lensini kullanıyorum memnunum 6 aylık benim kullandıklarım ama renkli çok elzem değilse kullanmayın doktorlar lense genelde karşı renkli lensehepten karşılar

Marka veriliyor mu bilmiyorum ama ben bausch lomb kullaniyorum bir ay fresh look kullandim bilmiyorum çok kaydi gozumden

Bende işte konu göz olduğu için biraz titiz davranıyorum ama denemeden de bilemicem bakalım en yakın zamanda bi kaç optiklede konuşurum yardımlarınız için çok teşekkürleeer

softlensin astigmat miyop lensini kullanıyorum memnunum 6 aylık benim kullandıklarım ama renkli çok elzem değilse kullanmayın doktorlar lense genelde karşı renkli lensehepten karşılar

Esasında bende öyle zevkine kullanmak istiyorum biraz değişiklik olsun diye ömrüm boyunca kullanmam diye düşünüyorum birde insanın karşısında çok seçenek olunca ne yapacağını bilemiyorrr

X