• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim

Dalga gecmeyin..bilmemem ve en küçük seyde sacmalayip endiselenmem cok normal

arkadaşın yorumuna güldüm..
sanada gerekli şeyi söyledim bişey olmaz korkma o öyle bir yapı değil p..s yada benzeri bişey gerek
arkadaşın yorumu komikti ama :60:

sen resmen dalga geçmemiz için açmışsın ama konuyu. bi de liseye gidiyorum diyosun hiç mi gazete okumuyosun hiç mi bişey bilmiyosun bu kadar olmaz yani. şimdi bişey dicem ama olmıcak sen korkma bozulmamıştır orayıda çok kafana takma plastik bişey değil o.

ilk peçeteyle kızlık zarının bozulması 2.2.2014 tarihinde gerçekleşmiştir.(kpss güncel bilgi)

ben çok titiz biriyim.. obsesif diyim anla :27:
kalabalık ortamda (terminal,hastane,okul vs..) tuvalete gittiysem eve gelince sabunla lifle sürterdim kendimi hemde hunharca inanmazsın çamaşır suyunu suda çözeltip kullandığım bile olurdu.. :52:
hiçde bişey olmadı yani... :1:

mantar nasıl olmadın ya ben normal sabunla yıkasam ertesi gün vajinit teşhisi alıyorum :52:
ciddi sordum :26:

sen resmen dalga geçmemiz için açmışsın ama konuyu. bi de liseye gidiyorum diyosun hiç mi gazete okumuyosun hiç mi bişey bilmiyosun bu kadar olmaz yani. şimdi bişey dicem ama olmıcak sen korkma bozulmamıştır orayıda çok kafana takma plastik bişey değil o.

Ya çok kolay bozulmadigini biliyorum. .insanlar neler yapiyorda hatta kan geldiği halde sadece yipranmis oluyor . Ama sirf için rahatlasin diye soruyosun Üzgünüm ama rahatladim sagolun

Ya çok kolay bozulmadigini biliyorum. .insanlar neler yapiyorda hatta kan geldiği halde sadece yipranmis oluyor . Ama sirf için rahatlasin diye soruyosun Üzgünüm ama rahatladim sagolun

diğer konularınıda okudum ben sen biraz daha kafayı takarsan oraya bu yaşta bozarsın sen zaten onu daha çok konu görürüz burda. oraya bişey girmediği sürece bozulmaz bir sürü konu açmışsın iyice rahatla diye söylüyorum

Daha geçen gün burada bir bayan konu açmıştı çocuğumun Almanyada cinsel eğitim almasını istemiyorum diye. İşte cinsel eğitim ne kadar önemli görüyoruz. Şimdi durduk yere kendine bu kadar sıkıntı çıkartacak bir durumu olmazdı bu kız da bilse.

Konu sahibine döneyim, bozulmaz.

Evliler onu bozana kadar ne çekiyor sen biliyor musun :ssz:

diğer konularınıda okudum ben sen biraz daha kafayı takarsan oraya bu yaşta bozarsın sen zaten onu daha çok konu görürüz burda. oraya bişey girmediği sürece bozulmaz bir sürü konu açmışsın iyice rahatla diye söylüyorum

Fazla paranoya yaptim içim rahatladı vr her açtığım konu da cevaplar sacmaladigim yönündeydi :D sagolun anladim

Daha geçen gün burada bir bayan konu açmıştı çocuğumun Almanyada cinsel eğitim almasını istemiyorum diye. İşte cinsel eğitim ne kadar önemli görüyoruz. Şimdi durduk yere kendine bu kadar sıkıntı çıkartacak bir durumu olmazdı bu kız da bilse.

Konu sahibine döneyim, bozulmaz.

Evliler onu bozana kadar ne çekiyor sen biliyor musun :ssz:

Sağolun anladım :D

Nio zarı geçtim senin o bölgen sağlam kaldı mı bacım ne çamaşır suyu ya :53: cidden yaptın mı bunu sen :26:

cnm olay komplike gelişti :1:
doğuya kardeşime ziyarete gidiyorum
terminali görmeniz lazımdı otobüste tek kadın benim ve bir sürü kıllı recep ivedikle beraber ismini belirtmekten itina ettiğim ile doğru gidiyorum
terminal zannettiğim bir barına girdim
tuvaleti araştırıyorum o ne tuvalet :53: :53:
oraya ya girecektim ya çalı çırpıya gidecektm
çalı çırpıya giderdim de geceydi durup dururken saldırıya uğramayım diye tuvalet sandığım şeye girdim
değil çamaşır suyu sidrik asit bile çözeltebilridim
dönüşte hiç sıvı tketmedim
taki ankaraya kadar
o an neden bir deve olmadığımı çok sorguladım
neden benim hörgücüm yoktu diye

mantar nasıl olmadın ya ben normal sabunla yıkasam ertesi gün vajinit teşhisi alıyorum :52:
ciddi sordum :26:

okb cnm obsesif komplüsif bozukluk..
buda ailemin bana mirası sağolsunlar
çamaşır suyu sabun kaynara yakın sıcak su
yaptım gerçekten
atlattım diyordum şimdi de yab çıktı
ama inanıyorum huzurlu bir yaşamla atlatıcam Allahın izniyle

pööffff gene mi zar arkadaş yaaa bir gün geçsin de şu zar muhabbeti olmasınnn :53:

yiter beee yiterrrrrrrrrr :31::31:

kızlık zarını kim bozdu cvp : peçeteee !!!

yaw cnm böle bişi olma ihtimalı var mı sence senin mantıgın alıyor mu :26:

Peçete o bol sıvılı, sıcak vajinanın içinde ne hale gelmiştir biliyor musun? Çoktan eriyip yok olmuştur bile.

Yakında ''adet görürken et parçası geldi, acaba kızlık zarımı bozmuş mudur?'' diye konu açılırsa şaşırmam. Şimdiki liselileri daha cin sanırdım ben ama... :ssz:

Çocuklara pis e kaka diye diye cinsel eğitim verilmezse sonuç bu olur işte! Suç peçeteden zarın bozulacağını düşünen de değil toplumda. Soruya cevap; bozulmamıştır.

Back