• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım!!

rica ederim canım bende eşimden ayrıldıktan sonra 1 buçuk ay adet olmamıştım bende hamile kalmış olmaktan çok korkuyodum çünkü babasız bi çocuk büyütmek istemiyodum üstelik eşimin bi ilişkisi vardı. bende dediğim şekilde soğanı kaynatıp içtim bi bardağın hepsini içmene gerek yok içerken bende zorlanmıştım yarısından biraz daha fazla içmiştim 2 gün içtim 2-3 gün sonra adet oldum hatta doktora bile gitmiştim emin olmak için 3-4 kere evde test yapmıştım hepsi negatifti ama stresten sıkıntıdan hava değişiminden adet olamamışım ama sen bi süre daha adet olmazsan doktora git adetinin bi süre geciktiğini söyle gerekirse sana ilaçta verir he buarada bekar bi arkadaşımın hatta cinsel bi ilişkisi olmayan bi arkadaşımın da adeti 3 ay gecikmişti bazen böyle şeyler olabiliyo kafaya takılıcak bi durum yok yani merak etme

Yaşadıklarına çok üzüldüm.Teşekkür ederim ya.Günde 1 bardak içmeye çalışsam yeter herhalde.Ya demiştim biraz öncede arkadaşım da 3 ay olmamış neredeyse bendeki olan şeylerin hepsi ondada olmuş, kist çıkmış.Bundan da korkmaya başladım ama doktora gidersem de başka bi şey çıkar diye de korkuyorum.Umarım dediğin gibi olmuştur.Tekrar teşekkürler

Yaşadıklarına çok üzüldüm.Teşekkür ederim ya.Günde 1 bardak içmeye çalışsam yeter herhalde.Ya demiştim biraz öncede arkadaşım da 3 ay olmamış neredeyse bendeki olan şeylerin hepsi ondada olmuş, kist çıkmış.Bundan da korkmaya başladım ama doktora gidersem de başka bi şey çıkar diye de korkuyorum.Umarım dediğin gibi olmuştur.Tekrar teşekkürler

açıkça söylemek gerekirse bende de 1 buçuk cm kist çıkmıştı doktorum kistlerin büyük bi çoğunluğu adetle vücuttan atılır önemsiz olur ama sen yinede adetinin 5. günü gel bi bakalım dedi ama gitmedim 8 ay sonra filan ağrım olduğundan kontrole gittim kistin gitmiş dedi yani öyle önemsiz oluyo çoğunluğu ama dediğim gibi aklında böyle soru işaretleri varsa doktora gitmende fayda vardır zaten normal şartlarda cinsel yönden aktif olan her kadının senede en az 1 kere jinekolog muayenesinden geçmesinde yarar vardır

ah be ablacım yaptıkların sana zarar bize değil... bir de belki sizin kızınız da yapıyordur yargılamayın diyorsun senin yaşlarında kardeşim var eminim böyle birşey yapmıyor. zaten annem babamdan daha çok güveniyorum demenden belli. onlardan göremediğin ilgiyi dışarda arıyorsun malesef. sevgilin dediğin gibi çok iyi birisi ilerde eşin olacak birisi diyelim yine de yaptığın yanlış. eğer ilişkiye devam edecekseniz sevgilin korunsun ya da sen doğum kontrol hapı kullan hem adet günlerin düzene girer.

idrar testi yaptığında çıkmadı demiştin. son ilişki tarihinden 15-20 gün sonra idrar testi yaparsan emin olabilirsin sonuçtan, daha erken yaparsan çıkmaz ama bence anlattığına göre hamile değilsin. eczacıya da kendin için aldığını söylemek zorunda değilsin ablam için alıyorum de mesela....

kardeşimde sınav stresinden 2 ay adet olmamıştı soğan kürü yaptı o da ancak işe yaramadı doktora gidecektik kendiliğinden geldi. ne ben seni tanırım ne de sen beni kimse böyle şeyler yaşasın istemem hatanın neresinden dönersen kardır umarım ilk ve son hatan olur

Back