- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Damat anneni elestirip dursa hosuna gider mi? Ayni mantik. Tabi ki buyuk bir olay olmadigi surece annesiyle ilgili sorunlarini ona yansitmayacaksin
kızlar merhaba
daha öncede sorunlardan bahsettım size düğünüme 20 gün gibi bir süre kaldı
herseyımızı bıtırdık hazırladık fakat sorun k.valide ..
en bastan anlatıcm size geçen gün evıme gıdıp temızlık yaptım ertesı günü çeyiz serilecekti
k.validem de yardıma deıl nasıl temızledıgımı ınceleyemeye gelmıs gbı geldı:) neyse odaları dolasmaya basladı
bunu bu renk alsaydın daha ıyı olmazmıydı senın buyun eksık suyun eksık(eksık dedıgı seyler deterjanı dokmek ıcın olçek)kızlar
okdr saçma sapan seyler buldukı anlatamam size en sonunda sürahin yok senın dedı bende var salonda dedım ama o benı dınlemıo eksıkmıs surahın dıyıp vah vaha getırıo
en sonunda salondan getırdım bak var eksık olsada noluck dedım evlendıkten sonra alırım sustu ..ama ben böle bıseyı ılk defa goruyorum şaşkınım kızlar.gecen gün gelınlıgımı provada cekılmıs
resmını goster dedı gosterdım hııı bana diğer modeller daha asil şık gelıyo dedı bende ben bunları sevıyorum dedım oda yok onlar daha asıl bu benm kopuş noktam
oldu ve anlattıgım olaylar hep bır gun aarayla oldu o gun ılk defa suratımı astım otrudum ama cok cnm sıkıldı nişanlım sordu söyledım ona o hıc tavrını bıle degıstrmedı
muhabbetıne devam ettı benımde buna cnm cok sıkıldı ben o evde mısafırım sonucta
kızlar bunlar böyle devam edıck artık anladım ama bu kadın benden ne ıstıo onu anlamadım
nısanlımda sankı ona anlatmam hosuna gıtmıo ama baskada kımseye anlatamam kı (sıkılmıstır bu muhabbetlerden dıceksınız ben hemen gıdıp ona anlatmam yetıstırmıs gıbı ama onun yanında
oldu ondn destek beklemekle hata mı edıyorum kızlar nolur bu donem cok streslıyım benle tecrubelerınızı paylasabılırmısınız?
Ya kendi nişanlılığımı gördüm sende inan ki
İki kere ayrılmak istedim annesinin abzürtlükleri yüzünden nişanlıyken. Ağladı zırladı ayrılmayalım annem yüzünden ben bişey yapmadım sana diye diye, e bende seviyorum ayrılmadım. Evlendim ama nasıl gel bide bana sor. Düğünde ağlayacaktım nerdeyse. Kınam zaten fiyasko. Nişanımda öyle burnumdan getirdi kv. Hepte kıyafet yüzünden. Benim kıyafetlerimi hep o secmek istedi. Seçtide. Yenemedim yenemedik. 24 yaşında beni 40 yaşında gibi giydirdi. En güzel görünmek istediğim en özenecegim en mutlu olmam gereken günler düşünsene. Ama kadın yenilecek gibi değil. Tabi aralarda çeyizimde ona buna düğünde sectiğimiz şarkılara aldığım herşeye laf etti. Hepte oğlu yokken yaptı bunu. Hic mutlu olamadım. Evlendik. Evlendikten sonra oğlunu çekmiş kenara bu kız sigara içiyomuş( 4 yıldır içiyorum ve yanında hiç içmedim nerden duyduysa) yırtık pantalon giyiyo bize yakışmaz oğlum, bizim aldığımız paltoları giymiyo(eylül ayındayız) , eve de geldim ev cok pisti, çamaşır yıkarken yumoş koyuyo ağır ağır kokuyo hastalanırsın sen, bunlar böyle olmaz sen çok çekersin sonra evli kadın böyle olmaz , gitsin annesiğilde bir ay kalsın eğitsinler sonrada 1 hafta benim evimde kalsın ben bakayım olacak mı olmayacak mı karar vereyim olursa gelip alırsın karını diyor. Eşim kabul ediyoe. Benim aileme ve bana bunları söylüyorlar. Tabi bunları söylerken ki tavırları iğrenç ötesi. Bunu yapmazsam 1 aylık gelinken boşamakla tehdit ettiler. Kortugum için kabul ettim. Ama amaç belli değilmi zaten. Sonuç da değişmedi. Boşanıyorum. Kapı önüne kondum. Sebep yukarıdaki sebepler.
