Yardım !!!

Tombik_avukat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
9
0
28
Bayanlar merhaba bu sene tm -3 ten 4 bin sıralama yaptım ama ailemle aram pek iyi değil bi de şehir dışının iyi bir tecrübe olmasını düşünüyorum ,İstanbul'da yaşıyorum İst üni. Hukuk tutuyor sizce izmire gitmek mantıksız mı hukuk için

Merhaba öncelikle sıralamanız çok iyi tebrik ederim. Hukuk için mi İzmir istiyorsunuz, ailenizden dolayı mı? Bana biraz ailenizden dolayı gibi geldi. Ama hukuk içinse İstanbul'u tek geçerim

Merhaba öncelikle sıralamanız çok iyi tebrik ederim. Hukuk için mi İzmir istiyorsunuz, ailenizden dolayı mı? Bana biraz ailenizden dolayı gibi geldi. Ama hukuk içinse İstanbul'u tek geçerim
Aynen ailemden dolayı ama İstanbul'da çok sıkıldım İzmir baya iyi gelir diye düşünüyorum

Geliştirebilirsen her yer iyidir evet Ankara İstanbul köklüdür ama farkımı koyarım ben diyosan sıkıntı olmaz, üstelik ailenle aran düzelir dönüş yapmak istersen yatay geçişte yapabilirsin diye düşünüyorum.

İstanbul Üniversitesi gibi hukuk alanında kendini duyurmuş bir üniversitedense İzmir Dokuz Eylül'e gitmek bana pek mantıklı gelmedi. Bildiğim kadarıyla Dokuz Eylül'ün puanı daha düşük, sıralamanızı harcamış olursunuz bence. Ankara hukuk düşünüyor musunuz? Şehir dışına gitmek istiyorsanız Ankara hukuk da köklü bir bölüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…