• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım!!

mls15

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
9
0
16
Bursa
sevgilimle tam bi ilişkiye girmedik patlamadım bile ama sonra adetim gecikti başta ergenliktendir deyip önemsemedim bi ara kan gibi bi şey geldi ağrı vardı sonra yine ilişkiye girdik bu sefer patladım ama sadece patladım acıdan devam etmedik çok uzun zaman oldu adet olmayalı bende şüphelenmeye başladım gittim bi test aldım onu da eczanedekilerin yargılı sözleriyle neyse yaptım negatif çıktı ama hala olmadım yaklaşık 1-1.30 ay falan oluyor adet olmayalı ama aşırı derecede karın ağrım var sivilcelenme falan var tam adet olurkenki gibi yaşım 16 geçikme yüzünden falan mıdır?

sevgilimle tam bi ilişkiye girmedik patlamadım bile ama sonra adetim gecikti başta ergenliktendir deyip önemsemedim bi ara kan gibi bi şey geldi ağrı vardı sonra yine ilişkiye girdik bu sefer patladım ama sadece patladım acıdan devam etmedik çok uzun zaman oldu adet olmayalı bende şüphelenmeye başladım gittim bi test aldım onu da eczanedekilerin yargılı sözleriyle neyse yaptım negatif çıktı ama hala olmadım yaklaşık 1-1.30 ay falan oluyor adet olmayalı ama aşırı derecede karın ağrım var sivilcelenme falan var tam adet olurkenki gibi yaşım 16 geçikme yüzünden falan mıdır?

Hıı...
Soruna cevap gelir mi bilmem ama gelecek tepkilere hazırlıklı ol... :1:
İntihar nedeni olabilir.

Allahım sen hayırlı aklı başında evlat nasip et herkese :(

Bide eczanedekilerin yargili sozleriyle diye sitem etmis arada.. Ne yapmalarini beklerdin? Isin ahlaki boyutunu tartismiyorum ama daha resit bile degilsin, yaptigin her seyden evvel sevgilinin basini belaya sokabilecek bir suc. Cocuk diye geciyorsun cunku medeni kanunda.
Soruna gelince de, test yapmissin negatif cikmis. Emin olmak istiyorsan bide kan testi yaptir. Orda da yargilarlar gerci seni tuhh :(

Bir de soylemeden edemeyecegim. "Patlamak" ne ya?!

iyi de güzelim sen daha çok küçüksün böyle cinsel konuları yaşamak için çok erken ileride pişman olucağın şeyler yapma hem hamilede kalabilirsin bak dikkat et her seviyorum diyene inanma sonra sen hamile kalırsan arkalarına bile bakmadan kaçarlar erkeklere güven olmaz bekle herşeyin bi zamanı var dua et kimse görmemiş bu konunu yoksa çok fazla sert yorumlar alabilirdin benden sana abla tavsiyesi abla tavsiyesi diyorum çünkü senden 9 yaş büyüğüm cinsellikten uzak dur kimseye güvenme yaşın çok küçük çok fazla psikolojik darbe alabilirsin ve biliyorum ki ilerde çok pişman olucaksın bu yaptıklarına ileride biriyle ciddi bi ilişkin olduğunda ben daha önceden biriyle yattım kızlığım yok diyebilicek misin bi de Allah korusun hamile kalsan ne yapıcaksın çok fazla psikolojik darbe alıcaksın bide seni hamile bırakan kişi seni hamile halinle ortada bırakırsa daha büyük yıkıcı bi darbe olur bence bu dediklerimi düşün ve dikkate al buarada soruna gelincede testte negatif çıktıysa yani tek çizgi hamile değilsindir hem stres yapmışsın hemde hava değişiminden dolayı adetin gecikmiş olabilir ve en kısa zamanda bi kadın doğum doktoruna gidersen iyi olur adetinin geciktiğini söyle o zaten gereken kontrolleri yapıcaktır ve doktordan hiç çekinmeden herşeyi anlatabilirsin söylediğin herşey aranızda kalıcaktır

