Yardım.

mensnevercry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
16
0
86
İstanbul
merhaba kızlar foruma yeni üye oldum.17 yaşındayım ve kollarımda ağdadan dolayı oluşmuş batıklarım ve sivilce izlerim var kıllarımda baya bi siyah ve kalınlar. esmer tenliyim. sizce lazer yaptırsam sonuç alabilirmiyim.nolur yaptıranlar varsa yardımcı olsunlar.

merhaba tatlım bende 23 yasındayım.. sana bu konuda bilgi vermek ıstıyorum..
ergenlik donemınden ta ki su yasıma kadar ozel bolgem kol altım bacaklarım dahil her yerımde ki kıllardan cok sikayetci ıdım ta kı 2 sene evvel lazer epilasyonla tanısana kadar.. 2 sene evvel kol altı kıllarımdan kurtudum genital ve bıkını bolgemdeki kıllarada 2 sean oldu yenı basladım ve coooook memnunum keske senın yaslarda ımkanım olsaydı lazer ıcın daha onceden yaptırırdım eger ızmırde ısen sana lazer ıcın en uygun adresı verebilirim

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. trabzonda yaşıyorum ben. bazı yerlerde kolda sonuç alınmadığını okumuştum bu yüzden kararsızım kollarınada yaptırıyormusun?

lazer epilasyon konusunda derın bilgilerime ve gorusmelerıme dayanarak söyluyorum ki lazer epilasyonun cok cok yuksek derecede iyi geldigi yerle kol altı ve genıtal bolgesı nedenı oradaki kılların rengı cınsı ve yogunlugunun daha ıyı olması en hızlı yanıtı bu ıkı bolge verıyor ama tatlım yuz ve kol bolgesı gibi ince tugler ayva tug dedıgımız bolgeler cok ugrastırıyor ve be yazık kı tam anlamıyla bıtmıyor

kol bölgenı bilmem ama cok erken yaslarda ozel ve kol altı bolgene gıtmenı tavsıye ederım benım senın yaslarda lazer diye bır icat varmıydı bilemiyorum ama olsa bıle gunumuz sartlarındakı gıbı uygun degıldı

benimkiler maalesef hiçte masum ayva tüyleri değiller öyle olsalardı keşke. baya siyah ve gür oldukları için belki sonuç verir diye umut ediyorum. ama genitalede başlayacağım inşallah en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…