yardim

taylor27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
41
0
86
Diğer
Birgün günlük ped kalmadiginda kisa bir zaman icin pecete koymak zorunda kaldim ama yirtilmis ve minicik bir parcasi pecetenin kopmus ve vajinanin daha icine girmemisti henuz . Aldim ve bir daha pecete kullanmadim. Kan geldiğini hatırlamıyorum icine girmemisti ve sert te değildi. Kizlik zari bozulur mu yardim lutfen daha lisedeyim

Peçetenin türüne bağlı şekerim peçete varr peçeteee varr

Ne kızlık bozan peçeteler var sen biliyor musun ah ah hep kaçıyorlar içlere.Organize olmuş bunlar tek hedefleri zarlar

Oysa biz bekretli hatunlar bu içeri kaçan peçetelere direnmeliyiz.

#Diren zar

Bozulmamıştır tatlım bozulması için bir şey yapmamışsın ki.

öyleşey olur mu cnm
bişey olmaz korkma o öyle kolayca bozulacak şey değil bundan sonra dikkat et ama

Peçete ile zarın bozulabileceğini gerçekten ama gerçekten düşünüyor iseniz, gidin doktora gösterin.. Bozulmuş olabilir.. Hatta kesin bozulmuştur..

canım bunun için telaşlanmana gerek yok çünkü peçete zarar vermez kendisi yumuşak ve kopup bi parçası içeri girse bile kan onu iyice yumuşak hale getirmiştir ayrıca kızlık zarı regl döneminde daha da esnek bir hale gelir dert etme bişey olmamıştır ama böyle bişey yapmamaya çalış bi dahaki sefere sağlık açısından çok tehlikeli boyutlara ulaşabilir

öyleşey olur mu cnm
bişey olmaz korkma o öyle kolayca bozulacak şey değil bundan sonra dikkat et ama

Hayatim boyunca ugrasmadim o bölgeyle..o pecetede boyutu bezelye tanesini gecmez hemen aldim ama korktum bir daha günlük ped disinda kullanmam valla kullanmamin nedeni mantar olmasi. Akinti kasinti ve ağrı var.. Allah kimseye vermesin çok zor

Bigün ola ki kk'da zarım bozuldu mu diye konu açılmasın

Ehh be güzel kardeşim hiçbi bilgin yok peçete yumuşak bişi öyle herşeyle bozulur mu

Kesin bozulmuştur arkadaşım
bi bardak soğuk su iç sen o zarın üstüne :26:

Geçen kulağımın içi bi kaşınıyo bir kaşınıyor ki anlatamam ..

Aldım elime peçeteyi,soktum kulağımın içine ,karıştıra karıştıra bi kaldım..

Sonra kan gelir gibi oldu, sizce kulak zarım patlamış mıdır ?

yaşını merak ettim daha kucuksun, biraz da konularına baktım da hep vajinayla ilgili...
anlıyorum bozulmasından falan korkuyorsun ama sen kurcalamdıgın surece birsey olmaz.
olumsuz olsa ne yapabilirsin ki? canım o yuzden kafanı o konulara cok takma bu kadar. derslerine yogunlas...

Son düzenleme:
Peçete ile zarın bozulabileceğini gerçekten ama gerçekten düşünüyor iseniz, gidin doktora gösterin.. Bozulmuş olabilir.. Hatta kesin bozulmuştur..
Ne? Yani saçma dimi düşündüğüm şey
Biliyorum zar bu kadar basit birsy segil ama cevre baskısından insan korkuyor panik yapıyor

ben çok titiz biriyim.. obsesif diyim anla
kalabalık ortamda (terminal,hastane,okul vs..) tuvalete gittiysem eve gelince sabunla lifle sürterdim kendimi hemde hunharca inanmazsın çamaşır suyunu suda çözeltip kullandığım bile olurdu..
hiçde bişey olmadı yani...

Ahaha sağol bu konularda birsey bilmeyince soruyorum malesef haliyle.. o kadarda titiz değilim cevap icin sagoll rahatladim

başka bişey demiyorum sana

Ne diyosun Bu çok ciddi bişey
Bence konu açmalısın orada olayı iyice analiz edip ne olduğunu bulmalıyız

Nio zarı geçtim senin o bölgen sağlam kaldı mı bacım ne çamaşır suyu ya cidden yaptın mı bunu sen :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…