• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım

eguney2

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2
0
6
Mardin
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bu siteye . 33 haftalık hamileyim doktorum şuan herşeyin normal olduğunu söylüyor.Bende normal doğum yapmak istiyorum ancak yaşadığımız yer denizliye 1.5 saat uzaklıkta ( doktorum denizlide) doğum başladığında yetişememekten korkuyorum ilk hamileliğim tecrübem yok doğum başladığını anlayamazsam sancı başladığında hemen doğum olursa yolda bu gibi biçok endilşem var bana bu konuda fikir verecek arkadaş varmı kafam çok karışık sezeryanmı normalmi herkes farklı bişey diyor.ikisininde artıları eksileri var şaşırdım kaldım.

hiç merak etme yetişirsin doğum sancısı ilk doğumlarda en az 10 saat falan sürüyor.doğum sancısı başladığında emin ol diğerlerinden ayırırsın çünkü kendini hissettiriyor.ishal olmuş gibi ıkınma hissi veriyor.düzenli oluşuna dikkat etmelisin yani 15 dk bir düzenli gibi tabi git gide sıklaşıyor.hakkında hayırlısı olsun benim ikinci hamileliğim.

Back