Tavsiye vermiyorum ama aklında bulunsun benim yaşadıklarımda.
Buda onemsiz gibi baslayan bi konu ama cok sasirtici cok gecmis olsun uzuldum cok suan kesin bosaniyomusunuz yani annenize hakkaten gonderildiniz mi yaYa kendi nişanlılığımı gördüm sende inan ki
İki kere ayrılmak istedim annesinin abzürtlükleri yüzünden nişanlıyken. Ağladı zırladı ayrılmayalım annem yüzünden ben bişey yapmadım sana diye diye, e bende seviyorum ayrılmadım. Evlendim ama nasıl gel bide bana sor. Düğünde ağlayacaktım nerdeyse. Kınam zaten fiyasko. Nişanımda öyle burnumdan getirdi kv. Hepte kıyafet yüzünden. Benim kıyafetlerimi hep o secmek istedi. Seçtide. Yenemedim yenemedik. 24 yaşında beni 40 yaşında gibi giydirdi. En güzel görünmek istediğim en özenecegim en mutlu olmam gereken günler düşünsene. Ama kadın yenilecek gibi değil. Tabi aralarda çeyizimde ona buna düğünde sectiğimiz şarkılara aldığım herşeye laf etti. Hepte oğlu yokken yaptı bunu. Hic mutlu olamadım. Evlendik. Evlendikten sonra oğlunu çekmiş kenara bu kız sigara içiyomuş( 4 yıldır içiyorum ve yanında hiç içmedim nerden duyduysa) yırtık pantalon giyiyo bize yakışmaz oğlum, bizim aldığımız paltoları giymiyo(eylül ayındayız) , eve de geldim ev cok pisti, çamaşır yıkarken yumoş koyuyo ağır ağır kokuyo hastalanırsın sen, bunlar böyle olmaz sen çok çekersin sonra evli kadın böyle olmaz , gitsin annesiğilde bir ay kalsın eğitsinler sonrada 1 hafta benim evimde kalsın ben bakayım olacak mı olmayacak mı karar vereyim olursa gelip alırsın karını diyor. Eşim kabul ediyoe. Benim aileme ve bana bunları söylüyorlar. Tabi bunları söylerken ki tavırları iğrenç ötesi. Bunu yapmazsam 1 aylık gelinken boşamakla tehdit ettiler. Kortugum için kabul ettim. Ama amaç belli değilmi zaten. Sonuç da değişmedi. Boşanıyorum. Kapı önüne kondum. Sebep yukarıdaki sebepler.
Tavsiye vermiyorum ama aklında bulunsun benim yaşadıklarımda.
Yaptım. Annemde kabul etti mecbur. Babama söylemedik. Biraz dinlenelim istiyoruz ayrı kalıp baba dedim. Ama 10 gün kaldım. Sonra teyzem kv'yi arayıp ne yapmak istiyosunuz burda kız tek başına yeni evli kızın ne işi var diyor niye böyle yapıyorsunuz yazık değilmi diyor. Kv de doğru söylüyosunuz akşam bize gelin getirin onuda bizde kalsın 1 hafta. O kadar beklemeye gerek yok diyo. Bir kız anne babası olan ailem beni alıp bavulumla onlara götürüyorlar. (Not: babamı cok zor ikna ettim) belki 1 hafta cekerim sonra kocamla mutlu olurum nasıl fedakarlık yaptığımı görürler diye düşündüm. Kabul etmezsem hiç cabalamadım diye düşünüp pişman olurmuyum sonra dedim hep. gittik. Kv konuşmaya başladı bizim kızınızdan çok şikayetimiz var ama önce onları anlatmadan önce kızınıza soralımda oğlumdan şikayeti varmıymış dedi, bende varsada anlatmam evimizin içinde çözülür bu konu zaten oda burda değil ben onu karamam dedimZ kadın sinir krizi gecirip üstüme saldırdı. Bizi evden kovdu.çok geçmiş olsun şaşırarak okudum konu sahibinin konusunu bölmek gibi olmasın da gerçekten yaptınız mı istediği şeyleri o "annesi eğitsin" olayını??
