Birgün günlük ped kalmadiginda kisa bir zaman icin pecete koymak zorunda kaldim ama yirtilmis ve minicik bir parcasi pecetenin kopmus ve vajinanin daha icine girmemisti henuz . Aldim ve bir daha pecete kullanmadim. Kan geldiğini hatırlamıyorum icine girmemisti ve sert te değildi. Kizlik zari bozulur mu yardim lutfen daha lisedeyim
ilk peçeteyle kızlık zarının bozulması 2.2.2014 tarihinde gerçekleşmiştir.(kpss güncel bilgi)
Hergün bu konu açılması için sizi paraylamı tutuyolar anlamıyorumbence bozulmuştur geçmiş olsun
Yaklaşık iki ayda bir aynı konuyla ilgili konu acmissiniz dalgami geçiyorsunuz bizle olmaz demis onca insan.
ben elinin altında internet olup, internete girip, kadınlar kulubunu bulup, konu açabilecek birinin böyle bir soru sorabileceğine inanmıyorum. bence arkadaş çok yaratıcı. ben de öyleydim onun yaşlarda. anlıyorum.
Agustos'tan beri zar ustune 6 konu acmissin . Bizi mi kekliyorsun.Peceteyle zarin bozuldugu nerede gorulmus ama peceteden peceteye de fark var. Markasina ve boyutuna gore de degisebilir.
Tamam Saçmaladim Üzgünüm .. bitsin konuşma harbi sacmaladim
Arkadaşım sen bu konuda takıntılı mısın?
Dalga geçmiyorum bak ciddiyim. Öncelikle bir psikologa git istersen, konularına göz gezdirdim ve şok oldum!
Ya gerçekten takıntılısın ya da eğlenmek için arada konu açıyorsun buraya..
Arkadaşım sen bu konuda takıntılı mısın?
Dalga geçmiyorum bak ciddiyim. Öncelikle bir psikologa git istersen, konularına göz gezdirdim ve şok oldum!
Ya gerçekten takıntılısın ya da eğlenmek için arada konu açıyorsun buraya..
ben çok titiz biriyim.. obsesif diyim anla
kalabalık ortamda (terminal,hastane,okul vs..) tuvalete gittiysem eve gelince sabunla lifle sürterdim kendimi hemde hunharca inanmazsın çamaşır suyunu suda çözeltip kullandığım bile olurdu..
hiçde bişey olmadı yani...
mantar nasıl olmadın ya ben normal sabunla yıkasam ertesi gün vajinit teşhisi alıyorum
ciddi sordum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?