Yardım Rica .. (vajinusmus)

LadiesOfBesiktas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
3
2
1
38
Selam kızlar,
Nette araştırırken buldum ve burdan yardım bulabileceğimi düşündüm.

2 yıllık evliyim, vajinusmus hastasıyım ne yaptım ettiysem kurtulamadım, daha doğrusu hep hallederim diye geciktirdim. Ama artık halletmek istiyorum.
Nette bulduğum bir kaç dr var, Saygın Micozkadıoğlu ve psikolog-cinsel terapist Güldane Kavgacı (Bu bayanla iligli tavsiye ediyorum.com adresinde çok yazanlar var ve bu hastalığı aşanlar ordan buldum) ikisi arasında çok kararsız kaldım.
Aranızda bu doktorlara giden yada başka doktor önerisi olan varmı ? Bu arada İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.

Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, yardımlarınız için teşekkürler :)

Bende ilk evlendiğimde beceremedim canım biraz cesaret ile paranı boşa harcamadan kurtulabilirsin ilk 15 gün olmamıştı Benimde anestol pomad ile uyusturup denedim sende bi dene istersen nacizane..

Onuda denedim cnm ya kadın doğum dr gitim 2 kere herhang bir sorun olmadığını söyledi o kremi verdi ama yok olmuyor elimde değil kasılıyorum :(

Bende oralara o kadar para vermemek için parmak egzersizi ile başardım çok şükür. ama tabiki başaramasaydım giderdim.

Selam kızlar,
Nette araştırırken buldum ve burdan yardım bulabileceğimi düşündüm.

2 yıllık evliyim, vajinusmus hastasıyım ne yaptım ettiysem kurtulamadım, daha doğrusu hep hallederim diye geciktirdim. Ama artık halletmek istiyorum.
Nette bulduğum bir kaç dr var, Saygın Micozkadıoğlu ve psikolog-cinsel terapist Güldane Kavgacı (Bu bayanla iligli tavsiye ediyorum.com adresinde çok yazanlar var ve bu hastalığı aşanlar ordan buldum) ikisi arasında çok kararsız kaldım.
Aranızda bu doktorlara giden yada başka doktor önerisi olan varmı ? Bu arada İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.

Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, yardımlarınız için teşekkürler :)
güldane hanıma ben gittim senas olarak çok iyi insana çok iyi geliyor ama çözülmedi benım saygın hocamı tek geçerim süpar bir adam süper yöntemle çok kısa sürede çözyor ben hocamla çözdüm geciktirme lütfen

bence bu konuda psikolog olması daha iyi diye düşünüyorum. uzman psikolog ebru hanım var, çok reklam vermiyor ama bende ve bir çok bildiğim kişi ebru hanım sayesinde bu sorunu yendi. telefonu:05064497372 ulaşırsan zaten çok yardımcı olur. paracı biri değil hiç. kesinlikle öneriririm.

bence bu konuda psikolog olması daha iyi diye düşünüyorum. uzman psikolog ebru hanım var, çok reklam vermiyor ama bende ve bir çok bildiğim kişi ebru hanım sayesinde bu sorunu yendi. telefonu:05064497372 ulaşırsan zaten çok yardımcı olur. paracı biri değil hiç. kesinlikle öneriririm.

Nerede peki bu ebru hanim hangi sehir

Back