Sen gerçekmisin ne patlaması ?
Yok patlamadım , patladım ?
Yoksa balonmusun sen?

aaah kardeşim aaah keşke senin yaşında olmuş olsaydım da bu hataları yapmamış olsaydım.:106:
daha fazla bu kafayla gidersen ileride arkadaşların dediği gibi çok büyük psikolojik darbeler yersin.:95: haa o değil ki ben temizim... masumdum veya değildim ama sonuçta ben de haddini aşacak çok hatalar yaptım belki de halen daha yapıyorum ama keşke duygularıma yenik düşmeden yapmış olduğum ilk ve tek hatayla kalsaydım da sonradan bu hale gelmeseydim. sana bir yaşanmış örnek al işte..:ssz:
ilişkiye girdim bitti sonra yine hata yaptım bitti sonra yine hata yaptım en sonunda kürtaj oldum... şuan intiharın eşiğindeyim ona bile cesaret edemiyorum acaba deliler hastanesine mi gitsem diye şuan planlar kuruyorum ve daha 23 yaşındayım düşün....
:96::40:
Hatanın yarısından dönsen de kærdır ki sen daha yolun başındasın sayılır... sen sen ol benliğini yitirme aklını koru...
:117: çünkü insan istemesede farkında olmadan hatalar yapıyor. hata yaptığının farkında olup yine o hatayı istemeden de yapmak hastalıkmıdır aptallıkmıdır bilmiyorum ama sonuç olarak ağlayan da üzülen de yıpranan da kahreden de sen oluyorsun benim olduğum gibi... :14::43:

bir de kadın hastalıkları bölümüne konu açmışsın akıl hastalıkları bölümü olmalıydı...

bir akrabam senin yaşlarındayken aynı hatayı yaptı ve adam istememesine rağmen zorla evlilik yaptı hatalarını örtmek için ve dayak eve kapatıp kitlenme cezaları kaynana eziyeti hakaret ve bizim bilmediğimiz birçok sorun yüzünden ayrıldı uzun zaman kendine gelemedi. şimdi gerçekten normal iyi bir evlilik yaptı ancak o kadar çok istemesine ve bir problemi olmamasına rağmen çocuğu olmuyor. hatalarının cezasını er geç çekersin.

sen pişman değilsin aynı hatayı tekrar yapacaksın muhtemelen...

keşke ablalarım ben böyle bir hata yaptım çok pişmanım deseydin herkes sana destek olurdu.

aklını başına al ablacım ve bizi haberdar et inşallah olumlu haberlerini alırız

Kimseyi yargılamak size düşmez.Pişmanım ya da değilim bu sadece beni ilgilendirir.Size bi şey soran birine böyle cevap vermek haddinizi aşar.Benim yerime sizin de başınıza gelebilirdi.Benim bunları yaşadığım kişi annemden babamdan daha güvendiğim biri.Uzun süredir de birlikteyiz.Hiç tanımadığım güvenmediğim biriyle yaşayacak kadar aptal değilim.O kadar düşmem de.Ben yeterince yıprandım zaten.Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla birisinin daha böyle bi şey başına gelmiş 2-3 ay regl olmamış.Sonrasında 21 gün boyunca sürekli olmuş.Kist çıkmış ve tedavi görüyomuş.Öyle bir şey olabilir mi?Bugün ne olur ne olmaz düşük tekniklerine baktım.Parmak sokarsan düşük olur gibi bi şey gördüm.Ne olur ne olmaz deniyim dedim.Benim kana da şeyim vardır görünce fena olurum.Soktuğumda bi miktar kanama oldu ve sanki pütürlü pütürlüydü.Kendi kanıma bakamama gibi bi sorunum olduğunu söylemiştim ama ilk defa bu kadar fenalaştım.Kulaklarımda çınlama,baş dönmesi,vücudumda ağırlaşma falan oldu hatta bayılıcağımı falan sandılar.Ve bu olaydan sonra kasıklarımdaki ağrı neredeyse tamamen geçti.Ne olmuş olabilir?

