yardim

Hayatımda parmak bile sokmadım he biz hep sokuyoruz zaten hey Allahım ya insanı çileden çıkarıyolar arkadaş

Gerizekali gibi davranmisim cidden..ozur dilerim bir daha takarsam yedi olsun ciddiyim iyi geceler

Aklima gelen 3 secenek var bu durumda.

1- Bu kizimiz zir cahil hic bir sey bilmiyor. Peceteyle vs vs. bozulacagini sanip endise ediyor.
2- Kizimiz erkek arkadasiyla yuzeysel bir iliski yasiyor ama kizlik zarina bir seyler olacagindan korkuyor.
3- Bir ergen, arkadaslariyla bize gulmek icin, bizimle kafa buluyor.

3. secenek daha buyuk bir ihtimal bence.

Son düzenleme:
Erkeklern aklı fikri orda derler ya sen erkeksin ya da o yolda mi ilerliyosun napıyosun anlayamadım

Aynı soruyo üçbinbeşyüzkırksekiz defa sormuşsun yaa :26:

İnsaff birazz

yumuşak peçeteyle zar bozulur mu hiç
inanasım gelmedi ama eğer cidden böyle birşey düşünüyolarsa kızlarımız gerçekten çok bilgisiz sanırım

3 kuvvetli bi ihtimal canım ama ben 2 diyorum bu kız erkek arkadaşıyla yüzeysel bi ilişki yaşıyo ve kızlığıma
bişey olurmu diyede buraya konu açıp duruyo korkuyorsa bu haltı yemesin bencee

3 kuvvetli bi ihtimal canım ama ben 2 diyorum bu kız erkek arkadaşıyla yüzeysel bi ilişki yaşıyo ve kızlığıma
bişey olurmu diyede buraya konu açıp duruyo korkuyorsa bu haltı yemesin bencee

O da olabilir ...:26: Eger oyleyse o yaslarda derslere odaklanmak ve bu islere kalkismamak en iyisi.

Asla böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum. Her kimse güzel eğlendi yalnız.

Aslında bana gerçek gibi geldi çünkü bu konuda ciddi anlamda takıntısı olan genç kız çok fazla.

Yalnız hatırlıyorum da bu konularda çok safmışım ben. 12 yaşındayken ciddi bir enfeksiyon kapmıştım ve tek derdim bir an önce iyileşmekti, acı acı kaşınmaktan bunalmıştım çünkü. Bekaret bir kere bile gelmemişti aklıma. Gerçi inanmayacaksınız ama ben bekareti tam olarak 14 yaşında öğrenmişim. Annem hiç bir şekilde baskı kurmamıştı bu konuda, hiç bahsetmemişti bana.
Konu sahibi arkadaşım bak benim bekaretim kazara bozulmadıysa o zamana kadar sana bir şey olmaz merak etme.

gecmis olsun, anlıyorum elinizde degil ama sonuc?
just a katılıyorum, oranın ph ı degismedi mi sizde?
ay ben temiz olsun diye birazcık sabunlamayı abartsam kaşıntıdan duramıyorum sonra.

daha önceden bahsettim doğuya gidiyordum terminalde tuvalete mecbur girince bunu yaptım...herzaman değil
birde başta belirttim kalabalık yerde tuvalete gidince yapıyordum..
bilmem benimki alışmış sanırsam halada sabunlarım sadece sabun yani bişeyde olmuyor alışmış galiba
yoksa rahat edemem illa 2 güne temizlerim sabunlarım ohh misss

Eğlenmek için böyle konu mu açılır? Ben olsam enişteme aşığım/evliyim ama başkasını seviyorum/birini seviyorum ama evli nasıl ayartırım falan diye açarım o konular daha çok tutuyor

3- gibi geldi bana
hep aynı konuyu soruyormuş
tedirgin sanırım

yalnız şimdi diğer konularına baktım hepsi zar ve vajinayla ilgili ne iş ?

bizi mi kekliyosun yoksa takıntılı mısın
ya da zarını bozacak birşey yaptığını düşünüp rahat edemiyo musun
eğer çok takıntılıysan git bi muayene ol sürekli konu açacağına sen de rahat et biz de

Aynen .. olabiliyor öyle ben cok gördüm .. sagol icim rahatladi bazilari şaka sansada psikolojim ciddi bozulmuştu sagolasi

Eğlenmek için böyle konu mu açılır? Ben olsam enişteme aşığım/evliyim ama başkasını seviyorum/birini seviyorum ama evli nasıl ayartırım falan diye açarım o konular daha çok tutuyor

hiii çok canice bu

Bezelye büyüklüğündeki peçete parçasını çıkarmak için parmaklarına derinlemesine bir kanca görevi vermediysen , mesele yok .

Bezelye büyüklüğündeki peçete parçasını çıkarmak için parmaklarına derinlemesine bir kanca görevi vermediysen , mesele yok .

Allahım koptum yaa

yalnız konu sahibinin diğer konuları da hep bu durumla ilgili
ya cidden bilmiyor ya da fena bi kk takipçisi

Allahım koptum yaa

yalnız konu sahibinin diğer konuları da hep bu durumla ilgili
ya cidden bilmiyor ya da fena bi kk takipçisi

Hmmm bakmadım onlara , önüme ne geldiyse onu cevapladım

Takıntı olabilir , fazla oynamadan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…