Doğuma Hazırlık YARDIM YARDIM YARDIM LÜTFEN

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

el-om

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
19
11
38
42
Merhabalar, ikinci çocuguma hamileyim ve doğuma tam 10 gün kaldı ve ben ismi hala netleştiremedim birkaç isim var ama... işte bu.... olamıyorum bi türlü 🤣 ilk çocuğumun ismi Ömer ikincisi de erkek.. Aklımda olan isimler : CAN, GÖKTUĞ, KAAN, ARDA, YİĞİT... aslında arda ve ýiğit i eledim gibi... bunların dışında erkek çocuklarınız ın isimlerinden veya beğendiğiniz isimler varsa paylasabilir misiniz?.. ne olur yardım edin ya çok karıştım 😭🙏😇💕

Ay tam da Arda ve Yiğit çok fazla var diyecektim, sen de elemeyi düşünuyormuşsun zaten. ;)
Can, Kaan ve Göktuğ güzel. Seçim yapmak zor olacak.

Öneri olarak Emre geldi aklima. Ömer & Emre uyumlu da

Melih
Semih
Uygar
Ozan
Ali
Onur
Anıl

Allah izin verirse bende Doruk , Ege veya Egemen bunlardan birisini koymayı düşünüyorum. Sizin yazdığınız isimlerdende Göktuğ u beğendim ben. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏 E el-om

Ay tam da Arda ve Yiğit çok fazla var diyecektim, sen de elemeyi düşünuyormuşsun zaten. :KK66:
Can, Kaan ve Göktuğ güzel. Seçim yapmak zor olacak.

Öneri olarak Emre geldi aklima. Ömer & Emre uyumlu da

Melih
Semih
Uygar
Ozan
Ali
Onur
Anıl
Teşekkür ederim öneriler için Uygar hoşuma gitii olabilir ve emre ismini de düsünmüştüm gerçekten uygun oluyor ama anlamı çok aşiķ gibi bi seydi 😜 akıllı aşık olsun 😀

Allah izin verirse bende Doruk , Ege veya Egemen bunlardan birisini koymayı düşünüyorum. Sizin yazdığınız isimlerdende Göktuğ u beğendim ben. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏 E el-om
Teşekkür ederim Amin inşallah sizin ve tüm çocuklar sağlıkla sihhatle gelsinler insallah söylediginiz ege ve doruk kuzen isimleri etrafta olunca olmuyor 🙄

Yigit cok var.. En sevmedigim erkek isimlerinden ayrica :)
Arda da cok olmasina ragmen enn sevdigjm bir kac erkek ismiden biri :)
Kaan ismini severim ama cok cok fazla konuldu, sıkıldım..
Can her zaman cok sevdigim bir erkek ismi..
Goktug da cok guzel..
Secenekler arasindakilerden Arda ve Yigit'i elenmis olarak dusunursem "Can" derim..

Onun disinda Emre ismine hayranım..
Ömer ile Emre de bana cok uyumlu geldi..
Uygar da cok güzelmiş..

Teşekkür ederim öneriler için Uygar hoşuma gitii olabilir ve emre ismini de düsünmüştüm gerçekten uygun oluyor ama anlamı çok aşiķ gibi bi seydi 😜 akıllı aşık olsun 😀

Emre o aşık o anlamda değil canım. Ozan, halk ozanı anlamındaki aşık. Aşık Veysel gibi yani. ;)

Emre o aşık o anlamda değil canım. Ozan, halk ozanı anlamındaki aşık. Aşık Veysel gibi yani. :KK66:
👍 ömer ve emre uyumuna katılıyorum diğer alternatif olsun.. diyecem ama can a meyilliyim kaan aradayim. Herkese tesekkurler boyle yorumlar ne dusundugunu netlestirmeye yardimci oluyor 👏🏼

Oğlum olsaydı adı kerem alp olacaktı fikir olsun

Tesekkur ederim herkese.. bi cok kisi kaan diyor ben Can a meyilliydim dogurunca yazayim son durumu kaan veya Can olacak gibi 😇👍😀

Back
X