Sivilceli Ciltler yardim:((( yüzümden rahatsiz oluyorum:((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Melegimbenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
170
0
selam, konuyu yanlis yere aciyorsam eyer simdiden özür dilerim.

Benim sorunum yüzümdeki tüyler, cok fazla tüy yok yüzümde, tenim beyaz fazla bellide degil ama ben rahatsiz oluyorum.

ilac kullandim yaklasik 6 ay bir faydasi olmadi, belkide daha uzun kullanmam gerekirdi.

ne yapicami bilmiyorum hormonlardan geliyormus doktor dedi. annemde evlenince gecer diyor.

ben ama aynaya bakinca zaman zaman rahatsiz oluyorum, sizde de böyle bir durumu olanlar varmi?
ve buna karsi ne yapabilirim??? lütfen bir yardim edin .. simdiden tskler

canım tüylerini kökten aldıktan sonra karınca yağı sür, gerçekten işe yarıyor

canim ben almiyorum, daha cok ve siyah cikar diye hic ellemiyorum , diyorum ya gözükmüyor nerdeyse ama yakindan bakinca gözüküyor

bnm yüzümde deilde çene kismimda war makine ile aliorm iimi ediorm kötü mü bilmiorm ama rahatliormmmmm

cenemdeki ve dudak üstü bende aliyorum makineyle orasi sorun degil ama yanaklarda kulaklarima dogru var tüylerim orlari almaya korkuyorum daha cok cikar diye üffff ne yapacami hic bilmiyorum gercekten...

canım bende rahatsız oluyorum alıyorum yüzümdeki tüyleri ama cok pişmanım benim cildim çok hassas aldıktan sonra kızarıyor ve sivilce vs. kabarıyor sonra yüzüm deki gözenekler açılıdı delik deşik oldum allahtan gecti şimdik krem jel vs. kulanıorum düzeldi cildim sana tavsiyem beyaz bi tenin varmış tuylerin okadar cok belli oldugunu sanmıyorum mahvetme cildini eger cok rahatsız oluyorsan tuy sarartıcı kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…