• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM

merhaba bugun yaptim negatif dimi bu arada reglim duzeldi gibi pihtilş geliyo normal regl gibi sadece tonu biraz acik bunun da antibiyotiklerden dolayi oldugunu duusnuyorum
Evet canım negatif ama keşke kaset test almasaydın onlar hemen göstermiyor erken gebelik testi gösteriyor genelde

Evet canım negatif ama keşke kaset test almasaydın onlar hemen göstermiyor erken gebelik testi gösteriyor genelde
bi onceki aldgim 2si de erken gebelikti bence olsa zaten suana kadar cikardi reglim salyamsi pihtimsi bi sekilde geliyo

zaten iliskide ice bosalma durumu olmadi kondom vardi sadece cikartirken yere geldi bende donrasinda yirtik mi acaba diye suphelendim ama yırtık olsaydi hissederdik ve gelirdi zaten her yere icim rahat etsin diye yapmistim regl oncesinde sonra zaten regl oldum dun sizde oyle diyince yine yapiyim dedim yine negatif

Back