Yardım...:(

Nesrin cnblt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
531
555
103
34
Arkadaşlar düğünüme 1 ay kaldı anş bi kararla kayınvalidemle yaşama kararı alındı ,dünya tatlısı bi insandır karılan bi tip değildir zaten aynı durumda olan varsa yardımcı olabilirlermi bana morel açısından sevgiler kk ailesi

Bende kayınvalidem ile yaşayacağım. O da çok iyi bir insan ama çevremde ki insanlar hep korkutuyor beni

Ben kayinvalidemin alt dairesinde yasiyorum. Eger mesafe korunursa güzel oluyor.
Mesela misafirim gelecegi zaman yardimci oluyor.
Kahvaltiya ve yemege cikiyoruz..

Bende ilk basta korkuyordum ama düsündügüm gibi olmadi. Aramadan gelmezler ve sık sık gelmezler

Bende kayınvalidem ile yaşayacağım. O da çok iyi bir insan ama çevremde ki insanlar hep korkutuyor beni

Evet herkeste bi hayatını mahvedeceksin beraber yaşanır mı diyorlar ama dediğim gibi çok iyi bir insan .. ama çevre faktörü beni benden alıyor

Tek çocuğum bende çok rahat büyüdüm ailemdn allah razı olsun hiç baskı kurmadılar üzerimde ..ama çokta seviyorum nişanlımı iki arada bir derede kaldım .. bu arada ev 2 katlı üst tarafta kayınvalidem oturucak alt kattada biz

Ev üstüne ev olmaz, evliliğim tadını çıkaramazsın hiç evlenmemiş gibi büyüklerle yaşanır mı hemde yabancı hayatına yeni giren insanlarla

Ev üstüne ev olmaz, evliliğim tadını çıkaramazsın hiç evlenmemiş gibi büyüklerle yaşanır mı hemde yabancı hayatına yeni giren insanlarla
Ama düğünüme 1 aydan az zaman kaldı şuan olmz da diyemem 8-9aylık geçici bi süre olucak beraber yaşantımız

Kv ile oturup anlaşabilen görmedim.
İlk başta ben de nişanlıma olan sevgimden dolayı birlik gidebilirim diye düşünüyordum gözüm hiçbirşeyi görmüyor tabi
Ailem kabul etmedi tekliflerini iyi ki de etmemişler şimdi daha iyi anlıyorum.
Herşeye karışacak gelen misafirinle özeliniz olmayacak onun hizmeti temizliği
Rahat rahat ayaklarınızı uzatıp keyif yaparken seslenecek size yine mi diyeceksiniz
Eşinizle özeliniz kalmayacak
Size tatlı tatlı laflar sokacak
Tahminlerim ve deneyimlerimden elde ettiklerim bunlar iyi düşünün geç değil

Bence kabul etmeseydin baştan. Çünkü sonradan taşınmıyolar kalıyolar öyle veya uzun sürer 8 9 aydan
Hiç bişey için geç değil o zaman şimdi sizlerde böyle söyleyince tedirgin olmadım değil ben yarın bu konuyu tekrar bi açıyım nişanlıma ne diyecek bakalım yarın olumlu ya da olumsuz bi güncelleme yazıcam buraya

Konuşurken de ki yanlarında nasıl rahat olucaz sürekli ben seninle sarılmak öpmek isterim sürekli kıyafetime dikkat etmem gerekecek ama evimde daha rahat olacağım falan filan

Konuşurken de ki yanlarında nasıl rahat olucaz sürekli ben seninle sarılmak öpmek isterim sürekli kıyafetime dikkat etmem gerekecek ama evimde daha rahat olacağım falan filan
Çok saolun öneri için birazda duygu sömürüsü yapıcaz artık yarın göreceğiz artık ne olucak

Kahvaltı ve yemekte berabersiniz zaten . Günün kaç saati kaldı ki aramadan gelmeyecekler sık sık gelmeyecekler

İmkanın varsa kabul etme , yok mecburum diyorsan herkesin bahtına . İnşallah senin için hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…