• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma çok ama çok ihtiyacım var

av.esen

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
214
139
303
Ankara
Arkadaşlar temmuzun 3de düğünüm var balayı için ne bir otel bakabildim ne de herhangi bir otel hakkında fikrim var. Antalya çevresindeki otelleri az buçuk biliyorum ama burada balayı yaparsam hiçbir büyüsü olmayacak lütfen bana bodrum marmaris civarlarında 150 tl civarında otel tavsiye edin şöyle güzel bi balayı olacak düğün ve iş stresini atabileceğim bi yer olsun fiyata takılmayın artabilir inanın yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

slm cnm bnmde temmuzun 4.de düğünüm inanki yer seçmek çok zor bir durum birde ben türbanlıyım heryerde uymuyor ama alanyada bera otel varmış orayı övüyorlarda sende antalyada olsun istemiyorsun birde capris var didimde orasıda çok güzel yerde balayı için uygun olmaz heralde çünkü bayan erkek ayrı havuzları caprisi çok istiyordumda havuz yüzünden gidemiyeceğim galiba valla bnmde yardıma çok ihtiyacım var fisfisfis

Geçen sene Temmuz ayında balayı için Marmaris ıçmeler'e gittik. Orada otel Kapmar'da kaldık. Sadece yatmak için kullandık. Fiyatı çok uygundu, 5 gün için 350 TL civarında bir şey ödemiştik galiba, üstelik temiz ve büyük bir yer. Ayrıca balayı için geldiğinizi söylerseniz ekstra indirim uyguluyorlar. Ama otelde aktivite, açık büfe falan istiyorsanız pek uygun değil. Biz sürekli dışarıdaydık çünkü, bir de eğlence de arıyorsanız ıçmeler sakin kaçar, ama koyları muhteşem. 5-6 kişiyle denize giriyorduk ve deniz tertemizdi.

tam kalacagınız gunu söylerseniz fiyat aralığınızıda sizlere yardımcı olabilirim fakat dönem tam sezon fiyatlar temmuz ayında 2 katına çıkıyor sanırım erken rezervasyon tarihini kaçırmak üzeresiniz

aslında düğünden 1 hafta sonra filan gitmeyi düşünüyoruz yani temmuzun 11-12 gibileri erken rezervasyon için ne kadarlık bir süremiz kadıi acaba birde nereleri önerirsin çok kararsızım gerçekten

sevgili you_know 4 temmuz ve devamındaki hafta için düşünüyurum yardım cı olursan sevinirim, fatalcım derdini benden iyi kimse anlayamaz ama bera yı biliyorum güzel boşver türbanlı olduğun için seçme şansın kısıtlı bu şu günlerde bir dez avantaj değil avantaj biri bize yardım etsiinnnnnnnnnnn lütfennnnnnn şöyle doğayla içiçe açık büfeli egzotik bi yer olsunn bu arada. Ha birde bodrum armonia ya baktım çok güzel b otel ama gecelik kişi başı250 tl ki bu toplamda 3.500 lira yapar bu ne ya biraz daha zorlasan karavan alırsın hehe:) yardımmmm!!!!!

bencede güzel olduğu kadar uygunda olmalı sonuçta düğün yapıyoruz çok para gidiyor haliyle biraz daha uygun yerler olmalı

doğayla içiçe biryer istiyorsanız kuşadası güzelçamlıyı tavsiye ederim merkezden uzak ama dolmusla gidilebiliyor eğer düzgün ucuz bir aile oteli istiyorsanız hersey dahil sistem uygulayan SOLARA BEACH CLUP var

doğal parka fln cok yakın arkada dag önde deniz

mrhb kızllar, bizmde düğünümüz temmuz da biz de baya bi kararsız kldık düğün izmirde olcağı için yakın bir yr olsun dedik ve marmarise yakın bır yer olan muğlanın ilçesi sarıgermedeki alınn boutique oteli seçtk çok güzel sahili kumlu sığ,otel muhteşem 16 yastan asagı cocuk almıyorlr hep balayı için orayı tavsıy ediyorlar hm dinlenmek için de çok uygun sakinmiş biz yer ayırttık siz de bi göz atın bence.yardımc olursam sevinirim google dan gir çıkıyor zaten.fiyata erkn rezervasyon devam edıyor mu bilmıorum ama kısı bası 150 gıbı bıseydı

candys teşekür ederim hemen bakıyorum teşekür ederim bu arada Allah mesut etsin bu evlilik işi tahmin ettiğimden zor çıktı umarım sen halıdır perdedi olaylarını bitirip o dertlerden kurtulmssundur.

kızlar biz temmuz bası için hilton dalaman golf resort and spa dan aldık balayımızı. ben cok begendim oteli gecen sene acılmıs baya hosuma gitti fiyatları da sasırtıcı derecede iyiydi yani hilton olması bakımından. ben daha yuksek bekliyodum. neyse bi arastırın derim.

candys teşekür ederim hemen bakıyorum teşekür ederim bu arada Allah mesut etsin bu evlilik işi tahmin ettiğimden zor çıktı umarım sen halıdır perdedi olaylarını bitirip o dertlerden kurtulmssundur.

teskkur ederım evet haklısn zor gerçektn ınsan hr syı dusunuyor kafasına takıyor bı de bn cok detaycıyımdır ama ben su an halıdır perdedır esyadır ugrasımıyorum nişalımn iş dğişilği olabilir o yüzden evimizi döşeemedık netleşinc inş. bı yonden deıyı oldu yoksa hepsini dusunmekten delırırdm herhalde o yönden daha rahatım Allah kolaylık versn sana da sen hallettın mı pekı işleri.balayı ayrlma da cok zmanımızı aldı bzm siz de gzl bi yer ayarlarsınız umarım yaz buraya dayerimseniben

doğayla içiçe biryer istiyorsanız kuşadası güzelçamlıyı tavsiye ederim merkezden uzak ama dolmusla gidilebiliyor eğer düzgün ucuz bir aile oteli istiyorsanız hersey dahil sistem uygulayan SOLARA BEACH CLUP var

doğal parka fln cok yakın arkada dag önde deniz

mrb canım..sen turizmciymişsin..belki bilirsin. biz de Mukarnas Spa Resort otele rezervasyon yaptırdık,alanya okurcalar mevkiinde.ama tamamen tesadüf netten bulduk..bir fikrin var mı,nedir,nasıldır?? şimdiden teşekkürlerbilmiyorumkismile

Back