- 20 Ekim 2019
- 800
- 1.106
- 27
Şimdi arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben hikayemi kısaca anlatayım. Geçen ay tüm belirtileri yaşamama rağmen 2 gün gecikmeyle regl oldum ama çok umutluydum. Bu ay hiç beklemediyim halde adete 6 gün kala uzak bir arkadaşı rüyamda gördüm. Akşam üzere beni aradı seni dün gece rüyamda gördüm hamile misin sen? Dedi şok oldum. Dayanamadım test yaptım idrar dolduğunda 2 çizgi oldu kuruduğunda çizgi kayboldu uzaktan bakıp kenara atdım ve misafirliğe gitdim akşam döndüğümde hiç aklıma gelmedi bakmak sabah erkenden teste bakınca çok zor görünen bir çizgi gördüm inanamadım. Çok beklemiştir dedim aldırış etmedim ertesi gün yaptığımda dikkatlice baktım ve ilk 5 dakikada çooook silik bir çizginin çıktığını gördüm. Saatler geçtikce iyice belirginleşti. Öğlen yine yaptım yine aynı durum. Ve böylece 5 tane test yaptım aynı sonuç. Kan tahliline gittim. Hastahanenin vasatlığından alınan kah pıhtılaşmış ve net cevap söyleyemiyoruz yine gelin dediler. Kasıklarımda 1 haftadır aralıksız ağrı var adet olucakmışım gibi. 10 gün önce de çok yoğun süt kıvamında kokusuz akıntım olmuştu. Sizce hamile miyim?. Kan tahliline daha yarın gidicem.((