Kimseyi yargılamak size düşmez.Pişmanım ya da değilim bu sadece beni ilgilendirir.Size bi şey soran birine böyle cevap vermek haddinizi aşar.Benim yerime sizin de başınıza gelebilirdi.Benim bunları yaşadığım kişi annemden babamdan daha güvendiğim biri.Uzun süredir de birlikteyiz.Hiç tanımadığım güvenmediğim biriyle yaşayacak kadar aptal değilim.O kadar düşmem de.Ben yeterince yıprandım zaten.Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla birisinin daha böyle bi şey başına gelmiş 2-3 ay regl olmamış.Sonrasında 21 gün boyunca sürekli olmuş.Kist çıkmış ve tedavi görüyomuş.Öyle bir şey olabilir mi?Bugün ne olur ne olmaz düşük tekniklerine baktım.Parmak sokarsan düşük olur gibi bi şey gördüm.Ne olur ne olmaz deniyim dedim.Benim kana da şeyim vardır görünce fena olurum.Soktuğumda bi miktar kanama oldu ve sanki pütürlü pütürlüydü.Kendi kanıma bakamama gibi bi sorunum olduğunu söylemiştim ama ilk defa bu kadar fenalaştım.Kulaklarımda çınlama,baş dönmesi,vücudumda ağırlaşma falan oldu hatta bayılıcağımı falan sandılar.Ve bu olaydan sonra kasıklarımdaki ağrı neredeyse tamamen geçti.Ne olmuş olabilir?

hem burda sana cevap verenlere çemkiriyorsun hem tekrar soru soruyorsun sana kimse kötü bişey dememiş yaşın 16 gerçekten küçüksün sana bi ablan olarak yazıyorum canm bende eşimle 15 yaşındayken tanıştım 6 yıl beraberdik bir gün olsun beni incitecek bişi yapmadı yapmadık çünkü gerçekten seviyorsa seni bekler kıyar nikahını helali olursun ondan sonra size karışan yok zaten. Bir de merak ettim bu beraber olduğun kişi yani annenden babandan çok güvendiğin kişi ne düşünüyor bu durumla ilgili senin bir kadın doğum uzmanına görünmen lazım canım ve öyle parmak sokmayla falan düşükte olmaz bi an önce doktora git sağını solunu karıştırma kendine zarar verirsin haberin olsun....:kkk:

ne diyosun ya kim kimi yargılıyo sana insan gibi yaklaştık hata yapıyosun yapma dedik iyi niyetle akıl verelim dedik bacak kadar boyunla boyundan büyük işlere kalkışıyosun dua et kimse sözlü saldırıya geçmedi herkes iyi niyetli düşüncelerini yazmış daha fazla hata yapma diye ama sana iyilik yaramıyo anlaşılan sen her kötülüğü hakediyosun yürü git başka yerlerde yardım iste senin akıl sağlığın bozulmuş 2-3 ay sonra sevgilimden hamileyim beni bırakıp gitti diye konu açma sakın burda kimse sana yardım etmicek

Hayır cevap verenlere çemkirmiyorum yargılayanlara sinirleniyorum.Doğru düzgün cevap verseler niye sinirleniyim ki?Herkesin başına gelebilir.Belki de onların kızları da yaşıyordur niye yargılıyo ki yani.Neyse ben de 14 yaşımdan beri onunla beraberim.İki buçuk sene falan oldu işte.O sadece zarar görmemi istemiyo canımın yanmasından korkuyor.Gerçekten güvendiğim biri.Doktora gitmemizi çok söyledi ama ben istemedim.Korkuyorum yani.Gerçekten düzgün biri olmasaydı bunlarla uğraşmazdı bile.Bende korkuyorum ve stres yaptım açıkçası.Stresten falan da gecikir diyolar.Ailelerimiz sevgilimizin olduğunu biliyo fakat bu durum anneme söyleyebilceğim bi şey değil.Hallediceksem kendim halletmeliyim.Başka şansım yok.Biraz araştırdım bende düşük yapma yollarını.Düşük yaparsan ağrılarda geçermiş zaten büyük ihtimalle düşük yapmış olabilirim gibi geliyo ama fazla kan gelmedi.Bir an önce adet olayım diye daha da stres yapıyorum ve ayrıca sınav haftam.İnşallah bir şey yoktur da olurum artık diye ümit ediyorum

