sevgilimle tam bi ilişkiye girmedik patlamadım bile ama sonra adetim gecikti başta ergenliktendir deyip önemsemedim bi ara kan gibi bi şey geldi ağrı vardı sonra yine ilişkiye girdik bu sefer patladım ama sadece patladım acıdan devam etmedik çok uzun zaman oldu adet olmayalı bende şüphelenmeye başladım gittim bi test aldım onu da eczanedekilerin yargılı sözleriyle neyse yaptım negatif çıktı ama hala olmadım yaklaşık 1-1.30 ay falan oluyor adet olmayalı ama aşırı derecede karın ağrım var sivilcelenme falan var tam adet olurkenki gibi yaşım 16 geçikme yüzünden falan mıdır?
sevgilimle tam bi ilişkiye girmedik patlamadım bile ama sonra adetim gecikti başta ergenliktendir deyip önemsemedim bi ara kan gibi bi şey geldi ağrı vardı sonra yine ilişkiye girdik bu sefer patladım ama sadece patladım acıdan devam etmedik çok uzun zaman oldu adet olmayalı bende şüphelenmeye başladım gittim bi test aldım onu da eczanedekilerin yargılı sözleriyle neyse yaptım negatif çıktı ama hala olmadım yaklaşık 1-1.30 ay falan oluyor adet olmayalı ama aşırı derecede karın ağrım var sivilcelenme falan var tam adet olurkenki gibi yaşım 16 geçikme yüzünden falan mıdır?
Kimseyi yargılamak size düşmez.Pişmanım ya da değilim bu sadece beni ilgilendirir.Size bi şey soran birine böyle cevap vermek haddinizi aşar.Benim yerime sizin de başınıza gelebilirdi.Benim bunları yaşadığım kişi annemden babamdan daha güvendiğim biri.Uzun süredir de birlikteyiz.Hiç tanımadığım güvenmediğim biriyle yaşayacak kadar aptal değilim.O kadar düşmem de.Ben yeterince yıprandım zaten.Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla birisinin daha böyle bi şey başına gelmiş 2-3 ay regl olmamış.Sonrasında 21 gün boyunca sürekli olmuş.Kist çıkmış ve tedavi görüyomuş.Öyle bir şey olabilir mi?Bugün ne olur ne olmaz düşük tekniklerine baktım.Parmak sokarsan düşük olur gibi bi şey gördüm.Ne olur ne olmaz deniyim dedim.Benim kana da şeyim vardır görünce fena olurum.Soktuğumda bi miktar kanama oldu ve sanki pütürlü pütürlüydü.Kendi kanıma bakamama gibi bi sorunum olduğunu söylemiştim ama ilk defa bu kadar fenalaştım.Kulaklarımda çınlama,baş dönmesi,vücudumda ağırlaşma falan oldu hatta bayılıcağımı falan sandılar.Ve bu olaydan sonra kasıklarımdaki ağrı neredeyse tamamen geçti.Ne olmuş olabilir?
Kimseyi yargılamak size düşmez.Pişmanım ya da değilim bu sadece beni ilgilendirir.Size bi şey soran birine böyle cevap vermek haddinizi aşar.Benim yerime sizin de başınıza gelebilirdi.Benim bunları yaşadığım kişi annemden babamdan daha güvendiğim biri.Uzun süredir de birlikteyiz.Hiç tanımadığım güvenmediğim biriyle yaşayacak kadar aptal değilim.O kadar düşmem de.Ben yeterince yıprandım zaten.Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla birisinin daha böyle bi şey başına gelmiş 2-3 ay regl olmamış.Sonrasında 21 gün boyunca sürekli olmuş.Kist çıkmış ve tedavi görüyomuş.Öyle bir şey olabilir mi?Bugün ne olur ne olmaz düşük tekniklerine baktım.Parmak sokarsan düşük olur gibi bi şey gördüm.Ne olur ne olmaz deniyim dedim.Benim kana da şeyim vardır görünce fena olurum.Soktuğumda bi miktar kanama oldu ve sanki pütürlü pütürlüydü.Kendi kanıma bakamama gibi bi sorunum olduğunu söylemiştim ama ilk defa bu kadar fenalaştım.Kulaklarımda çınlama,baş dönmesi,vücudumda ağırlaşma falan oldu hatta bayılıcağımı falan sandılar.Ve bu olaydan sonra kasıklarımdaki ağrı neredeyse tamamen geçti.Ne olmuş olabilir?
ne diyosun ya kim kimi yargılıyo sana insan gibi yaklaştık hata yapıyosun yapma dedik iyi niyetle akıl verelim dedik bacak kadar boyunla boyundan büyük işlere kalkışıyosun dua et kimse sözlü saldırıya geçmedi herkes iyi niyetli düşüncelerini yazmış daha fazla hata yapma diye ama sana iyilik yaramıyo anlaşılan sen her kötülüğü hakediyosun yürü git başka yerlerde yardım iste senin akıl sağlığın bozulmuş 2-3 ay sonra sevgilimden hamileyim beni bırakıp gitti diye konu açma sakın burda kimse sana yardım etmicek
Pardon da bana yardım etmek isteyenlere zaten lafım yok.Akıl hastalıkları bölümüne açsaydın bu konuyu derken yargılamıyo muydu?
bu yaşta girdiğin gayri ahlaki eylemlerden ve kullandığın seviyesiz dilden dolayı seniz kınayan ve hatta "yargılayan" bir sürü kişi olacaktır. olmalıdır da. yanlış yapana yanlış yapıyorsun demek de bir erdemdir. 16 yaşındasın, uzun süredir tanıdığın kişiyle beraber oldun ( uzun süredir derken çocukluktan beri herhalde) annenden babandan daha çok güveniyorsun (!).
kaç tane mantık hatası var ben sayamadım.
inşallah hamile değilsindir. ama bu dileğim senin için değil, ailen için ve senin içinde oluşacak bebek için..
Pardon da bana yardım etmek isteyenlere zaten lafım yok.Akıl hastalıkları bölümüne açsaydın bu konuyu derken yargılamıyo muydu?
benden de pardon o dediğin yazıyı görmedim ben bizlere söylüyosun sandım o yüzden kızdım ama düşük yapmış olma ihtimalin yok zaten düşük yapmış olsan adetten çok farklı bi kanaman olurdu hamile kalmadın yani şuanda hamile değilsin stesten hava değişiminden adet olamıyosun ama bu durum ilerde hamile kalmıcağın anlamına gelmez dikkatli ol bi kaç gün boyunca kabuğu soyulmuş soğanı 2 ya da 3 parçaya bölerek su da kaynat biraz ılınınca suyu zorlada olsa iç o senin adet olmanı sağlıcaktır
Yardım alıyım biraz diye başvurdum buraya ama fazla yardım alamadım.Yardım edenlerden zaten çok teşekkür ederim gayet düzgün yaklaştılar haklılar da.Hamile kaldığımı bende düşünmüyorum aslında.Adet olmayalı 1 aydan fazla oluyo işte test yaptığımda da tek çizgiydi doğru çıkmıştır diye umuyorum.Ama olmadıkça da daha çok stres yapıyorum.Bende bi yerden okumuştum onu ama kabuğunu kaynatıp için yazıyordu yaptım biraz içmeyi denedim de kabuk olduğu için iğrene iğrene içtim ve kustum.Tekrar bi deniyim ben içmeyi tekrar teşekkürler.İnşallah adet olurum bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?