Gelinlik Modelleri Yardim: Sizce hangisi daha güzel?

Bence 1.model daha güzel bende kabarık modelleri seviyorum.Birde ona uygun up uzun dantellei duvak olursa şahane olur.

En güzel gelinlik içinde bir ömür boyu mutluluğa adım atmanı diliyorum..........

kesinlikle 1. gelinlik diyorum...
hic abartisi yok bence, zaten gelinlik dedigin biraz kabarik olur, yoksa normal bir elbiseden ne farki var ki?

Tesekkür ederim kizlarrrr..
butun yorumlariniz icin.. iyicene bir dusunmem lazim..
daha 2 ayim var karar vermek icin..

babykemmmmm nan senin gelinlik vaktin mi geldi yavrimmm

ben 3. gelinliğin üst modelini beğendim alt kısımlarını diğerlerininde hoşume çok gitmedi açıkçası ...
ama 3 numaralının üstü straplez seviyorsan hoş 1numaralı gelinliğin altı ile birleştir böyle kabarık seviyorsan süpert gelin olursun

herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım...

beybimm bence 1.çok zarif ama kesinlikle gelinlikçiye gidip teker teker bütün modelleri denemeni tavsiye ederim.hiç beğenmem dediğin model müthiş yakışabiliyo yani.ayyyy hadi bakalım bi kavuş sewdiceğine de düğün yapalımm

bende fikrimi beyan ediyim kesinlikle 3ün üstü ama altı üstünün kumaşından taftamı bilmiyorum ama o kumaştan devam etse ve prenses eteği gibi olsa üstüyle daha uyumlu olur sankii.

slm canım ben aranıza yeni katıdım bende gelinlik bakıyorum.ama ben gelinlikcide çalışıyorum seçim yapmam o yüzden çok zor sürekli gelinliğin içinde olduğum için yani.benim sana tavsiyem dırapeli dantelli birşey olur alt etek yine kabarık olur ve üst beden bou uzun olan yani bele kadar değilde basene kadar olan ondan sonra etek kısmı başlayan bir model olsun şimdi onlar daha çok tercih ediliyor ama bu 3'ünden hangisi dersen 1 numara birde istanbulda otruyorsan fatih gelinlikçiler çarşısını ve fatihdeki gelinlikçileri bir gez deri eminim fikrin değişcektir şimdiden hayırlı olsun

1 numara cok güzel 3.numaranın sadece üst kısmı güzel,zarif

bence 1 numaranın üstü 3 numaranın alt kısmı daha güzel olur

ağzımdan aldın:))

bende tam bunu yazacaktım...3.üstüyle birincinin altı daha güzel olur...3.üstü hoş çünkü..1.nin üstünü beğenmedim açıkçası...

bu arada daha vakir varmış niye şubata hazır olması gerekiyor? benim 5 ay var düğüne ama daha gelinlik falan bakmadım hiç...şubatta falan anca bakabilicem...geç mi kalırım ki??

Tesekkür ederim arkadaslar, bi kac kisi soyledi fatih'e git diye bakalim

Bebekkafa, canim,
ben yurt disinda yasadigim icin, subatta askimin askerligi bitecek ve ozaman herseyi ayarlicaz
temmuz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…