Psikolojin yaşın gereği bu yaşadıklarını kaldırmaz. Bir büyüğün olarak soruna cevap vermeye çalışacagım. Sonuç
negatif çıktıysa büyük ihtimalle birşey yoktur lakin bir kadın dogum uzmanına başvurmalısın. İlk cinsel deneyimden sonra adet gecikmeleri, idrar yaparken yanma vb. durumlar olabilir bu kişiden kişiye degişir. Bir de bu konudan ayrı olarak konuşma uslubun dikkatımi çekti. Patladım yazmışsın bu şekilde konuşursan bana göre diğer insanlar tarafından yanlış anlaşılabilirsin bu kadar rahatça açık açık patladım denmemeli hoş durmuyor. Neyse inşallah herşey gönlüne göre olsun.

ne diyosun ya kim kimi yargılıyo sana insan gibi yaklaştık hata yapıyosun yapma dedik iyi niyetle akıl verelim dedik bacak kadar boyunla boyundan büyük işlere kalkışıyosun dua et kimse sözlü saldırıya geçmedi herkes iyi niyetli düşüncelerini yazmış daha fazla hata yapma diye ama sana iyilik yaramıyo anlaşılan sen her kötülüğü hakediyosun yürü git başka yerlerde yardım iste senin akıl sağlığın bozulmuş 2-3 ay sonra sevgilimden hamileyim beni bırakıp gitti diye konu açma sakın burda kimse sana yardım etmicek

Pardon da bana yardım etmek isteyenlere zaten lafım yok.Akıl hastalıkları bölümüne açsaydın bu konuyu derken yargılamıyo muydu?

Pardon da bana yardım etmek isteyenlere zaten lafım yok.Akıl hastalıkları bölümüne açsaydın bu konuyu derken yargılamıyo muydu?

Ve zaten sen önceden de gayet yardım edici konuşmuşsun şimdi niye böyle tepki verdiğine bi anlam çıkaramıyorum

bu yaşta girdiğin gayri ahlaki eylemlerden ve kullandığın seviyesiz dilden dolayı seniz kınayan ve hatta "yargılayan" bir sürü kişi olacaktır. olmalıdır da. yanlış yapana yanlış yapıyorsun demek de bir erdemdir. 16 yaşındasın, uzun süredir tanıdığın kişiyle beraber oldun ( uzun süredir derken çocukluktan beri herhalde) annenden babandan daha çok güveniyorsun (!).

kaç tane mantık hatası var ben sayamadım.

inşallah hamile değilsindir. ama bu dileğim senin için değil, ailen için ve senin içinde oluşacak bebek için..

bu yaşta girdiğin gayri ahlaki eylemlerden ve kullandığın seviyesiz dilden dolayı seniz kınayan ve hatta "yargılayan" bir sürü kişi olacaktır. olmalıdır da. yanlış yapana yanlış yapıyorsun demek de bir erdemdir. 16 yaşındasın, uzun süredir tanıdığın kişiyle beraber oldun ( uzun süredir derken çocukluktan beri herhalde) annenden babandan daha çok güveniyorsun (!).

kaç tane mantık hatası var ben sayamadım.

inşallah hamile değilsindir. ama bu dileğim senin için değil, ailen için ve senin içinde oluşacak bebek için..

