• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım ! Yardım ! Yardım !

canım sen beğenmişsin eleyerek iki seçenek sunmuşsun ben fikrimi söyleyeyim...
öncelikli kendi aranızda takacağınız bir yüzük ...hıı ona hiç anlam veremem o ayrı...ikincisi söz için takıyorsunuz....üçüncüsü üstüne üstlük gümüş olacak...bence sunduğun seçenekler bu ihtimallere karşılık biraz fazla kalın...hangisi olursa olsun eğreti olacak gibi geldi bana...

Canım bence bir ama kendi aranızda taktığınız için 1 diyorum aile arasında bişey olsaydı kesinlikle 2 derdim hayırlı olsun

cnm birinci yüzük erkek arkadaşımla bizim aramızda taktığımız yüzük gerçekten parmakta çok hoş duruyo tavsiye ederim :asigim:

alyansrodyumlu.jpg

:))
aramızda yüzük faslını geçtik biz:))
bizde takmıştık başta ucuz bişeyle başladık sonra güzel birşey almıştı şimdiki nişanlım baya zaman onu taktık alyans modeli çıkmıştı bizimkilerin sinir olmuştum:)
hey gidi günler delphin
neyse ilki dha uygun diğerini gerçekten evlenirken alın takın bence
ama artık sevgili arası yüzüklerinde anlamı kalmadı ya geçen lise çocuklarında gördüm evlenmek isteyen istemeyen herkes takıyor.
bu da anlamsızlaştırıyor olayı şimdi olsa takmazdım herhalde bunları gördüğüm için.
ama karar sizin sevgiler

Back