Dalga gecmeyin..bilmemem ve en küçük seyde sacmalayip endiselenmem cok normal
ben çok titiz biriyim.. obsesif diyim anla
kalabalık ortamda (terminal,hastane,okul vs..) tuvalete gittiysem eve gelince sabunla lifle sürterdim kendimi hemde hunharca inanmazsın çamaşır suyunu suda çözeltip kullandığım bile olurdu..
hiçde bişey olmadı yani...
sen resmen dalga geçmemiz için açmışsın ama konuyu. bi de liseye gidiyorum diyosun hiç mi gazete okumuyosun hiç mi bişey bilmiyosun bu kadar olmaz yani. şimdi bişey dicem ama olmıcak sen korkma bozulmamıştır orayıda çok kafana takma plastik bişey değil o.
ilk peçeteyle kızlık zarının bozulması 2.2.2014 tarihinde gerçekleşmiştir.(kpss güncel bilgi)
Ya çok kolay bozulmadigini biliyorum. .insanlar neler yapiyorda hatta kan geldiği halde sadece yipranmis oluyor . Ama sirf için rahatlasin diye soruyosun Üzgünüm ama rahatladim sagolun
diğer konularınıda okudum ben sen biraz daha kafayı takarsan oraya bu yaşta bozarsın sen zaten onu daha çok konu görürüz burda. oraya bişey girmediği sürece bozulmaz bir sürü konu açmışsın iyice rahatla diye söylüyorum
Tamam komik sacmaladim abarttim dalga gecmeyin abi korkuyo insan napiyimtamam bana bu kadar hayiflanma yeter
Daha geçen gün burada bir bayan konu açmıştı çocuğumun Almanyada cinsel eğitim almasını istemiyorum diye. İşte cinsel eğitim ne kadar önemli görüyoruz. Şimdi durduk yere kendine bu kadar sıkıntı çıkartacak bir durumu olmazdı bu kız da bilse.
Konu sahibine döneyim, bozulmaz.
Evliler onu bozana kadar ne çekiyor sen biliyor musun
Nio zarı geçtim senin o bölgen sağlam kaldı mı bacım ne çamaşır suyu yacidden yaptın mı bunu sen :26:
abi miben mi abiyim
Dalga gecmeyin..bilmemem ve en küçük seyde sacmalayip endiselenmem cok normal
mantar nasıl olmadın ya ben normal sabunla yıkasam ertesi gün vajinit teşhisi alıyorum
ciddi sordum :26:
olur mu olur. neler görüyoruz dünyada. ilişkisiz çocuk doğuranlar falan bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?