Yardım

Elaunlr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
142
130
103
Arkadaşlar kilo vermem lazım 8 aylık bir bebeğim var..emmeyi bıraktı artık hayatımı toparlamam lazım şuan 75 kiloyum doğum ve sonraki süreç malum 15 kilo vermek istiyorum ama çok kararsızım kuzenim bir diyetisyene gidiyor 5 ayda 22 kilo verdi 15 gün sonra kontrolü var acaba bende onunla gitsrm ve başlasammı yoksa kendim mi yapsam bilemedim deneyim ve görüşlwrinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence fazla kılon yok kendın yapabılırsın cnm. bende Mart basından berı dıkkat edıyorum ama asıl bu hafta basladım. benım kızımda 6,5 aylık.emzırıyorum ama daha cok mama alıyo malesef

İlgin için tşk ederim cnm

Genelde kendi çabalarım sonucu en fazla9 kiloya ulaştım bu kez hedef 15 kilo bilemiyorum eşim mayıs baiında askere gidecek kısa dönem 5 buçuk ayda döndüğünde onu çok şaşırtmak istiyorum

ben sadece dıkkat ederek pılav ve kızartmayı keserek gunde 20 dakıka sabah 20 dakıka akşam yuruyerek vermıştım. şimdi nerdeee nasıl yuruyuş yapcam bebişle....evde egzersız ne kadar işe yarar bılmıyorum.ama kafaya taktım yaz gelıyo kendımı kotu hıssedıyorum vermem lazım.akşam yemeğinde ekmeği kestım.inş dayanabılırım.sende ınş verırsın.bence verırsın az dıkkat etsen fazla kılon yok çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…