- 9 Temmuz 2019
- 69
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ikierkekannesi20142018
-
Neden içimden bir ses sizin karısının mesajlarını bulmaya çalışan biri olduğunuzu söylüyor?selam arkadaslar bir uyenin daha onceki konularini nasil gorebiliriz yardimci olurmusunuz..
Neden??selam arkadaslar bir uyenin daha onceki konularini nasil gorebiliriz yardimci olurmusunuz..
Hay allah iyiliginizi versin tabiki oyle degil siteye yeni uye oldum sayilir ama cok uzun zamandir girip konu okuyorum az once idrakyollari iltihabi isimli bi uyenin konusunu okudum anlatim dili cok hosuma gitti oyuzden diger konularina bakmak istedim sadeceNeden içimden bir ses sizin karısının mesajlarını bulmaya çalışan biri olduğunuzu söylüyor?
Bi uyenin konusunu okudum anlatim dilini cok begendim ve diger konularini okumak istedim ne var bunda burdaki kadinlar neden bukadar supheci yahuNeden??
Allah allah denk geldigim bazi konularda bazi arkadaslar mesela konu sahibine daha onceki konularinizada baktim orda soyle demissiniz falan yaziyolarda dedim acaba gorebiliyomuyuzGöremezzük
Şaka yaptım, valla ben de tam bilmiyorum ama ismin üstüne tıklayınca son yazdığı mesajları görebiliyoruz sanırım..Allah allah denk geldigim bazi konularda bazi arkadaslar mesela konu sahibine daha onceki konularinizada baktim orda soyle demissiniz falan yaziyolarda dedim acaba gorebiliyomuyuz
Görebilirsiniz fakat o üye konularını kapattirmiş olabilir. .O zaman göremiyorsunuz.Allah allah denk geldigim bazi konularda bazi arkadaslar mesela konu sahibine daha onceki konularinizada baktim orda soyle demissiniz falan yaziyolarda dedim acaba gorebiliyomuyuz
Tesekkurler biriside beni karisinin mesajlarini bulmak isteyen koca olarak sucladi ne guldum aslinda sadece bi uyenin anlatim dilini cok begenip diger konularina bakmak istemistimŞaka yaptım, valla ben de tam bilmiyorum ama ismin üstüne tıklayınca son yazdığı mesajları görebiliyoruz sanırım..
Tesekkurler kapattigini sanmam ama pekte onemli degil oylesine bi merakti sadeceGörebilirsiniz fakat o üye konularını kapattirmiş olabilir. .O zaman göremiyorsunuz.
Suçlamadım böyle bir izlenim bıraktınız konu açarken bir üyenin eski konularına nasıl bakarım yerine açıklayıcı olarak felan kişisinin yazdıklarını okumak istiyorum vs deseydiniz öyle bir izlenim oluşmazdı,zira kocam nickimi bulmuş eski konumu okudu bittim ben yardım edin diyen, hatta bu sebebden konu sildiren bile var.. Madem ezeldir takiptesiniz bunları da görmüşsünüzdür.Tesekkurler biriside beni karisinin mesajlarini bulmak isteyen koca olarak sucladi ne guldum aslinda sadece bi uyenin anlatim dilini cok begenip diger konularina bakmak istemistim
Siteye yeni uyeyim oyuzden bu fikir hic aklima gelmedi yani hemde konu acmam sizi neden rahatsiz ettikiBunun icin konu acmana gerek yok ki. Kazen'e mesaj atatak da sorabilirdin.
Dediginiz gibi bi konuya denk gelmedim ama mutlaka olmustur zaten hangi uyenin konusunu merak ettigimide acikca yazdim kimsenin kocasi falan degilimSuçlamadım böyle bir izlenim bıraktınız konu açarken bir üyenin eski konularına nasıl bakarım yerine açıklayıcı olarak felan kişisinin yazdıklarını okumak istiyorum vs deseydiniz öyle bir izlenim oluşmazdı,zira kocam nickimi bulmuş eski konumu okudu bittim ben yardım edin diyen, hatta bu sebebden konu sildiren bile var.. Madem ezeldir takiptesiniz bunları da görmüşsünüzdür.
Olabilir belkide ozaman benim is yasPro olmak lazımdir belki
Yok rahatsiz etmedi. Olur mu? Sadece bir derdim var kosesinde sorunlar yaziliyor. Kinunuzun ysri burasi degil. Siz yardim istemissiniz o yuzden. Ben de mesaj atabilirsiniz dedim. Hata mi ettim?Siteye yeni uyeyim oyuzden bu fikir hic aklima gelmedi yani hemde konu acmam sizi neden rahatsiz ettiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?