How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yardım: unuttum sanıp 2 d. kontrol hapını birlikte aldım

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
448
Biraz karışık olacak kusura bakmayın :26: Yasmin kullanıyorum 5 aydır. Dalgınlığıma geldi herhalde, hap folyosunun üstündeki yazıyı (pzt, salı, çrş...) yanlış okudum ve bir gün önceki hapı unuttuğumu sandım. O yüzden o günün hapıyla bir gün öncekinin hapını birlikte yuttum. Son hapa geldiğimde hata yaptığımı anladım. Çünkü normalde son hapı (21. gün alınan) pazar günleri içiyorum, bir baktım ki son hapın üzerinde cmt yazıyor. Prospektüste ise 7 günden fazla ara verilmemesi gerektiği yazıyor. Yani ben fazladan 1 hap içtiğim için, 8 gün ara vermiş olacağım. Ne yapmam lazım bu durumda? Ayy iyice kafam karıştı ya :18:

sen sankii hata yapmadın varsay
eski sistemle git
yani 20. gün hapın bitsin
27. gün tekrar içmeye bşala
hapı erken içtin diye 8 gün ara verme
gene 7 gün ara ver
bir hata yaptıysan devamını getirmemen gerekli ilaçlar knusunda

Merhaba. Doktorumla konuştum. Aldığım cevabı paylaşmak istedim. lepi'nin de dediği gibi, sanki 20. gün son günmüş gibi 7 gün ara vereceğim. yani hapların pazar günü bitmesi gerekiyordu, cmt bitti. bu nedenle bir sonraki hafta pazartesi içmeye başlamayacğım, pazar içmeye başlayacağım. 1 gün öne çekilmiş oldu yani hapa başlamam.

Back