• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım...

moontone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
2
0
1
28
Arkadaşlar merhaba yeni uyeyim.Bu konuda bir bilgisi olan vardır diye yazıyorum.Takıntılı bir insanım hamilelikten korkuyorum.Reglim 3 gun gecikti ama oldum sonunda.İlk 3 gun cok kanamam vardı 2 saatte bir değiştiriyordum pedimi.Fakat şuan 4.gundeyim.İlginç bir azalma var.Batma oluyor aynı zamanda.Normalde 7 gun surerken adetim şimdi 4.gunde azalmaya basladi.Bu tarz seyler olabilir mi? Hamilelikle alakası olabilir mi? Ya da hastalık tarzında bir şey?( Regl agrisida yaşadım)

Benim hep sabit 4tür 3 gün fazla 4. Gün dediğiniz gibi azalma durumu olur mevsimsel olabilir bu kisalik

Benim hep sabit 4tür 3 gün fazla 4. Gün dediğiniz gibi azalma durumu olur mevsimsel olabilir bu kisalik
Gebelik tarzı bir durum olamaz dimi? Cunku agri ve kanamayı yaşadım.Kanama leke şeklinde değildi ayrıca.Cevabınız için teşekkürler

Ben 3 kere regl olmama ragmen hala kasiklarimda asiri batmalar var ve hic gecmiyo. En son iliskiden 72 gun sonra kan testi yaptirdim negatif. Kan testlerim negatif cikiyor ama betaHCG regl oldugum icin mi yukselmiyor o yuzden mi kanda gorulmuyoe acaba diye dusunuyorum kafayi yicem. Kasik batmalari beni kahrediyor artik kistim de yok

Back