Derdimi başka nasıl anlatabilirim ki?

benden de pardon o dediğin yazıyı görmedim ben bizlere söylüyosun sandım o yüzden kızdım ama düşük yapmış olma ihtimalin yok zaten düşük yapmış olsan adetten çok farklı bi kanaman olurdu hamile kalmadın yani şuanda hamile değilsin stesten hava değişiminden adet olamıyosun ama bu durum ilerde hamile kalmıcağın anlamına gelmez dikkatli ol bi kaç gün boyunca kabuğu soyulmuş soğanı 2 ya da 3 parçaya bölerek su da kaynat biraz ılınınca suyu zorlada olsa iç o senin adet olmanı sağlıcaktır

benden de pardon o dediğin yazıyı görmedim ben bizlere söylüyosun sandım o yüzden kızdım ama düşük yapmış olma ihtimalin yok zaten düşük yapmış olsan adetten çok farklı bi kanaman olurdu hamile kalmadın yani şuanda hamile değilsin stesten hava değişiminden adet olamıyosun ama bu durum ilerde hamile kalmıcağın anlamına gelmez dikkatli ol bi kaç gün boyunca kabuğu soyulmuş soğanı 2 ya da 3 parçaya bölerek su da kaynat biraz ılınınca suyu zorlada olsa iç o senin adet olmanı sağlıcaktır

Yardım alıyım biraz diye başvurdum buraya ama fazla yardım alamadım.Yardım edenlerden zaten çok teşekkür ederim gayet düzgün yaklaştılar haklılar da.Hamile kaldığımı bende düşünmüyorum aslında.Adet olmayalı 1 aydan fazla oluyo işte test yaptığımda da tek çizgiydi doğru çıkmıştır diye umuyorum.Ama olmadıkça da daha çok stres yapıyorum.Bende bi yerden okumuştum onu ama kabuğunu kaynatıp için yazıyordu yaptım biraz içmeyi denedim de kabuk olduğu için iğrene iğrene içtim ve kustum.Tekrar bi deniyim ben içmeyi tekrar teşekkürler.İnşallah adet olurum bundan sonra

Yardım alıyım biraz diye başvurdum buraya ama fazla yardım alamadım.Yardım edenlerden zaten çok teşekkür ederim gayet düzgün yaklaştılar haklılar da.Hamile kaldığımı bende düşünmüyorum aslında.Adet olmayalı 1 aydan fazla oluyo işte test yaptığımda da tek çizgiydi doğru çıkmıştır diye umuyorum.Ama olmadıkça da daha çok stres yapıyorum.Bende bi yerden okumuştum onu ama kabuğunu kaynatıp için yazıyordu yaptım biraz içmeyi denedim de kabuk olduğu için iğrene iğrene içtim ve kustum.Tekrar bi deniyim ben içmeyi tekrar teşekkürler.İnşallah adet olurum bundan sonra

rica ederim canım bende eşimden ayrıldıktan sonra 1 buçuk ay adet olmamıştım bende hamile kalmış olmaktan çok korkuyodum çünkü babasız bi çocuk büyütmek istemiyodum üstelik eşimin bi ilişkisi vardı. bende dediğim şekilde soğanı kaynatıp içtim bi bardağın hepsini içmene gerek yok içerken bende zorlanmıştım yarısından biraz daha fazla içmiştim 2 gün içtim 2-3 gün sonra adet oldum hatta doktora bile gitmiştim emin olmak için 3-4 kere evde test yapmıştım hepsi negatifti ama stresten sıkıntıdan hava değişiminden adet olamamışım ama sen bi süre daha adet olmazsan doktora git adetinin bi süre geciktiğini söyle gerekirse sana ilaçta verir he buarada bekar bi arkadaşımın hatta cinsel bi ilişkisi olmayan bi arkadaşımın da adeti 3 ay gecikmişti bazen böyle şeyler olabiliyo kafaya takılıcak bi durum yok yani merak etme

Back