Birgün günlük ped kalmadiginda kisa bir zaman icin pecete koymak zorunda kaldim ama yirtilmis ve minicik bir parcasi pecetenin kopmus ve vajinanin daha icine girmemisti henuz . Aldim ve bir daha pecete kullanmadim. Kan geldiğini hatırlamıyorum icine girmemisti ve sert te değildi. Kizlik zari bozulur mu yardim lutfen daha lisedeyim
öyleşey olur mu cnm
bişey olmaz korkma o öyle kolayca bozulacak şey değil bundan sonra dikkat et ama
Ne? Yani saçma dimi düşündüğüm şeyPeçete ile zarın bozulabileceğini gerçekten ama gerçekten düşünüyor iseniz, gidin doktora gösterin.. Bozulmuş olabilir.. Hatta kesin bozulmuştur..
Kesin bozulmuştur arkadaşım
bi bardak soğuk su iç sen o zarın üstüne :26:
Hayatim boyunca ugrasmadim o bölgeyle..o pecetede boyutu bezelye tanesini gecmez hemen aldim ama korktum bir daha günlük ped disinda kullanmam vallakullanmamin nedeni mantar olmasi. Akinti kasinti ve ağrı var.. Allah kimseye vermesin çok zor
ben çok titiz biriyim.. obsesif diyim anla
kalabalık ortamda (terminal,hastane,okul vs..) tuvalete gittiysem eve gelince sabunla lifle sürterdim kendimi hemde hunharca inanmazsın çamaşır suyunu suda çözeltip kullandığım bile olurdu..
hiçde bişey olmadı yani...
Geçen kulağımın içi bi kaşınıyo bir kaşınıyor ki anlatamam ..
Aldım elime peçeteyi,soktum kulağımın içine ,karıştıra karıştıra bi kaldım..
Sonra kan gelir gibi oldu, sizce kulak zarım patlamış mıdır ?
Geçen kulağımın içi bi kaşınıyo bir kaşınıyor ki anlatamam ..
Aldım elime peçeteyi,soktum kulağımın içine ,karıştıra karıştıra bi kaldım..
Sonra kan gelir gibi oldu, sizce kulak zarım patlamış mıdır ?
ben çok titiz biriyim.. obsesif diyim anla
kalabalık ortamda (terminal,hastane,okul vs..) tuvalete gittiysem eve gelince sabunla lifle sürterdim kendimi hemde hunharca inanmazsın çamaşır suyunu suda çözeltip kullandığım bile olurdu..
hiçde bişey olmadı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?