Gelinlik Modelleri Yardim: Sizce hangisi daha güzel?

Tesekkür ederim arkadaslar, bi kac kisi soyledi fatih'e git diye bakalim

Bebekkafa, canim,
ben yurt disinda yasadigim icin, subatta askimin askerligi bitecek ve ozaman herseyi ayarlicaz
temmuz icin..

hımm anladım canım..hayırlı teskereler olsun o zaman...:)

babykem selam, canım 1.modelin üstü zarif duruyor. Lakin nette beğenilernlerden çok farklıda seçebiliyor insan. ben nişanlığım için netten bi arşiv yapmıştım fakat nişanlığım arşivimdekilerden çok farklıydı :78:
beğendiğim bir kaç gelinlik modelini yarın göstereceğim sana belki fikir olabilir

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden

canım bence 1. ve ya 3..model ayy ikiside harika ama bence 3. canım :78:

2. numaradaki gelinliği çok beğendim 3.numaradaki artık klasik model herkes giydi gibi

2 gelinlik hiç güzel değil 1 cok zarif ve hoşşş bayıldım 3 numarada güzel fakat herkes de var gıyılen bır model ama 3 ust modelı cok guzelmış:)

3 numaranın üst kısmı güzel , alt pek tarzım değil ama geçtiğimiz yazın en çok giyilen modeli.

1 ve 3 ün üst kısımları güzel ama mendil etek gelinlikte çok iyi durmuyor bence.. tabi yine de 1 tercihim..

kesinlikle 1.resimdeki gelinlik harika..2.resimdeki sıradan bir gelinlik 3.gelinlikde güzel ama ben
1.resimdeki gelinliğe bayıldım...

cnım bence 1. ve 3.güzel,birincisi çok abartı kabarık durmuyor ama dekoltesi baya güzel rahat edebilir misin bilmiyorum bence gelinlik daha masum olmalı.2.sininde üstü çok güzel altı farklı olarak bikaç yerde görmüştüm daha zarif duruyordu

3.gelinliği hiiiiiiiiiiiç beğenmedim,ben olsam bakma bile bakmam.1.gelinlik sade,zarif ve asil daha ne olsun.

3 ü beğendim.Üstü çok kibar altıda kabarık kabarık çok güzel duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…