• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yardim: Sizce hangisi daha güzel?

Evet canım 6 ay 2 gün sonra yazın inşallah,
mutlaka cevap verir merak etme vermezse zaten işi falan vardır :123:
Hayırlısı olsun şimdiden

[ı]duygucum vallaha subata kadar zamanim var, subatta hazir olmasi lazim..
Temmuzda dugun
[/ı]

canım daha şubata var ama ilk önce beğendiklerini pcye kaydet ve iyice incele sonrada karar ver ama sadece 1 gelinlik üzerinde takılıp kalma o kadar çok güzel modeller varki
fatihde gelinlik çarşısında bir gelinlikler var hayran kalırsın yani.bak benim birde ablamın gelinliği var herkes çok beğenmişti resimlerden bulupda ekliyim sana pazartesi günü olur mu canım?

bende 3 numaray beğendim babykecimm
ayyyy evet demi cnm
Evet canım 6 ay 2 gün sonra yazın inşallah,
mutlaka cevap verir merak etme vermezse zaten işi falan vardır :123:
Hayırlısı olsun şimdiden
ayyy masallah az kaldi, bende 7 ay sonra insallah.. aslinda 2 senelik evliyim hahaha ama dügÜn iste olmamisti daha :)))
Allah tamamina erdirsin tsk ederim

canım daha şubata var ama ilk önce beğendiklerini pcye kaydet ve iyice incele sonrada karar ver ama sadece 1 gelinlik üzerinde takılıp kalma o kadar çok güzel modeller varki
fatihde gelinlik çarşısında bir gelinlikler var hayran kalırsın yani.bak benim birde ablamın gelinliği var herkes çok beğenmişti resimlerden bulupda ekliyim sana pazartesi günü olur mu canım?

tabiki yolla cnm :)))

amin canım inşallah seninde az kalmış :123:
Sen gelinliği şubatt alacaksın ozaman bende şubatta düğün zannettim.

gKme0_902buyuk.jpg

W7VkO_902kucuk.jpg

Canim bunlarda cok güzel ama sanki bana fazla sade olur..
Ama cok guzel gercekten..

3. sanki tam benlik bisey..

:23:Çok beğendim hemen kaydettim bendee..ilk 2 si harika canım.1.nin etek kısmı güzel ama diğreride daha satafatlı gibi..geinlikte üstü acık pek sevmiyorum.gizemli daha güzel oluyr.dantelli tüllerle kaplı olucak her yerin..
nişanlına beğendirmelisin bencee :16:

1027.jpg

1029.jpg

1032.jpg

1036.jpg

babykem bak canım bunlarda benim beğendiklerim şimdi

çok zarif modeller ya ben çok şatafatlı sevmiyorum benim beğendiğim biraz daha sade ama babikim beğenmiyormuş çok sade :)
fıkır fıkır hatun tabi normal :)

Back