Yardıma ihtiyacım var hamile miyim?

RSHN

La İLaHe İLLaLLaH
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
800
1.106
27
Şimdi arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben hikayemi kısaca anlatayım. Geçen ay tüm belirtileri yaşamama rağmen 2 gün gecikmeyle regl oldum ama çok umutluydum. Bu ay hiç beklemediyim halde adete 6 gün kala uzak bir arkadaşı rüyamda gördüm. Akşam üzere beni aradı seni dün gece rüyamda gördüm hamile misin sen? Dedi şok oldum. Dayanamadım test yaptım idrar dolduğunda 2 çizgi oldu kuruduğunda çizgi kayboldu uzaktan bakıp kenara atdım ve misafirliğe gitdim akşam döndüğümde hiç aklıma gelmedi bakmak sabah erkenden teste bakınca çok zor görünen bir çizgi gördüm inanamadım. Çok beklemiştir dedim aldırış etmedim ertesi gün yaptığımda dikkatlice baktım ve ilk 5 dakikada çooook silik bir çizginin çıktığını gördüm. Saatler geçtikce iyice belirginleşti. Öğlen yine yaptım yine aynı durum. Ve böylece 5 tane test yaptım aynı sonuç. Kan tahliline gittim. Hastahanenin vasatlığından alınan kah pıhtılaşmış ve net cevap söyleyemiyoruz yine gelin dediler. Kasıklarımda 1 haftadır aralıksız ağrı var adet olucakmışım gibi. 10 gün önce de çok yoğun süt kıvamında kokusuz akıntım olmuştu. Sizce hamile miyim?. Kan tahliline daha yarın gidicem.((
20191017_220338.jpg

Eklentiler

• 20191016_083450.jpg
    20191016_083450.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 182
  • 20191019_115346.jpg
    20191019_115346.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 191
Baska bi hastanede yeniden kan verin

Evet silik cizgi var bencede baska bir hastahane yokmu orda kan verin

Yaptigin testler hep cokmu bekledi yoksa hemenmi cikti?

Yaptigin testler hep cokmu bekledi yoksa hemenmi cikti?
Aslında ilk 5 dakikada çıkıyo ama çok silik yan tutunca zar zor görülüyo bazen ben kendim mi görmek istiyorum acaba diyorum ama bekledikce işte koyulaşıyo

İn
Hamılesın canım eğer hemenboyle çıktıysa 🙏🏻 Bence bugun acılden kan ver
İn şa Allah kuzum ya bugün pazar evden çıkamıyorum kimseye bildirmeden varsa eğer sürpriz olsun diye yarın erkenden gidicem ama işte korkuyorum ya regl olursam diye (

İn
İn şa Allah kuzum ya bugün pazar evden çıkamıyorum kimseye bildirmeden varsa eğer sürpriz olsun diye yarın erkenden gidicem ama işte korkuyorum ya regl olursam diye (
Bence var görünüyor çünkü bugun yumurtlamanın kaçıncı günü pekı

Bence var görünüyor çünkü bugun yumurtlamanın kaçıncı günü pekı
Aslında ben yumurtlama günümü hep yapışkan şeffaf akıntım geldiğinde olduğunu biliyorum bekarlığımdan beri öyle geçen ay mesela o akıntıyı göremedim ya da kaçırdım bu ay tam 7si ve 8i o akıntıyı gördüm ilk testi mi de 15i yapmıştım öbürlerini 17si ve 18i

Aslında ilk 5 dakikada çıkıyo ama çok silik yan tutunca zar zor görülüyo bazen ben kendim mi görmek istiyorum acaba diyorum ama bekledikce işte koyulaşıyo
Beklemeden ciktiysa ihtimal olabilir elbette.. kanda varsa cikar Allah gonlune gore versin

Yarın gidicem canım o zamana kadar buraya da yazayım da kafam dağılsın dedim:)
Hiç bi yakının yok mu? Daha kaliteli bi idrar testiyle de düzgün sonuç alabilirsin,? Yani benim evimde 2 tane gebelik testi var pahalı, aylardır duruyorlar. Böyle evinde test bekleten bi arkadaşın yok mudur acaba? Ondan alıp yapsan test.

• Beğen
Reactions: H M
Hiç bi yakının yok mu? Daha kaliteli bi idrar testiyle de düzgün sonuç alabilirsin,? Yani benim evimde 2 tane gebelik testi var pahalı, aylardır duruyorlar. Böyle evinde test bekleten bi arkadaşın yok mudur acaba? Ondan alıp yapsan test.
Canım geçen ay tüm belirtileri yaşadım ya da psikolojik bana öyle geldi işte söyledim bi kaç kişiye sonra çıkmayınca hiç bişey utandım galiba şimdi kimseye söylemek istemiyorum emin olmadan eşim de evde testler bekleyince bile böyle bir çizgi görmedim geçen ay

Benim asiri silikken cok cok. Degerim 9 du. 90 a cikinca kopkoyuydu.
O zaman benim de değerler çok çok aşağıdır belki 2 gün önce belimden kalçama ve bacaklarıma inen ağrılar oldu bir de süt gibi akıntılarım hiç durmuyo oluyo muydu böyle şeyler?

O zaman benim de değerler çok çok aşağıdır belki 2 gün önce belimden kalçama ve bacaklarıma inen ağrılar oldu bir de süt gibi akıntılarım hiç durmuyo oluyo muydu böyle şeyler?
Benm testlerim 5 dk dolmadan cikti hep ilkte gozukuyordu hemen cok beklemedim hic.
Benm tutunma kanamam oldu kahverengi akntiyi anlayamadm o yuzden cok agri filanda hissetmedim daha sora oldu biraz bsyler ama kimyasala dondü benim sora. Belirtilere takilma derim yaniltici oluyor.ama goguslerim hala gergin. Deger sifirlanmadi henuz

Benm testlerim 5 dk dolmadan cikti hep ilkte gozukuyordu hemen cok beklemedim hic.
Benm tutunma kanamam oldu kahverengi akntiyi anlayamadm o yuzden cok agri filanda hissetmedim daha sora oldu biraz bsyler ama kimyasala dondü benim sora. Belirtilere takilma derim yaniltici oluyor.ama goguslerim hala gergin. Deger sifirlanmadi henuz
Bende hiç lekelenme olmadı :KK43: belki de yoktur bişey zaten bu ay fazla stresli geçirdiyim bi aydı hiç beklememiştim ama işte yapayım bi test dedim gerisi de dediyim gibi işte fazla heveslendirdi

• Beğen
İn şa Allah en kısa zamanda meleğin gelir canım:)

• Beğen
X