- 9 Temmuz 2019
- 69
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ikierkekannesi20142018
-
Kusura bakmayin dedim ya siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama yeni uye oldumYok rahatsiz etmedi. Olur mu? Sadece bir derdim var kosesinde sorunlar yaziliyor. Kinunuzun ysri burasi degil. Siz yardim istemissiniz o yuzden. Ben de mesaj atabilirsiniz dedim. Hata mi ettim?
ıh ıhh, artık %90 üye için böyle bir opsiyon yok.Üyenin profiline giriyorsun mesajlarımı bul seçeneğinden tüm konularını seçiyorsun ordan görebilirsin..
Ben dediği arkadaşın profiline girip tüm konularını görebiliyorum pro olmadığım halde.?ıh ıhh, artık %90 üye için böyle bir opsiyon yok.
Ha ha ya aslinda entrika okumakta degil amacim az once idrakyollari iltihabi die bi uyenin konusunu okudum yazim anlatim dili cok hosuma gitti sanki bole yakin bi arkadasim anlatiyomus gibi okudum ailesiyle olan probleminden bahsetmis allah allah bole guzel dilli bi insan neden ailesiyle skinti yasarki die merak edip diger konularinu okumak istedimArama kutucuğuna yazıp bir şeylere ulaşabilirsiniz.
Hesap gizleme çıktı, mertlik bozulduBenim hiç entrikalı konum yok, sırf kime baksam gizli diye ben de kapattım.
O zaman o kapatmamıştır. Olabilir, çoğunluk özel hesap kullanıyor. Dur ben de bir deneyeyimBen dediği arkadaşın profiline girip tüm konularını görebiliyorum pro olmadığım halde.?
Profilini dışarıya kapamadığı sürece üye yada pro farketmez herkes görebilir.O zaman o kapatmamıştır. Olabilir, çoğunluk özel hesap kullanıyor. Dur ben de bir deneyeyim
AnlarımHa ha ya aslinda entrika okumakta degil amacim az once idrakyollari iltihabi die bi uyenin konusunu okudum yazim anlatim dili cok hosuma gitti sanki bole yakin bi arkadasim anlatiyomus gibi okudum ailesiyle olan probleminden bahsetmis allah allah bole guzel dilli bi insan neden ailesiyle skinti yasarki die merak edip diger konularinu okumak istedim
Eglenceliyse mutlaka okurum suan cocuk uyanmadan dedigim arkadasin butun konularini okumak istiyorum resmenAnlarım
Ben de başka bir arkadaşın konularına bakmıştım, aynı dediğiniz gibi, çok eğlenceli bir stili vardı. Hele bir diyet konusu var, onu da bulursan göz atmadan geçmeeAzkullanilmiskaynanamvar
Eglenceliyse mutlaka okurum suan cocuk uyanmadan dedigim arkadasin butun konularini okumak istiyorum resmen
Bak simdi cok merak ettim ya hemen bakayim valla ben burda cok egleniyorum bazi konulari okurkenÇok, bir hafta sonu denk geldim, koptum oku oku. Hatta KK'dan bihaber bir arkadaşıma link atmıştım, o da çok beğendi.
Bazı yetenekler gerçekten BDV de harcanıyor
anlatım dilini beğendi diye özellikle bir üyenin neler anlattığını okumak istemek çok garibime gitti ve saçma geldi.bence de siz o üyenin ismini öğrenmiş bir akrabasısınız kocası olmasanız bile.neler anlattığını öğrenmek istiyorsunuz.Bi uyenin konusunu okudum anlatim dilini cok begendim ve diger konularini okumak istedim ne var bunda burdaki kadinlar neden bukadar supheci yahu
Profil nasıl dışarıya kapatılıyor ?Profilini dışarıya kapamadığı sürece üye yada pro farketmez herkes görebilir.
Buna inanmak istiyorsaniz buyrun inanin ben aciklamami yaptim hicte dediginiz gibi.bir durum yok hatta o uyenin bu istegimi gormesini saglayabilirsiniz etiketleme falan yapilip haberi oluyosa sorun yok aksine kendisiyle tanismaktan cok memnun olurumanlatım dilini beğendi diye özellikle bir üyenin neler anlattığını okumak istemek çok garibime gitti ve saçma geldi.bence de siz o üyenin ismini öğrenmiş bir akrabasısınız kocası olmasanız bile.neler anlattığını öğrenmek istiyorsunuz.
Gizlilik ayarlarından.Profil nasıl dışarıya kapatılıyor ?
Çok teşekkürler :)Gizlilik ayarlarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?