Evet gönderildim anneme, 10 gün kaldıktan sonra onun annesigilde 1 hafta kalma şartı için onlara gittiğimizde kv üstüme saldırıp evden kovdu ailemide benide. Eşim( exeşim yani) orda değildi. 7 ay oldu ayrılalı ama boşanma gercekleşmedi. Dava sürecindeyiz. Olaydan iki üç gün sonra ailem beni izmire getirdi şehir değiştirdim yani çok etkilendim çünkü. Çok kötüydü. Allah kimsenin başına vermesin.Buda onemsiz gibi baslayan bi konu ama cok sasirtici cok gecmis olsun uzuldum cok suan kesin bosaniyomusunuz yani annenize hakkaten gonderildiniz mi ya
Cok gecmis olsunYaptım. Annemde kabul etti mecbur. Babama söylemedik. Biraz dinlenelim istiyoruz ayrı kalıp baba dedim. Ama 10 gün kaldım. Sonra teyzem kv'yi arayıp ne yapmak istiyosunuz burda kız tek başına yeni evli kızın ne işi var diyor niye böyle yapıyorsunuz yazık değilmi diyor. Kv de doğru söylüyosunuz akşam bize gelin getirin onuda bizde kalsın 1 hafta. O kadar beklemeye gerek yok diyo. Bir kız anne babası olan ailem beni alıp bavulumla onlara götürüyorlar. (Not: babamı cok zor ikna ettim) belki 1 hafta cekerim sonra kocamla mutlu olurum nasıl fedakarlık yaptığımı görürler diye düşündüm. Kabul etmezsem hiç cabalamadım diye düşünüp pişman olurmuyum sonra dedim hep. gittik. Kv konuşmaya başladı bizim kızınızdan çok şikayetimiz var ama önce onları anlatmadan önce kızınıza soralımda oğlumdan şikayeti varmıymış dedi, bende varsada anlatmam evimizin içinde çözülür bu konu zaten oda burda değil ben onu karamam dedimZ kadın sinir krizi gecirip üstüme saldırdı. Bizi evden kovdu.
Sen nasıl bir aileye çatmışsın ya çok geçmiş olsun eski konularına da baktım da boşanma süreciyle ilgili falan..Yine sabırlıymışsınız ailecek benim ailem olsa yırtardı onları orda ortadan ikiye.Terbiyesizliğe bak.Hakkınızda hayırlısı olsun.Yaptım. Annemde kabul etti mecbur. Babama söylemedik. Biraz dinlenelim istiyoruz ayrı kalıp baba dedim. Ama 10 gün kaldım. Sonra teyzem kv'yi arayıp ne yapmak istiyosunuz burda kız tek başına yeni evli kızın ne işi var diyor niye böyle yapıyorsunuz yazık değilmi diyor. Kv de doğru söylüyosunuz akşam bize gelin getirin onuda bizde kalsın 1 hafta. O kadar beklemeye gerek yok diyo. Bir kız anne babası olan ailem beni alıp bavulumla onlara götürüyorlar. (Not: babamı cok zor ikna ettim) belki 1 hafta cekerim sonra kocamla mutlu olurum nasıl fedakarlık yaptığımı görürler diye düşündüm. Kabul etmezsem hiç cabalamadım diye düşünüp pişman olurmuyum sonra dedim hep. gittik. Kv konuşmaya başladı bizim kızınızdan çok şikayetimiz var ama önce onları anlatmadan önce kızınıza soralımda oğlumdan şikayeti varmıymış dedi, bende varsada anlatmam evimizin içinde çözülür bu konu zaten oda burda değil ben onu karamam dedimZ kadın sinir krizi gecirip üstüme saldırdı. Bizi evden kovdu.
