Yardım ! Yardım ! Yardım !

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.200
0
116
İstanbul
erkek arkadaşımla aramızda yüzük takmaya karar verdik :))) ama 2 model arasından bir türlü seçemedim ve sizlere sormak istedim:)

sizce hangisini seçmem lazım söz yüzüğü için ??Fikirleriniz çok önemli benim için:) yüzüklerimiz kesinlikle gümüş olacaktır :)

canım bence 2.olan güzel. 1.yüzüğü sözlüyken taktı nişanlım.bana tamtur almıştık. fakat sonra çok fazla gördüm.o yüzden 2. olan daha farklı ve hoş

canım bilmiyorum 2. nin gümüşü nasıl durur. bi bak bence.aslında 1. de güzel ama çok fazla var. bak gümüşcülerde daha da farklı bişiler bulabilirsin

canım erkek arkadaşınızla aranızda takacağınız için 1. daha uygun.eğer söz nişan gibi birşey olsaydı aile arasında 2. olabilirdi.bence 1.daha şık duruyor.

kızlar benimde erkek arkadasım artık bi yüzk takalım dedi..bende bunu çok beğendim söylicem bunu istiyorum dıye ona da düz bişey bakıcaz artık..

ama bıtanem ille de düz alyans takalım derse bunu sölerim artık..

porselenbebek tatlım bnce ilki çok güzel...

birincisi daha guzel tabikide ama bende takmıştım erkek arkadaşımla yuzuk 3senedir çok saçma geliyo şimdi bana ya..çıkartık yuzukleri çünkü sözlencez..o yuzuklerin bi anlamı yok yani herseyin bi yeri adabı var bence..simdiki kafam olsa 3sene salak gibi taktığım ailemden biri sorunca hiiiiç dediğim ve simdi mecburen çıkarttıığım o yuzu takmazdım..tabi senin için suan bu çok guzel bi hadise onuda anlıyorum çünkü benim içinde öyleydi kaydirigubbakcemile3 inşallah bi gun gercekten söz yüzüğünüzü takarsınız onuda burda paylaşırsın bizimle canım opuyorumnanaktan

niye ailelerden habersiz yüzük takılıyor bende bunu anlamam
heves felanmı ?? direk gelsin istesin takın söz yüzüğünü olsun bitsin..

bence 2. Harikaaaaa

teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…