• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim

Birgün günlük ped kalmadiginda kisa bir zaman icin pecete koymak zorunda kaldim ama yirtilmis ve minicik bir parcasi pecetenin kopmus ve vajinanin daha icine girmemisti henuz . Aldim ve bir daha pecete kullanmadim. Kan geldiğini hatırlamıyorum icine girmemisti ve sert te değildi. Kizlik zari bozulur mu yardim lutfen daha lisedeyim

Lisedesin. Lise çağındaki insanlar kadın anatomisini bilmezse neyi bilecek?
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, ama öğrenmenin yolu da burada böyle bir konu açmak değil. Google amcaya iki soru sorsan alırsın cevabını.

Bir de az mantık tabi..Az mantık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Agustos'tan beri zar ustune 6 konu acmissin . Bizi mi kekliyorsun. :ssz: Peceteyle zarin bozuldugu nerede gorulmus ama peceteden peceteye de fark var. Markasina ve boyutuna gore de degisebilir. :52:

Son düzenleme:
Hergün bu konu açılması için sizi paraylamı tutuyolar anlamıyorum :ssz: bence bozulmuştur geçmiş olsun :32:

ben elinin altında internet olup, internete girip, kadınlar kulubunu bulup, konu açabilecek birinin böyle bir soru sorabileceğine inanmıyorum. bence arkadaş çok yaratıcı. ben de öyleydim onun yaşlarda. anlıyorum.

konularınız hep aynı vajinada vajina zarda zar siz bizi salakmı sanıyosunuz yoksa sizde kıtlıkmı var

ben elinin altında internet olup, internete girip, kadınlar kulubunu bulup, konu açabilecek birinin böyle bir soru sorabileceğine inanmıyorum. bence arkadaş çok yaratıcı. ben de öyleydim onun yaşlarda. anlıyorum.

Tamam Saçmaladim Üzgünüm .. bitsin konuşma harbi sacmaladim

Agustos'tan beri zar ustune 6 konu acmissin . Bizi mi kekliyorsun. :ssz: Peceteyle zarin bozuldugu nerede gorulmus ama peceteden peceteye de fark var. Markasina ve boyutuna gore de degisebilir. :52:

6 konu yetmezmiş gibi birde bu konunun aynısını yakın zamanda yine açmış ve bi sürü insan cevap vermiş bence kafa buluyo bizlee
nedense açtığı konularda hep vajina ve zar üzerine artık şu zar konusu ya yasaklansa yada bir sınır getirilse çok iyi olacakk

Arkadaşım sen bu konuda takıntılı mısın?

Dalga geçmiyorum bak ciddiyim. Öncelikle bir psikologa git istersen, konularına göz gezdirdim ve şok oldum! :53:

Ya gerçekten takıntılısın ya da eğlenmek için arada konu açıyorsun buraya..

Dalga geçmiyorum bak ciddiyim. Öncelikle bir psikologa git istersen, konularına göz gezdirdim ve şok oldum! :53:

Ciddi takıntı yapmışim valla.. bir daha konusunu Açmam anladım tamam sagolun

Açtığın konulara şöyle bir baktım da vajinanla kafayı bozmuş durumdasın. Hayatta başka şeylerle meşgul olsana biraz. İşin mi yok? Dertsiz misin? Ya da erkek misin?

Bunu da ağustosta yazmışsın. Dalga mı geçiyorsun yoksa hobi olarak oraya peçete mi sokuyorsun anlamadım ki :52:

"bir keresinde günlük ped olmadığı için peçete koymuştum ve o heralde parçalanmış ve prinç tanesi kadar bi parça vajina girişindeydi onu çıkardım yani girmemişti...bu kızlık zarına birşey yapar mı? daha yaşım küçük... korkuyorum :( yardım... hayatımda oraya parmak bile sokmadım..arkadaşlar lütfen cevap verin :("

keşke şu konularda gerçekten dalga mı geçiliyor yoksa ciddi mi konusunda bir ayrım yapabilseydik. o zaman derdi olana gerçekten yardım edebilirdik. ama boşu boşuna o kadar çok insana üzüldük üzerinde kara kara düşündük ki...

gerçek olabilir, genç kızlar böyle sorunlar yaşayabilir mutlaka. şartlar ne olursa olsun. ama insanın inanası gelmiyor. yine de geçenlerde kan davasından dolayı ailesi tarafından öldürülüp kuyuya atılan kızı unutmamalıyız. garip bir dünyada yaşıyoruz her şey olabilir. ama inanmak istiyor muyum? hayır.

ben çok titiz biriyim.. obsesif diyim anla :27:
kalabalık ortamda (terminal,hastane,okul vs..) tuvalete gittiysem eve gelince sabunla lifle sürterdim kendimi hemde hunharca inanmazsın çamaşır suyunu suda çözeltip kullandığım bile olurdu.. :52:
hiçde bişey olmadı yani... :1:

mantar nasıl olmadın ya ben normal sabunla yıkasam ertesi gün vajinit teşhisi alıyorum :52:
ciddi sordum :26:

gecmis olsun, anlıyorum elinizde degil ama sonuc?
just a katılıyorum, oranın ph ı degismedi mi sizde?
ay ben temiz olsun diye birazcık sabunlamayı abartsam kaşıntıdan duramıyorum sonra.

Back