Ben bile cok etkilendim ki siz yasadiniz cok gecmis olsun insallah hersey sizden taraf olur diger yazilarinizida okudum altin konularini nasil insanlar var inanilir gibi degil demekki boyle onemsiz konulardan basliyo hersey yaEvet gönderildim anneme, 10 gün kaldıktan sonra onun annesigilde 1 hafta kalma şartı için onlara gittiğimizde kv üstüme saldırıp evden kovdu ailemide benide. Eşim( exeşim yani) orda değildi. 7 ay oldu ayrılalı ama boşanma gercekleşmedi. Dava sürecindeyiz. Olaydan iki üç gün sonra ailem beni izmire getirdi şehir değiştirdim yani çok etkilendim çünkü. Çok kötüydü. Allah kimsenin başına vermesin.
Sırf altında değil her konuda yalan söylüyorlar. Dilekçelere göre ben eşimi darp etmişim 1 ay boyunca sürekli hakaret ve küfür etmişim, onlar böyle şeyleri asla kusur etmemişler, ayrıca evden kovmamışlar ben planlı bir şekilde altınlarıda alıp evi terketmişim falan filan. Birsürüde şahitleri varmış kimse onlar artık. Benden tazminat almaya çalışıyorlar bu iftiraların sebebi o. Neler neler ya . Allah her kızın kaderini güzel yazsın kimseye yaşatmasın en sevmediğim insana bileBen bile cok etkilendim ki siz yasadiniz cok gecmis olsun insallah hersey sizden taraf olur diger yazilarinizida okudum altin konularini nasil insanlar var inanilir gibi degil demekki boyle onemsiz konulardan basliyo hersey ya
Hayata zor basliyanlardansin ama guclusun bak gucunu kaybetme asla Allah buyuktur umudunu kaybetme canm insallah sende cok mutlu olucaksinSırf altında değil her konuda yalan söylüyorlar. Dilekçelere göre ben eşimi darp etmişim 1 ay boyunca sürekli hakaret ve küfür etmişim, onlar böyle şeyleri asla kusur etmemişler, ayrıca evden kovmamışlar ben planlı bir şekilde altınlarıda alıp evi terketmişim falan filan. Birsürüde şahitleri varmış kimse onlar artık. Benden tazminat almaya çalışıyorlar bu iftiraların sebebi o. Neler neler ya . Allah her kızın kaderini güzel yazsın kimseye yaşatmasın en sevmediğim insana bile
Çok teşekkür ederimSen nasıl bir aileye çatmışsın ya çok geçmiş olsun eski konularına da baktım da boşanma süreciyle ilgili falan..Yine sabırlıymışsınız ailecek benim ailem olsa yırtardı onları orda ortadan ikiye.Terbiyesizliğe bak.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çook teşekkür ederim İnşallah herşey daha güzel olurHayata zor basliyanlardansin ama guclusun bak gucunu kaybetme asla Allah buyuktur umudunu kaybetme canm insallah sende cok mutlu olucaksin
Ya daha evlenmeden sikayete baslamissin hayatina yeni insanlar giriyo ve tanimiyosun tabikide adepte olmakta zorlancaksin o onun karakteri nisanlindan cevap beklemek onay beklemekte sacma demekki haksizsin ve onemsiz bi konu. Ya insanlar neler yasiyolar sukredin azcik yok surahi yok demis gelinligi begenmemis cok komik kac kere gelcek sanki inan ilk zamanlar cok gidip geliniyo sonra baya dusuyo o ara sende alisinca sikayetten vazgecersin ztn bunlar sorun degil
Yok eksik okumusum biraz bide o yorumu diger arkadasi okumadan yapmistim kucuk problemlerden basliyomus bazi olaylar hemen oyle yorum yaptigim icin ozur dilerim. Bazen cunku insanlar cok buyutuyo sizinde oyle sandim yani insallah oyledir canm insallah duzelir kimse uzucu seyler yasamasin canimtam okumadan yorum yapmıssınız sanırım sızın k.valıdenız nısanlıyken oglum artık senle uyuyacak dıyıp sıze gerızekalı dedımı hıc ???
Yok eksik okumusum biraz bide o yorumu diger arkadasi okumadan yapmistim kucuk problemlerden basliyomus bazi olaylar hemen oyle yorum yaptigim icin ozur dilerim. Bazen cunku insanlar cok buyutuyo sizinde oyle sandim yani insallah oyledir canm insallah duzelir kimse uzucu seyler yasamasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?