- 8 Ocak 2025
- 30
- 8
- 1
- 19
- Konu Sahibi Meltemmmt2
-
Bende regl oldum zannederken hamile olduğumu öğrendim daha geçen hafta hemdemerhabalar ben 29 aralıkta idrar yolu enfeksiyonu oldum ve ilac kullandim reglim 2 gun gecikti dun regl oldum normal regl gibiydi yogun pihtili ve kaygandi bugun kanamam azalmis sizce ilaclarin etkisinden olabilir mi 7 gun boyunca 14 adet piyeroseptyl ictim ve munorol kullandim bi de 27 aralıkta bi iliski yasadik 2 hafta sonrasinda 2 kez test yaptim nefatifti 2 gun sonra regl oldum yerlesme kanamasi mi sizce regl mi ve agrili geciyo
nasıl bi kanamaydi anlatir misinizBende regl oldum zannederken hamile olduğumu öğrendim daha geçen hafta hemde
Çok yoğun bir kanama değil sulu kahverengi 3 gün azar azar sürdünasıl bi kanamaydi anlatir misiniz
benim dun cok yogundu baya tegl kanamasi gibi akışkan ve pihtili falan geldi bugun sabah da oyleydi duan biraz azaldıÇok yoğun bir kanama değil sulu kahverengi 3 gün azar azar sürdü
bi onceki konumu okur musunuz orda testlerim de mevcut bi vakar misiniz acabaÇok yoğun bir kanama değil sulu kahverengi 3 gün azar azar sürdü
Baktım canım bunları ne zaman yaptın 1 gün bile fark ediyorbi onceki konumu okur musunuz orda testlerim de mevcut bi vakar misiniz acaba
birisini carsamba digerini oersembe yaptim cumartesi de regl oldumBaktım canım bunları ne zaman yaptın 1 gün bile fark ediyor
yok yarin sabah yaparim sizde bakar misiniz teste acabaŞimdi test var mı yanında yoksa yarın sabah yap bence bi bakalım gerçekten de belli olmuyor bu işler
Yarın benim de doktor randevumyok yarin sabah yaparim sizde bakar misiniz teste acaba
cok tebrik ederimmm ama benim henuz lyle bi dusuncem yok o yuzden tedirginim şimdi lavaboya girdim silince cok afedersiniz uzayan sumugumsu kivamda kahverengi geldi ve idrarimda da kanli pihtilar mevcuttu sanirim regl oldum boyle olmamin sebebini de ilaclara bagliyorum sizceRegl gibi bir şeyi görmeden 1 gün önce böyle çıktı daha sonra sabah regl oldum dedim hazır adet olmuşken doktora hormon testine gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim betam 30 du
O da olabilir gene emin olmanız için bir test yapın derim heleki adet dönemindecok tebrik ederimmm ama benim henuz lyle bi dusuncem yok o yuzden tedirginim şimdi lavaboya girdim silince cok afedersiniz uzayan sumugumsu kivamda kahverengi geldi ve idrarimda da kanli pihtilar mevcuttu sanirim regl oldum boyle olmamin sebebini de ilaclara bagliyorum sizce
yarin yapicamm saglikla gelsin bebisinizzO da olabilir gene emin olmanız için bir test yapın derim heleki adet döneminde
Bu arada çok teşekkür ederim
Siz zaten regl olmamissiniz ki o zaman yerleşme kanaması yaşamissinizÇok yoğun bir kanama değil sulu kahverengi 3 gün azar azar sürdü
Çok teşekkür ederim canım benimmmm Allah razı olsun ne bileyim ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden regl zannettimSiz zaten regl olmamissiniz ki o zaman yerleşme kanaması yaşamissinizyani zaten yerlesme kanaması ya reglden birkaç gün önce ya da regl zamanı gelir ama kahverengi ya da açık pembe çok hafif gelir 2-3 gün ya da 2-3 saat sürer kişiye göre değişiyor siz regl oldum sanmissiniz ama o yerleşme kanamasıymis canım bu arada tebrik ederim Allah hayırlı uğurlu evlat etsin sizlere inşallah
Çok teşekkür ederimmmmyarin yapicamm saglikla gelsin bebisinizz
Olabilir çoğu kişi öyle regl sanıyorÇok teşekkür ederim canım benimmmm Allah razı olsun ne bileyim ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden regl zannettim
merhaba bugun yaptim negatif dimi bu arada reglim duzeldi gibi pihtilş geliyo normal regl gibi sadece tonu biraz acik bunun da antibiyotiklerden dolayi oldugunu duusnuyorumÇok teşekkür ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?