- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Ben kayinvalidemin alt dairesinde yasiyorum. Eger mesafe korunursa güzel oluyor.
Mesela misafirim gelecegi zaman yardimci oluyor.
Kahvaltiya ve yemege cikiyoruz..
Bende ilk basta korkuyordum ama düsündügüm gibi olmadi. Aramadan gelmezler ve sık sık gelmezler
Bende kayınvalidem ile yaşayacağım. O da çok iyi bir insan ama çevremde ki insanlar hep korkutuyor beni
Bende kayınvalidem ile yaşayacağım. O da çok iyi bir insan ama çevremde ki insanlar hep korkutuyor beni
Ama mecburum şuan neden öyle dedinizKabul etme kesinlikle
Ben aslında rahat büyüdüğüm ailemden baskı görmediğim, kalabalık bir ailede büyümediğim ve hep kendi kararlarımı kendim aldığım için aynı evde yaşamadığım halde zorluk çektimAma mecburum şuan neden öyle dediniz
Tek çocuğum bende çok rahat büyüdüm ailemdn allah razı olsun hiç baskı kurmadılar üzerimde ..ama çokta seviyorum nişanlımı iki arada bir derede kaldım .. bu arada ev 2 katlı üst tarafta kayınvalidem oturucak alt kattada bizBen aslında rahat büyüdüğüm ailemden baskı görmediğim, kalabalık bir ailede büyümediğim ve hep kendi kararlarımı kendim aldığım için aynı evde yaşamadığım halde zorluk çektim
Siz de benim gibiyseniz yapamazsınız
Ama düğünüme 1 aydan az zaman kaldı şuan olmz da diyemem 8-9aylık geçici bi süre olucak beraber yaşantımızEv üstüne ev olmaz, evliliğim tadını çıkaramazsın hiç evlenmemiş gibi büyüklerle yaşanır mı hemde yabancı hayatına yeni giren insanlarla
Kv ile oturup anlaşabilen görmedim.Tek çocuğum bende çok rahat büyüdüm ailemdn allah razı olsun hiç baskı kurmadılar üzerimde ..ama çokta seviyorum nişanlımı iki arada bir derede kaldım .. bu arada ev 2 katlı üst tarafta kayınvalidem oturucak alt kattada biz
Emin olun ki 8 9 Ayla kalmaz.Ama düğünüme 1 aydan az zaman kaldı şuan olmz da diyemem 8-9aylık geçici bi süre olucak beraber yaşantımız
Bence kabul etmeseydin baştan. Çünkü sonradan taşınmıyolar kalıyolar öyle veya uzun sürer 8 9 aydanAma düğünüme 1 aydan az zaman kaldı şuan olmz da diyemem 8-9aylık geçici bi süre olucak beraber yaşantımız
Hiç bişey için geç değil o zaman şimdi sizlerde böyle söyleyince tedirgin olmadım değil ben yarın bu konuyu tekrar bi açıyım nişanlıma ne diyecek bakalım yarın olumlu ya da olumsuz bi güncelleme yazıcam burayaBence kabul etmeseydin baştan. Çünkü sonradan taşınmıyolar kalıyolar öyle veya uzun sürer 8 9 aydan
Konuşurken de ki yanlarında nasıl rahat olucaz sürekli ben seninle sarılmak öpmek isterim sürekli kıyafetime dikkat etmem gerekecek ama evimde daha rahat olacağım falan filanHiç bişey için geç değil o zaman şimdi sizlerde böyle söyleyince tedirgin olmadım değil ben yarın bu konuyu tekrar bi açıyım nişanlıma ne diyecek bakalım yarın olumlu ya da olumsuz bi güncelleme yazıcam buraya
Çok saolun öneri için birazda duygu sömürüsü yapıcaz artık yarın göreceğiz artık ne olucakKonuşurken de ki yanlarında nasıl rahat olucaz sürekli ben seninle sarılmak öpmek isterim sürekli kıyafetime dikkat etmem gerekecek ama evimde daha rahat olacağım falan filan
Bekliyoruz güzel haberleriÇok saolun öneri için birazda duygu sömürüsü yapıcaz artık yarın göreceğiz artık ne olucak
Kahvaltı ve yemekte berabersiniz zaten . Günün kaç saati kaldı ki aramadan gelmeyecekler sık sık gelmeyeceklerBen kayinvalidemin alt dairesinde yasiyorum. Eger mesafe korunursa güzel oluyor.
Mesela misafirim gelecegi zaman yardimci oluyor.
Kahvaltiya ve yemege cikiyoruz..
Bende ilk basta korkuyordum ama düsündügüm gibi olmadi. Aramadan gelmezler ve sık sık gelmezler
İmkanın varsa kabul etme , yok mecburum diyorsan herkesin bahtına . İnşallah senin için hayırlısı olurArkadaşlar düğünüme 1 ay kaldı anş bi kararla kayınvalidemle yaşama kararı alındı ,dünya tatlısı bi insandır karılan bi tip değildir zaten aynı durumda olan varsa yardımcı olabilirlermi bana morel açısındansevgiler kk ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?